Yahu ne Arroyo'su yapmasınlar Allah aşkına, Avrupa'dan kaliteli 2 oyuncu alınır o paraya. Yönetim inşallah okey vermez bu transfere.
Kesinlikle haklısın semih,bi ara gordonun şut atmasını istemedim. Ama eğer avrupada başarı istiyorsak kesinlikle PG transferi gerekiyor.Çünkü Ender le Engin le olacak iş değil.Arroyo gelsin, Gordon'la Göksenin bol bol potayı dövsün dış atışlarda. Sanırım bunu istiyoruz.
Bugün Gordon'un dış atış performansı sanırım 4/1 ya da 5/1 falandı. Airball atacaktı nerdeyse. İçeriye penetresi iyi, orta mesafe şutları fena değil ama Gordon'un şutuna güvenmek kendi ayağımıza sıkmaktır, bu kadar açık.
Kesinlikle haklısın semih,bi ara gordonun şut atmasını istemedim. Ama eğer avrupada başarı istiyorsak kesinlikle PG transferi gerekiyor.Çünkü Ender le Engin le olacak iş değil.
İşte tam burada bir dilemma mevcut ve bu konuda Ergin Ataman a güveniyorum.Ha hem Arroyo hem de bi şutör gelir, o zaman elbette memnun kalırım. Ama bütçemiz dolayısıyla tek atımlık kurşunumuz olduğunu düşünüyorum.
Hawkins gelmesin diyenlerde vardı, Arroyo gelsin müthiş katkı sağlayacak takıma.
Gerek savunma gayreti, gerekse oyun içinde komple bir oyuncu olmayı başarabilmiş Doron Perkins'i de bu takımda görmek isterim.. Sakatlıktan dönmesine rağmen bize karşı gayet iyi oynamış.. Sayı/Ribaund/Asist istatistiklerine katkı vermesi de güzel ancak dış şutu konusunda çok fikir sahibi değilim.. Ama işimizi görebilir.
Arroyo gelirse bir çok problem çözülecektir, hem şut atan hem de iyi oyun kuran bir isim Gordon 2 numara da oynayabilir, illa 2 numara da şutör bir oyuncunun oynaması da şart değil kaldı ki Cenk uzun süreler almaya devam ederse Hawkins'te 2 numara da oynayabilir.Mehmet ben Arroyo gelmesin fayda sağlamaz demiyorum, eğer beni kastediyorsan lütfen bir daha oku mesajımı. Sadece 2 numaradaki alternatiflerimiz düşündürüyor beni.
Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Lig TV’de yayınlanan Yakın Atış programında Merve Toy’un konuğu oldu.
Özyer önemli açıklamalar yaparken transfer konusuna da değindi:
“Kupaları kazanmak için kurulan bir takımız. Bu nedenle bütçemizi de aştık. Domercant bu planın önemli bir parçasıydı. Hatta Kazan ile mahkemeye kadar gittik. Şu anda Lakovic’in gitme durumu var. Ancak tam anlaşmış değiliz. Siena’dan ciddi bir teklif var. Eğer orada bir açık olursa yerine transfer daha kolay olabilir. Coach, bizi şampiyonluğa götürecek winner karakterli bir dış adam istiyor. Bu 1-2-3 olabilir. Winner bir oyuncu arıyoruz. Nocioni, Arroyo, Gaines yakıştırılıyor. Ama winner, şampiyonluğa götürebilecek, takımın parçası olacak bir oyuncu istiyoruz ve alacağız.”