Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ender-Dedovic-Savovic-Shumpert-Lakovic ile bence yollar ayrılmalı.Sinan Güler-Ali Karadeniz(Michael Wright) önereceğim yerliler yabancılarda ise Gordon ve Andric in yanına 1-2 oynayacak bir skorer 3-4 oyanaybilecek bir isim birde 5 numara oynayacak isim gerekli yabancılar kimler olur çok bilemiyorum...

Shipp ne oldu?

Andric'e emekleri için teşekkür edilmeli ve yollar ayrılmalı.Gerçi Euroleague'e gidemezsek daha iyisini alamayabiliriz,o yüzden beklemek lazım biraz daha.

Ender,Savovic,Lakovic,Shumpert,Evren ile yolar derhal ayrılmalı.Cevher,Caner ve Andric duruma göre kalabilirler.Shipp,Gordon,Tutku,Göksenin,Furkan mutlaka kalmalı.Artık Euroleague seviyesine göre adımlar atmalıyız(gidememe durumunu hesaba katmıyorum).Vidmar berbat bir hamle olur.Ligin en kötü pivotlarından biri kendisi.Cenk Akyolun sözleşmesi sona eriyorsa kesinlikle alınmalı şartlar zorlanarak.Devşirme konusunu nasıl halledeceğiz hiç fikrim yok.Bootsy Thornton belki işimize yarayabilir.

Mutlaka ama mutlaka post up oynayan uzun gerek.Beşiktaşın içeri gömülme hamlesiyle pick and rollu bitirişine şahit olduk.Sırtı dönük oynayan uzun seriyi bize getirirdi.Ayrıca artık elit bir guard istiyorum.Lakovicten bir yol olmaz bu takıma.Genç oyunculara yatırım yapılmalı.Kenan gelmeli

Marko Banic çok yüzdeli oynayan bir isim.Pasör yetenekleri var bileği temiz.Çok iş yapar

bence euroleague'e katılırsak kadrodaki gordon shipp andric dışındaki yabancılar gönderilmeli ancak savovic'te önümüzdeki yıllarda büyük bir basketbolcu olacaktır ama şu an bizim çok daha hazır oyunculara ihtiyacımız var. isim yazmıyorum çünkü geçen sene 100 lerce oyuncu söyledik ama bir tane tutturamadık. eurocupta devam edeceksek bence kadro bu haliyle bile yeterli kupa için.

dedovic takımdan ayrıldı diye biliyorum. bence lakovic te bizde bekleneni veremedi. gerçi kadro ve transfer konuşmak için şu eurolig işinin netleşmesi lazım.
ben ön eleme oynayacağımızı düşünerek yazmak ve öyle düşünmek istiyorum.

bize çok acil şekilde şutör bir 4 numara ve iyi bir şutör guard lazım. 1-2 numara olabilir.
4 numara velickovic, 1-2 numarada cska da ki gordon olabilir. bunlar tam hocanın istediği tarzda oyuncular olur.

papalukas-sofo ikiliside takıma cuk diye oturur. sofo-papalukas ve tutku-andric pick and rollleri efsane olur...

Şahsen tanıdığım kişilerden olmasa da Tutku'nun ayrılacağını duydum. Umarım kesin karar değildir.

Beşiktaş'ın küçülmeye gitme ihtimali varsa Erceg ve Mensah-Bonsu düşünülebilir belki. Özellikle Pops'un sözleşmesi bu sezon sonuna kadardı diye biliyorum ama NBA'den de bir kontrat koparma ihtimali var tabii.

Şahsen tanıdığım kişilerden olmasa da Tutku'nun ayrılacağını duydum. Umarım kesin karar değildir.

Beşiktaş'ın küçülmeye gitme ihtimali varsa Erceg ve Mensah-Bonsu düşünülebilir belki. Özellikle Pops'un sözleşmesi bu sezon sonuna kadardı diye biliyorum ama NBA'den de bir kontrat koparma ihtimali var tabii.

bjk ile çok ilgilenmeye gerek yok da, şampiyon olmuş (dikkat olmuş dedim) , ve EL'ye gidecek bir takım neden küçülsün?? bu seneki kadroyu ellerinde tutsalar, 2 tane türk takviyesi ile top16'ya rahat kalırlar. futbolda sıkıntıları var da baskette bütçe zaten azdır. küçülmeyi yapsan ne kadar küçüleceksin sanki

Türk spor kulüpleri (Efes hariç) lokomotifleri futbol kulübüyken ve Beşiktaş futbol takımında küçülmeye giderken, basketbola para atkarmaları bana biraz komik kaçıyor. Neyse sorun o veya bu değil Ergin Ataman'ı Efes yıllarındaykende biliriz, ULEB CUP 8 li finalinde de hatırlıyoruz. Bize anlık değil uzun vadede başarı vaadeden bir koçumuz var biz planımıza sadık kalalım istiyoruz. Başarı gelecektir.

