Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 Jamont Gordon - 31:51, 22 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 3 top kaybı, 2 top çalma, 9/12 şut
8 Can Korkmaz - Oynamadı
14 Engin Atsür - Oynamadı
15 Sertaç Şanlı - Oynamadı
17 Cenk Akyol - 07:55, 1 ribaund, 2 asist, 0/1 şut
19 Furkan Aldemir - 06:06, 3 ribaund, 2 top kaybı,
21 Boniface Ndong - 23:28, 15 sayı, 7 ribaund, 1 top kaybı, 3 blok, 6/8 şut
25 Milan Macvan - 33:32, 10 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 4 top çalma, 1 top kaybı, 3/6 şut
30 Carlos Arroyo - 32:10, 19 sayı, 3 ribaund, 1 asist, 7/15 şut
33 Ender Arslan - 20:52, 10 sayı, 1 ribaund, 4 asist, 1 top kaybı, 4/6 şut
34 David Hawkins - 31:54, 10 sayı, 1 ribaund, 5 asist, 4 top kaybı, 4/6 şut
35 Erwin Dudley - 12:12, 5 sayı, 3 ribaund, 2/4 şut

Şu sayı istatiklerine baktığımızda yerli oyuncu anlamında bayağı sıkıntı var gibi görünüyor.

Şu sayı istatiklerine baktığımızda yerli oyuncu anlamında bayağı sıkıntı var gibi görünüyor.

Oraya Cenk'i ekstradan yazmak lazım bu maçta olmayan,hastaydı zira. Artı Dudley'de de 2 maçtır bir düşüş var,çözemedim toparlar herhalde.

Tabi Engin ve Furkan büyük hayal kırıklığı olmaya devam ediyorlar. İnşallah çok geç olmadan düzelirler.

Serhat Çetin ise şu dakikada hayal bence. Hani biz alamayızdan öte Beşiktaş elindeki en değerli yerli oyuncuyu bırakmaz herhalde. O kadar da değil :)

Troy Murphy aklıma gelen ilk isim. Boşta olup'ta işimize yarayan bir 4 numara var mı bilmiyorum ? Mirza Teletovic ne alemde ? Avrupa hakları Laboral'de mi yine ?

Teletovic'i falan alamayız.Troy Murphy'i alıcaksak bu transferde mantık falan olmaz.Savunması yoktur.Hatta şut atar başka da birşey yapamaz Macvan ve Dudley'den bence kötü bir ismi almamız saçma olur.

Bilmiyorum nasıl olur ama gelecek sezon Kenan Sipahi'yi alabilirsek çok iyi iş yapmış oluruz. Rotasyondaki 3. guard bu tarzda olmalı bence.
Yab. Guard - Yerli Guard - Kenan Sipahi.

khimki'nin maddi sıkıntıları ve oyuncuların şu an antrenmenları protesto etmeleri malumunuzdur.. ve eğer khımki yönetimi sıkıntılarını çözemez ise şu anda çok formda olan oyuncuları kapışılacak gibi..

Bonsu'nun peşinden koşacağımıza Dorsey'i alsaydık keşke.Pota altında aradığımız enerjiyi,patlayıcılığı karşılayacak bir oyuncuydu.

Not:Bugünkü All-Star performansından dolayı yazmadım genel olarak beğeniyorum kendisini

Oden gibi potansiyalli bir ismi NBA de her takım kontrat yapar onunla şu an seneye dönücem desin kontratı kapar.Kevin Durant'ın önünden seçilecek kadar potansiyalli bir isimden bahsediyoruz.5 yılda 80 maça çıkmış olmasına rağmen havada kaparlar.

Yaşadığı sakatlığı yaşayıp tekrar basketbola dönen 3 kişi falan var bildiğim kadarıyla.

Bonsu'nun peşinden koşacağımıza Dorsey'i alsaydık keşke.Pota altında aradığımız enerjiyi,patlayıcılığı karşılayacak bir oyuncuydu.

Not:Bugünkü All-Star performansından dolayı yazmadım genel olarak beğeniyorum kendisini

Oktay Mahmuti biraz şu atlet oyuncu antipatisinden vazgeçse Dorsey tam onluk.. Hem ucuza kapatıp 3 numaraya baya pahalı bir oyuncu da alabilirler.

Neyse, Dorsey bize uymaz. Onu etkili kullanmak istiyorsak yine şu ankinden daha fazla P&R oynamamız lazım. Eğer oynayacaksak zaten N'dong ve Furkan'la da oynayabiliriz. Tabi Bonsu'yu hiç istemem orası da ayrı :)

Oden gibi potansiyalli bir ismi NBA de her takım kontrat yapar onunla şu an seneye dönücem desin kontratı kapar.Kevin Durant'ın önünden seçilecek kadar potansiyalli bir isimden bahsediyoruz.5 yılda 80 maça çıkmış olmasına rağmen havada kaparlar.

Yaşadığı sakatlığı yaşayıp tekrar basketbola dönen 3 kişi falan var bildiğim kadarıyla.

Draft'tan kaçıncı sıradan seçildiğin potansiyel göstergesi değildir. Darko Miliicic Bosh'un D.wade ve Carmelo'nun önünde seçildi.
Sam Bowie Jordan ve Barkley'in önünde seçildi. Draftta saçma işler olur.

Draft'tan kaçıncı sıradan seçildiğin potansiyel göstergesi değildir. Darko Miliicic Bosh'un D.wade ve Carmelo'nun önünde seçildi.
Sam Bowie Jordan ve Barkley'in önünde seçildi. Draftta saçma işler olur.
Milicic sandığın kadar kötü bir isim değildi.Ki dönemin Detroit'i Melo yada Wade'i de seçse benzeri olurdu o kadroda çaylaklar şans bulamazdı.Sam Bowie de sakatlık nedeniyle ne kadar basketbol oynayabildiği muammadır.

O dönem Durant'in bu kadar etkili bir şutör olacağı belli olduğu halde Oden'i seçti Portland.Saçma iş değil o dönem Oden Durant'tan daha etkili bir isimdi ve sakatlık olmasa NBA'yı sallardı.Drafttaki oyuncuları takımlar herşeyine kadar inceler tabiki sadece potansiyal değil ama En etkili olan faktördür.

Abiler benimki sadece hayaldi ama Avrupa Basetbolu NBA değil bir sezonda 82 maç + play off ve her maç 48 dakika şeklinde değil sonuçta orası kadar tempolu da değil.
Haftada 2 maç 40 dakika zaten ortalama 25 dakika oynasa sakatlığını eğer atlatmış ise kaldırır bence.
Çok büyük potansiyel, daha 24 yaşında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...