Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arroyoyu alalım 1 numaraya keyfimize bakalım. Gordon 2 numaraya kaysın, bugün ki gibi kafası rahat oynasın. yardırsın içeri sürekli, bu gücüyle ona karşı koyabilecek oyuncu sayısı çok az. hem bu sayede savunmaya da daha çok odaklanabiliyor. inanın başka transfere filan ihtiyacı yok bu takımın.

Arroya'ya vereceğimiz parayı Doron Perkins'e verelim. Bence daha çok katkı verecektir Arroya'dan. Lakovic'i de gönderip Mİlano'dan Keith Langford'u alalım. Biraz pahalıya kaçabilir ama 3 kupa isteniyorsa bütçeyi biraz arttırmak gerekiyor. Dediğim isimler kadroya dahil edilebilirse 3 kupadan da daha rahat bahsedilebilir. İşte o zaman emin olurum ki bizi kimse durduramaz...

Arroyo gelsin, Gordon'la Göksenin bol bol potayı dövsün dış atışlarda. Sanırım bunu istiyoruz.

Bugün Gordon'un dış atış performansı sanırım 4/1 ya da 5/1 falandı. Airball atacaktı nerdeyse. İçeriye penetresi iyi, orta mesafe şutları fena değil ama Gordon'un şutuna güvenmek kendi ayağımıza sıkmaktır, bu kadar açık.

Arroyo gelsin, Gordon'la Göksenin bol bol potayı dövsün dış atışlarda. Sanırım bunu istiyoruz.

Bugün Gordon'un dış atış performansı sanırım 4/1 ya da 5/1 falandı. Airball atacaktı nerdeyse. İçeriye penetresi iyi, orta mesafe şutları fena değil ama Gordon'un şutuna güvenmek kendi ayağımıza sıkmaktır, bu kadar açık.
Kesinlikle haklısın semih,bi ara gordonun şut atmasını istemedim. Ama eğer avrupada başarı istiyorsak kesinlikle PG transferi gerekiyor.Çünkü Ender le Engin le olacak iş değil.

Kesinlikle haklısın semih,bi ara gordonun şut atmasını istemedim. Ama eğer avrupada başarı istiyorsak kesinlikle PG transferi gerekiyor.Çünkü Ender le Engin le olacak iş değil.

Yılmaz abi Domercant sakatlanmadan önce Arroyo transferi gerçekten kaymaklı ekmek kadayıfı olurdu. (Gerçi ben Beşiktaş'tan en fazla 2 transfer istiyordum ama benim ne istediğim pek önemli değil açıkçası) Ama takımın en önemli parçasını şanssız bi sakatlık sonucu kullanamayacağız.

Ha hem Arroyo hem de bi şutör gelir, o zaman elbette memnun kalırım. Ama bütçemiz dolayısıyla tek atımlık kurşunumuz olduğunu düşünüyorum.

Hawkins gelmesin diyenlerde vardı, Arroyo gelsin müthiş katkı sağlayacak takıma.

Gerek savunma gayreti, gerekse oyun içinde komple bir oyuncu olmayı başarabilmiş Doron Perkins'i de bu takımda görmek isterim.. Sakatlıktan dönmesine rağmen bize karşı gayet iyi oynamış.. Sayı/Ribaund/Asist istatistiklerine katkı vermesi de güzel ancak dış şutu konusunda çok fikir sahibi değilim.. Ama işimizi görebilir.

Simdi herkes Gordona kızıyor ama adam saf bir numara değil bu takımda Ender ve Engin varken oyunu yönlendirmek zaten Gordon'a kalmamalı;o yüzden elimizdekinin degerini bilmeliyiz,birde Efesteki Gordon'un oradaki performansınıda görünce ben bizim Gordon'un daha değerli olduğunu bizim için anlıyorum.

Gerek savunma gayreti, gerekse oyun içinde komple bir oyuncu olmayı başarabilmiş Doron Perkins'i de bu takımda görmek isterim.. Sakatlıktan dönmesine rağmen bize karşı gayet iyi oynamış.. Sayı/Ribaund/Asist istatistiklerine katkı vermesi de güzel ancak dış şutu konusunda çok fikir sahibi değilim.. Ama işimizi görebilir.

