Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Greg Oden mı?

Beyler biraz gerçekçi olalım... Yani alabilme ihtimalimiz olan oyucuları yazalım...

Bu arada yeri burası değil ama Chris Andersen Miami ile imzalamış...

Milicic sandığın kadar kötü bir isim değildi.Ki dönemin Detroit'i Melo yada Wade'i de seçse benzeri olurdu o kadroda çaylaklar şans bulamazdı.Sam Bowie de sakatlık nedeniyle ne kadar basketbol oynayabildiği muammadır.

O dönem Durant'in bu kadar etkili bir şutör olacağı belli olduğu halde Oden'i seçti Portland.Saçma iş değil o dönem Oden Durant'tan daha etkili bir isimdi ve sakatlık olmasa NBA'yı sallardı.Drafttaki oyuncuları takımlar herşeyine kadar inceler tabiki sadece potansiyal değil ama En etkili olan faktördür.

Sam Bowie'nin Draft hikayesi komiktir bir deneme maçında çok iyi oynayınca kimsenin beklemediği bir yere kadar çıkar. Düşünün Jordan ve Drexler aynı takımda olabilirdi. Draft tuhaf iş. Hak etmeyen çok kişi üst sıralardan seçildi. Bu Oden yetersiz demek değil ama ne olduğunu göremedik.

nba sayfası altında da yazmışsın düzeltmekte fayda var; anderson degil andersen...

buarada roy basketbolu bıraktığını açıkladıktan sonra geri döndügünde minny yıllık 10milyon verdi de oden'ı biz hangi şartlarda ne şekilde alıyoruz pek gözüm kesmedi...hani %30 verim verebilecek bir oden için sıraya girecek 7-8 nba takımı bulurum şuan çok rahat..

Eskiden buraya gerçekten geniş bir skala içinden yararlı olabilecek birçok oyuncu yazılırdı. Sonunda Rashid Atkins geliyordu, her sene Murat Kaya dan bıkmadan medet umuluyordu ama birçok oyuncu yazılıp çiziliyordu. Şimdi bakıyorsun 30 sayfa Arroyo yazılmış! Guard diyorsun Arroyo, şutör deniyor Arroyo, fiziği güçlü oyuncu deniyor yine Arroyo??

Uzun dense adam kalkıp Ndong yaşlandı, sakatlanabilir diyor adam ve Bonsu diyor(ironi yapıyorsa ayrı)

Geçtiğimiz yıl Ergin Hoca menajerlerden boştaki oyuncuları buldu, tutunca da şampiyonluğa gitti. Ergin Hoca nın oyun bilgisini çok beğenirim ama oyuncu piyasasına olan hakimiyeti buradaki Arroyoculardan hallice gibi duruyor(Kevin Love olayı).

Bence altıncı yabancı olarak daha önce söylemiş olduğum bu hafta oynayacağımız Ulm deki John Bryant tarzı bir oyuncu olabilir. Mesela Bulgaristan dan James Tyler. 4 numara olarak savunması biraz zayıf olsa da Marquinhos Vieira, veya 3-4 oynayabilen Marcus Williams tarzı bir oyuncu. Ayakları çabuk bir swingman sezonun önümüzdeki kısmında epey işimize yarayabilir.

Doğru söylüyorsun. Hemen düzeltiyorum. Ama bu kadar ince şeylere takılma güzel kardeşim. Mehmet'e Memet demekten farkı olmayan bir durum. Kimi kastettiğimi anladığın sürece problem yok. Burada oyuncu önerilerini tartışıyoruz. İmla kurallarını, yazım yanlışlarını değil. Ben senin ''buarada , minny , 10milyon'' gibi yazım yanlışlarına nasıl dikkat etmiyorsam, sende takılma böyle şeylere...

Şu takımdan bütün oyuncuları ve teknik heyeti gönderip baştan kurun. Bu nasıl bir şanssızlık, uğursuzluk , vurdumduymazlık , beceriksizlik. Sene başından beri olmayan şey kalmadı . Yazık...

Eurobasket editörü Ugur Türkere göre transfer çalışmalarına başlamışız. Hawkinse yıllık 1 milyon 300 yüz bin civarı para veriyorduk. Bu paranın 700 bin civarı parayı hawkinse verdiysek gerisi bize kalmıştır. Lakovicinde gittigini düşünürsek yönetimde fedakarkık yaparsa direk BLAKE SCHİLB'E yönelelim. Sanırım arroyo gelmeden önce Schilb ile anlaşmıştık. O degilde hawkins için besıktaşa 500 bin dolar bonservis vermiştim yanarım ona.

Malik Hairston tuzlu gelir muhtemelen. Tarz olarak da maliyet olarak da en mantıklı isim şu an Schilb gibi gözüküyor. Hawkins varken ona gerek olmadığını düşünüyordum ama Hawkins'in yokluğunda o boşluğu tam dolduramasa bile en çok o doldurur.

Tam düzeliyor işler rayına oturuyor derken gene bir aksilik.Böyle bir olayla Galatasaray Kaptanı'nın aynı cümlede olması beni çok üzdü.Yönetim ve coach kadrosunun Galatasaray basketbol takımının 1 yılının daha harcanmasına(rakipler böyleyken hele) izin vermeceğini düşünüyorum.Hawkins hatalı ama bu hatasıyla bir kalemde silinecek kadar büyük olduğunu düşünmüyorum cezası 6 aydan az olursa kadroda kalacağını 6 ay ile 1 yıl arasında olursa sözleşmesinin donduracağını düşünmek bile istemiyorum ama 2 yıl ceza alırsa yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum.

Transfere gelirsek çok seçenek yok.Gündemde 2 3 oyuncu var.Olası Hawkinsle yolların ayrılması durumunda ben Jasaitis veya Kırk Penney tarzı bir şutörün alınmasından yanayım...

Jaycee Caroll yada Jimmy Baron gibi isimler fazla uçuk bence
jaka nın gittiğini düşünürsek
hawkins jaka ikilisinin yerine Malik Hairston ve BLAKE SCHİLB ikilisi ideal bence
hiç olmuyorsa en kötü ted kolejden Kırk Penney olabilir
ama kutlaka temiz bir şutör gerek

Jaycee Caroll yada Jimmy Baron gibi isimler fazla uçuk bence
jaka nın gittiğini düşünürsek
hawkins jaka ikilisinin yerine Malik Hairston ve BLAKE SCHİLB ikilisi ideal bence
hiç olmuyorsa en kötü ted kolejden Kırk Penney olabilir
ama kutlaka temiz bir şutör gerek

neden uçuk olsunki fb bo mccalebi alıyorsa bizde caroll'u alabiliriz, bence yönetim isterse alır zaten avrupadaki kriz ortadayken

neden uçuk olsunki fb bo mccalebi alıyorsa bizde caroll'u alabiliriz, bence yönetim isterse alır zaten avrupadaki kriz ortadayken

Bu oyuncuları getirmek zor hele sezon ortası getirmek hepten zor. Nba'den belki bir oyuncu bulabiliriz. Michael Redd olabilir mi? En son Phoenix Suns'ın meşhur sağlık ekibi onu iyileştirmişti. Yine de Nba takımları onun sene de 82 maç kaldıramayacağını düşünüyorlar. Avrupa da hafta'da en fazla 2 maç oynayacak çogu zamanda tek maç oynayacak. Bu tempoyu kaldırabilir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...