Oyak Renault - Galatasaray C.C

kazanacagız buna inanıyorum haftaya türkiye kupası maçı var maç ondan sonraki hafta mı olacak biri biliyorsa bilgilendirirse seviniriz oyak kusura bakmasın onlar için lig bitti gibi
 
Bu maci alsakta versekte playy off ta Besiktas ile oyniyacagiz degil mi? benim bildigim ilk 8 play off a kalicak. 4. siradaki takim 5. siradaki takim ile oyniyacak. Yanlismi biliyorum
Uleb e gitmek icin son maci kazanip ligi 4. bitirmek zorundayiz
 
Yalçın Bey yensek de yenilsek de Beşiktaş ile oynayacağız ama 4. bitirirsek ilk maç kendi sahamızda, bu hafta biz yenilirsek ve Beşiktaş yenerse ilk maç Akatlarda olacak. ULEB için lig sıralamasının bir önemi yok. ULEB´in kendi kriterleri doğrultusunda seçtiği takım katılıyor bu kupaya.

Sezon boyunca yeterince süpriz yaşadık. Yeni bir süprize tahammülü yok taraftarın. Umarım oyuncular bunun bilinciyle OYAK maçına çıkarlar.
 
suphesiz Galatasaray terbiyesi ve ilkeleri de bunu giosterir, Galatasaray her maci kazanmak icin sahaya cikar
bu arada insallah ULEB e katiliriz
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
tbl.org.tr'ye göre 28 Nisan 17:00 ama tarihin ve saatin değişmesi muhtemel..
oh be bu hafta universitede sınavlar var haftaiçi olurda gidemeyiz diye korkuyodum.
28 nisan'DA ordayız. :atki :atki :atki
 
Oyak'ın ligdeki durumundan dolayı muhtemelen çok zor geçecek ama Beşiktaş'la girdiğimiz yarış artık en garip mağlubiyetleri alıp en kötü basketbolu oynama yarışı olduğundan Beşiktaş'ın Bandırma'da Banvit'i yenmesi mucize olur.

Bu oyun ve aldığımız mağlubiyetlerden sonra hiçbir anlamı ve güzelliği kalmasada 4. bitiririz her şekilde bence.
 
Umarım kaza yaşamayız ama Banvit,BJK CT maçını alacaktır.Biz düşen takımı belirleriz ligde bir rol oynamış oluruz kader belirleme acısından.
 
ben kazanacagımızı düşünüyyorum.birde tufan ve murat ın sene başındaki performasından cok uzak oldugunu düşünüyorum inşallah play-off larakaadar formlarını yükseltebilirler.
 
bjk nin daçka macı ile ilgili itirazı kabul edilmemisken
ayrıca alpella gibi bir macıda gecen hafta kaybettiğimizi düşünürsek bu maçı almak zorundayız tam kadro ve takım gibi oyniyalım yeter kazanmamız için
 
evet ligin altının ne kadar karışık bir durumda olduğu ortada. şüphesiz varlık yokluk mücadelesi olacak rakibimiz için. bizim içinde bir okadar önemli bir mücadele. yeni bir takım oldugumuz için bence favorisi olmayan bir maç. geçen haftada gördük birçok benzer örneği beşiktaşın maçında olsun bizim maçımızda olsun. ama kazanacagımızı düşünüyorum.
 
kazanacağımızı düşünüyorum ama hafife almamak gerekir , çok iyi konsantre olup almalıyız , Denham Brown'ın coşacağını düşünüyorum bu maçta.
 

Üst