Doron Perkins'i bende çok istiyorum Furkan Abi. 1 numarada ki bütün dertlerimize çare olacaktır. Dediğiniz gibi her türlü katkı verecek bir oyuncu. Sayı,asist ve ribaunt kategorilerinde her türlü katkı yapıyor. Ahh keşke gelse. Ayrıca Lakovic'i gönderip birde Milano'dan Keith Langford'u alırsak 2 numaraya tüm sorunlarımız biter. Ne sayı(skor) sıkıntısı çekeriz ne de başka bir sıkıntı. Biraz pahalıya mâl olacak ama 3 kupa ve şampiyonluğu istiyorsak bütçeyi falan takmamamız lazım. Yönetim fedakârlık yapmalı. Bir başarısızlıkta büyük tepki toplayacaklardır...

Carlos Arroyo bence çok iyi olur isterim gelmesini nedeni de 2-3 almak için ihtiycımız olmayan bir oyuncu almamızdan korkuyorum yani transfer yapmış olmak için oyuncu almamalıyız.Arroyo gelirse ne vereceği belli bir isim ve bence fena bir şutör değildir.Hem Beşiktaş'ın borcu olduğu bu yüzden bonservis'i 170 bin dolar civarı olduğu söyleniyor bence çok makul bir isim olur.

Ama Mickael Gelabale-Keith Langford-Michael Redd-Blake Schillb gibi isimleri alabiliyorsak tabiki de ilk tercihim bunlar olur.

Keith Langford müthiş olur keşke diyorum hem şutu hem de penetreleri harika bir oyuncu. Arroyo'ya tazminat felan vereceğimize bu adamı alsak mükemmel olur

Mehmet ben Arroyo gelmesin fayda sağlamaz demiyorum, eğer beni kastediyorsan lütfen bir daha oku mesajımı. Sadece 2 numaradaki alternatiflerimiz düşündürüyor beni.
Arroyo gelirse bir çok problem çözülecektir, hem şut atan hem de iyi oyun kuran bir isim Gordon 2 numara da oynayabilir, illa 2 numara da şutör bir oyuncunun oynaması da şart değil kaldı ki Cenk uzun süreler almaya devam ederse Hawkins'te 2 numara da oynayabilir.

Nocioni transferi kulubü nedeniyle zor,Arroyo için bonservis meblağı var yüksek tutarlı bence hemen anlaşıp sözleşme imzalayabilecegimiz D.Nicholas gibi isimlerle fazla uzatmadan anlaşmalıyız.

Her ne kadar elense de Milano'nun Keith Langford'ı bırakacağını düşünmüyorum. Gelirse süper olur. Doron Perkins şut-ribaund-asist olarak takıma iyi katkı veriyor. Özellikle üç sayı çizgisinin gerisinde ki şutlarının iyi olduğunu düşünmüyorum.Tüm Eurolegue kariyerinde ki üç sayı yüzdesi 28.6.

İyi bir şutör bulursak amenna lakin sadece transfer yapmak için sıradan bir oyuncu alırsak hiç iyi olmaz. Sanırım tek transfer yapılacak. Görüşülen isimde Arroyo. Teklifi yapmışız Beşiktaşın verceği cevabı bekliyoruz.

Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer: ''Bizim Arroyo’ya 150.000 Dolar borcumuz var. Milangaz primleri ödemediği için o borçta bize kaldı. Galatasaray Kulübü bize Arroyo’ya olan borcu biz ödeyelim, bu oyuncuyu bize verin dedi. Bizde kendilerine yönetim kurulu ile görüşüp, çıkacak karara göre hareket edeceğimizi bildirdik. Eğer Galatasaray Kulübü ile Arroyo konusunda uzlaşırsak oradan gelecek para ile bir tane daha 4 numara transferi yapabiliriz''

Fiyatta inecekler.

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Lig TV’de yayınlanan Yakın Atış programında Merve Toy’un konuğu oldu.

Özyer önemli açıklamalar yaparken transfer konusuna da değindi:

“Kupaları kazanmak için kurulan bir takımız. Bu nedenle bütçemizi de aştık. Domercant bu planın önemli bir parçasıydı. Hatta Kazan ile mahkemeye kadar gittik. Şu anda Lakovic’in gitme durumu var. Ancak tam anlaşmış değiliz. Siena’dan ciddi bir teklif var. Eğer orada bir açık olursa yerine transfer daha kolay olabilir. Coach, bizi şampiyonluğa götürecek winner karakterli bir dış adam istiyor. Bu 1-2-3 olabilir. Winner bir oyuncu arıyoruz. Nocioni, Arroyo, Gaines yakıştırılıyor. Ama winner, şampiyonluğa götürebilecek, takımın parçası olacak bir oyuncu istiyoruz ve alacağız.”

Kaynak : Basketdergisi.com

Transfer yapılacakmış bu iyi haber. Şimdi de winner özellikli oyuncuları tartışalım. Arroyo, Redd ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...