Telekom'la birleşme olayı vardı, ne oldu ? Gerçi Euroleague geleceğimiz tehlikeye girdiğinden dolayı artık istekli olmayabilirler ancak birleşme olayı olursa, Micheal Wright(Türk),Jasaitis ve Washington 3'lüsü takıma cuk oturacaktır.Wright savunma konusunda çok iyi olmasa da, çok iyi bir skorerdir.Takımın post oynama sıkıntısını da göz önüne aldığımızda çok yararlı bir hamle olur hem de Türk statüsünde oynayacak.Jasaitis ise Shumpert'tan sonra şutör boşluğunu en iyi şekilde dolduracaktır.Washington için keşke şu BJK serisinde takımda olsaydı diyorum.İçeri penetreleri ile Dedovic'in, dışarıdan kullandığı şutlarla Lakovic'in eksikliğini aratmazdı.O olsaydı takımda, BJK'yi çok rahat elerdik diye düşünüyorum.Bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek ?

bjk ile çok ilgilenmeye gerek yok da, şampiyon olmuş (dikkat olmuş dedim) , ve EL'ye gidecek bir takım neden küçülsün?? bu seneki kadroyu ellerinde tutsalar, 2 tane türk takviyesi ile top16'ya rahat kalırlar. futbolda sıkıntıları var da baskette bütçe zaten azdır. küçülmeyi yapsan ne kadar küçüleceksin sanki

Kulüpteki sıkıntılardan dolayı düşünmüştüm ama Milangaz para verdiği sürece basketbol şubesi etkilenmeyebilir tabii.

Telekom'la birleşme olayı vardı, ne oldu ? Gerçi Euroleague geleceğimiz tehlikeye girdiğinden dolayı artık istekli olmayabilirler ancak birleşme olayı olursa, Micheal Wright(Türk),Jasaitis ve Washington 3'lüsü takıma cuk oturacaktır.Wright savunma konusunda çok iyi olmasa da, çok iyi bir skorerdir.Takımın post oynama sıkıntısını da göz önüne aldığımızda çok yararlı bir hamle olur hem de Türk statüsünde oynayacak.Jasaitis ise Shumpert'tan sonra şutör boşluğunu en iyi şekilde dolduracaktır.Washington için keşke şu BJK serisinde takımda olsaydı diyorum.İçeri penetreleri ile Dedovic'in, dışarıdan kullandığı şutlarla Lakovic'in eksikliğini aratmazdı.O olsaydı takımda, BJK'yi çok rahat elerdik diye düşünüyorum.Bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek ?

TT birleşmesi mantıklı bir hamle olabilir. Yarın öbürgün Medical Park ben yokum diyebilir ama TT kurulduğundan beri basketbolun içinde. Şimdiye kadar büyük paralar harcadıklarını da duyuyoruz. Tabii çok eleştirilen yönetim zaafiyetlerini bize yansıtmadıkları sürece faydalı olabileceği kanaatindeyim.

Aslında çok oyuncu isteyen,hayal eden birisi değilim.Fakat geçen sene kadroda Cevheri görmek istiyordum bu gerçekleşti.Cevher ilk ve tekti bu konuda.Şimdi Joey Dorsey'i çok istiyorum.Pota altımız Furkan-Dorsey-Sertaç olursa etkili olabiliriz fikrindeyim.Andrici severim ama başarı istiyorsak biraz sertleşmemiz lazım.Tabii seneye Euroleague gidememe ihtimalimiz var.Bu ihtimali düşününce Dorsey biraz zor gelir gibime geliyor.4 numarada Shumpert devşirme olarak oynuyor.Ali Karadeniz düşünülebilir onun yerine.3 numara dedovic ne kadar yarar sağladı bilemiyorum.Aynı şekilde Savovic'de.Lakovic çok tecrübeli süper bir isim ama bir kaç maç hariç iyi değildi.Jamon Gordon takımda tutulmalı görüşündeyim.Euroleague çok önemli.İnşallah seneye tekrardan Euroleague gideriz ve yine muhteşem bir sene yaşarız.

Engin Atsür Beşiktaşla görüşüyor iddiaları var.Fenerden ayrılmayı kafaya koyduysa kaçırmamak lazım Engini.Şartlar zorlanmalı.Ayrıca Cenk Akyolun sözleşme durumunu bilen var mı? O patlamayı bu sene yaptı sanki

Engin Atsür'ün bu sezon sonunda sözleşmesi bitti diye biliyorum. Fülkerden ayrılma düşüncesi varsa kesinlikle alınmalı. Fülker bu oyuncuyu elinde tutamazsa kaliteli yerli oyuncu sayısını iyice azaltmış olacak kadrosunda. Bu durumda onları gelecek sezon için iyice zor duruma sokmuş oluruz. Hem Engin, Oktay hoca'nın sistemine en uygun yerli oyun kuruculardan biridir. Şutu da oldukça iyi. Umarım transfer edebiliriz.

Engin icin sartlar uygunsa gelmesini isterim. Kenan, Baris ve Engin olasi bir yerli guard transferi icin en uygun isimler ki Kenan bile daha tecrubesizken Engin iyidir.

Dorsey'i cok ama cok istiyorum ben de. Gelirse savunma ribaundu kaynakli fast break sayilarimiz artar, iki yonlu tehdit olur rakipler icin. Keske gelse ama zor bence.

Cenk bizden uzak dursun. Futbolda Aydin'dan bu kadar cekmisken Cenk bizi kanser eder. Patlama falan bir nebze yapti ama hala elde patlama ihtimali var.

Bize cok net bir keskin nisanci lazim. Shipp'i Turk yapip 3 numara rotasyonunda Kaymakoglu'nu dusunuyordum ben ama su durumda zor sanirim.

Sofo da Maccabi'den ayriliyormus. Mental sorunlari olan bir uzun ama o kalipta bir uzuna her takimin ihtiyaci vardir. Dorsey mi Sofo mu derseniz Dorsey derim ama :)

Su an icin tek istegim EL bileti. O bilet gelsin de koç artik dogru hamleleri yapacaktir transfer konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...