Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed Baygül iyi bir oyuncu olacak ama Hacettepe'de süre bulmaya başlamışken bence geri almayalım çünkü Ergin Hoca oyuncu yetiştirmeyi pek sevmez gençlere şans çok veren bir hoca değil.Geri dönse oynatmayacağına eminim

Muhammed Baygül ort.15 dk -4.8 sayı-1.8ribaund-1.7 asist.

Mehmet Yağmur konusunda bence ihtiyacımız var Ergin hocayla geçen yıl iyi bir sezon geçirdi. Bu sene ise kariyerinin zirvesinde bence Olinde.Bize karşı 21 sayı atmıştı.
Sezon istatistikleri ise Ort.35 dk -16.8 sayı-4.4 Ribaund-2.8 Asist.

İyi de savunma yapmayan Mehmet Yağmur'un bizde işi ne? Galatasaray savunma kimliği ön planda olan bir takım. İlla istediğiniz geçen yıl ki Beşiktaş gibi savunma yapmayan sırf hucuma odaklanan ve her maçında ortalama 160 sayı çıkan bir takım mı? Hem Eurocup'da Olin'de bulduğu o boş şutları verirler mi Mehmet Yağmur'a?

Benim düşüncem 2 tane kısa oyuncu gerektiği 1 PG 1 tane de SG yada SF kontenjan nedeniyle 2 tane yabancı alamayız.Benim düşünceme göre kısıtlı da olsa süre alacak bir yerli PG ve uzun süreler alacak yabancı 2-3 numara alınmalı bu yüzden Mehmet Yağmur'u öneriyorum.Dediğim gibi Altyapı oyuncularımız keşke gelip oynayabilse ama bunu Koç'un istemeyeceği çok aşikar.

2-3 rotasyonu için bonservis ödemeden alınacak önemli isimler var boşta olan Michael Redd yada D-League'de oynayan Chris Douglas Roberts var Roberts en son Lakers ile anlaşmıştı bu yıl ama onlarda feshedip D-League'ye göndermişler galiba keşke gelse takıma seviye atlatıcak isimler

A.Prokomdan Alex Acker önerilmiş;gelirim demiş kendisi de...
Kariyeri çok iyi olan bir isim bence düşünmek mantıklı.

Alex Acker mi? Bu sene izlemediniz hiç sanırım. Bir önerim var. Eğer Alex Acker gelecekse yada öyle bir durum varsa hiç para vermeye falan kalkmasınlar. Forumca toplanalım bir kura çekelim, ismi yazan arkadaş gitsin oynasın. Arada fark olmaz hani.

Galiba bir transfer yapacağız bu kesin gibi. Bu durumda alacağımız oyuncu çok iyi bir isim olmalı çok dikkatli bir seçim yapmalıyız. Eğer yine iş yapmayan bir oyuncu alırsak sezonu heba etmiş oluruz. Şu durumda Arroyo değilde 2-3 oynayan winner şutu çok iyi bir oyuncu bulmalıyız kesinlikle.
Göksenin ve Domercant'ın sakatlanmasından sonra 2-3 oynayacak oyuncu sorunu daha çok cekeceğiz bu çok net bu yüzden 2-3 oynayan oyuncu diyorum önceliğimiz bu çünkü. Ama en iyisini bulmalıyız.

Mehmet Yağmur falan gelmesin. Geçen sezon yarı final serisinde ana avrat sövdüğüm adamları (diğeri de Arroyo ve Bonsu'ydu açık konuşmak gerekirse) bu formayla görmek istemiyorum, benimsemek zor olur. Hawkins ve Ersin'i yeni benimsedik daha.

İşin savunma kısmında Göksenin'in açığını Engin kapatabilir. Onun da savunması iyi bu sezon, oldukça gayretli.

Şutör eksiğimiz gün gibi.

Transferlerin bir an evvel gerçekleşmesi gerekiyor, top 16 da başlayacak. Lakovic seni çok severim ama gözünü seveyim git artık. Olmuyor işte, git lütfen.

Bence fazla heveslenmeyelim transfer için . Yönetimin önceliği futboldan yana olacaktır. Malum sezon ortasıda geldi.
Mevcut bütçemizide aştığımız düşünülürse basketbol şubesinle ilgileneceklerini sanmıyorum. Yine bize hüsran var ne yazık ki. İnş yanılırım.

MEhmet Yağmur son derece istikararsız bir oyuncu. Olin Edirne'de alternatif olmadığından o süreleri aldığını ve o ortalamalara çıktığını düşünüyorum. KAriyerine bakılır ise bu istatistikler istisna. Bir de Yağmur kesinlikle 2 numara olacak bir oyuncu değildir. Kaldı ki boy dezavantajı var. Çok yanlış ve gereksiz bir hamle olur. Onun pozisyonunda Engin ve Ender var ikisi içinde yeterli yada yetersiz diyebilirsiniz ancak M. Yağmur'dan daha iyi oldukları kesindir.

Şu transferi FBÜlker maçına yetişteremedik ya ne desek boş.

M.Özyer: ''Daha önce Türkiye'de oynayan bir oyuncu üzerinde duruyoruz 7 ocak a kadar da bu transferi bitirmek istiyoruz.'' Carlos Arroyo'yu iyice işaret etti sanırım

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz
M.Özyer: Daha önce Türkiye'de oynayan bir oyuncu üzerinde duruyoruz 7 ocak a kadar da bu transferi bitirmek istiyoruz.

Arroyo büyük ihtimalle

7 Ocak'tan önce bitsin bir zahmet. Yılbaşı sonrası başlasın takımla çalışmalara.

Transfer ilk Unics Kazan maçına kadar hazır hale gelmeli.

Seiutis daha mantıklı geliyor hem takımın ihtiyacı daha fazla Seibutis'e Hem de Murat Özyer bu açıklamayı bence bilerek yapmıştır.Göz göre göre Arroyo olduğunu vurgulamamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...