Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2-3 oynayacak değil,1 veya 2 veya 3 anlamında.Ayrıca Fenerbahçe Ülker maçına kadar imza atılması çok zor,atılırsa büyük süpriz olur.

hacettepe üniversitesindeki muhammed baygül bizim oyuncumuz değil miydi fenerle simdi oynadıgı maca iyi basladı fakat sonra biraz duraklama gecirdi gelecek adına eger hala bizim oyuncumuz ise ileride fayda gorebiliriz.

Lakovic konusu artık kabak tadı vermeye başladı,kendisinin beklentisi sadece maddi anlamda ise bence yönetimin bir şekilde buna çözüm bulunması gerekiyor,eğer lakovic oyun oynamak istiyorsa iki tarafında orta yolu bulmasının zamanı geldi geçiyor bile..transfer konusunda koç'da aleni bir şekilde yönetimden ışık bekliyoruz die açıklama yaptı..diğer takımlar takviyelerini yaptı,bjk pota altına ve 1-2 numara oynayan oyuncu fb ise bremer'in sözleşmesini feshederek yeni bir transfer yapmak üzere...özellikle şampiyonluğa oynayan takımlar arasında şu haldeki kadromuz bench olarakda zayıf kaldı..oyuncu kalitemiz olarak diğer takımlarla eşdeğeriz bunda hemfikirim ama artık takımlarda oturmaya başlıyor,3 kulvardada amacımız şampiyonluk ama koç'un isteklerini yönetimin görmezden gelmemesi gerekiyor..ben oyuncu olarak asla şu yada bu demeyeceğim çunku domercant'in bendeki yeri çok özel ancak onu navarro ile eşdeğer tutuyorum,macvan,gordon ve ender istikrar sağlayan oyuncular kesinlikle değil,benim sezon başından beri gözlemlediğim çok net bir şutör ayrıca belki katılmaz arkadaşlar ama ben pivot bolgesine ihtiyac görüyorum..furkan,ndong oyunun defans bolumunde gayet iyiler ama orneğin bir hüseyin beşok gibi pivot hareketleri yok,macvan genelde içeriden kaçıyor,içerde savaşmayı sevmiyor bu konuda bitiriciliği en iyi pivot'umuz ersin dağlı..söylemek istediğim şuki bence şutör + dominant,rakip takım uzunlarını faul problemine sokucak,bitiriciliği yüksek bir pivot ihtiyacımız var...( örnek prkacin-hüseyin beşok..)

Hacettepe Üniversitesi'nin genç guardı Muhammed Baygül... İnanılmaz bir yetenek. İnanılmaz penetre ve oyun görüşü... Bu adam geleceğin en iyi Türk guardı olur. İzlenmeli.

Bizde bir Muhammed vardı ama o mu acaba? Bir arkadaş daha yazmış yukarıda ben görmemiştim yazarken. Bizim oyuncumuzdur inşallah. İnanılmaz bir oyuncu.

önceki yıllarda bizim takımızdaydı bizim alt yapımızdan yetişti muhammed baygül ama suanda kiralık mı verdik bonservisiyle mi verdik orasını bilmiyorum

Keith Langford gelebilir. Nocioni artık gelemez zira takımı son maçlarda atak yaparak top 16 ya kaldı ve iddialı durumda.
Elenen takımlardan hamle gelebilir.

Şu elenen takımlar olayını sadece Oljmpia, Cedevida gibi takımlarla sınırlasak çok güzel olacak. Milano kendi liginde şampiyonluk hedefleyen, gayet iyi bütçesi olan bir takım EL'den elendi diye kadrosunu dağıtacak değil.

Hatırlayanlar bilir geçen yılda da Euroleague top16'ya kalamayan Caja Laboral oyuncularını bizim medyamız ve taraftarlarımız transfer etmeye çalışmışlardı.Sezon ortasında basketbolda bir takımda kontratı olan oyuncuyu almaktan gerçekten zor heleki Ergin Hoca'nın transfer bütçemizi 1 milyon dolar aştık demesi oyuncuyu verilecek parayı geçtim bonservis durumu olursa çok zor olacağını düşünüyorum.

Gökseninin yerine Mehmet Yağmur düşünülebilir mi ? Bu sene muazzam bir performans sergiliyor. Ergin Hoca'nın da eski öğrencisi hem. Yalnız savunması hakkinda bilgim yok. Savunması nasıldır Mehmet'in ?

Gökseninin savunmasını son maçlarda arıyorduk. Sezonu kapatması kötü haber oldu. Özellikle de savunma açısından. 1 numaraya Arroyo 2 numaraya da Mehmet Yağmur düşünülmeli. Bu saatten sonra hucüm gücümüzü artırmalıyız. Kaos basketbolu oynayacaksak hucümu iyi olan oyuncularla yola devam etmeliyiz.

EdiT: Valencia Galebeli'de aldıktan sonra takım neredeyse şutör oyuncu kaynıyor.Gelabale,Kelati,Doellman,Keselj,Quinn Dubjlevic... Eurocup'ın 1 numaralı favorisi haline geldiler. Eurocup Şampiyonluğu için 2 üst düzey transfer şart. Sonra ortada kalmayalım

EdiT 2: Joey Dorsey'e sezonbaşı teklif yapmışız. Dorsey kabul etmemiş. Olmadı seneye gelirsin Dorsey kapımız sana açık. Röportajı için tıklayınız

Bırakın Allah aşkına ne Mehmet Yağmur'u. Hacettepe'ye kiraladığımız aslanlar gibi Muhammed var. Öyle bir baskısı var öyle penetresi var ki inanamazsınız. Getirin geri aslan parçasını. Kıyın paraya yapın 2-3 numara oynayabilen bir şutör özellikli oyuncu transferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...