Marko'nun gelişiyle bireysel oyundan takım oyununa geçiş başladı.Hücumda çok daha akıcı bir Galatasaray izleyeceğiz artık
Markoishvili transferi sezon sonu Zaza'ya işaret. Çok net. Geçen sene bu zamanlar önümüzdeki sezonun heyecanı sarmıştı bir çoğumuzu. Şimdi beni sardı o heyecan.
Markoishvili transferi sezon sonu Zaza'ya işaret. Çok net. Geçen sene bu zamanlar önümüzdeki sezonun heyecanı sarmıştı bir çoğumuzu. Şimdi beni sardı o heyecan.
"oynatanguard.blogspot.com" adresinde Markoishvili hakkında çok iyi bir yazı var. Okumanızı tavsiye ederim. Sık sık P&R oyunları oynayacağız. Top hucumda daha fazla dolaşacak bir sisteme yöneliyoruz. Basketbol aklını kullanan bir oyuncuyu kadromuza kattık. Hayırlı Olsun !
M.M. transferini ilk duyuran kişi olarak gelecek senenin ilk transferinide ben açıklayabilirmiyim
Bu oyuncumuz için sizin göndermiş olduğunuz sitede tam bir 3 numara diyor. Fakat google da üstünkörü yapmış olduğum araştırmada ve burada bikaç arkadaşında belirttiği gibi, oyuncu hakkında bulduğum kaynakların hepsinde 2 numara olarak gözüküyor.
Manuchar Markoishvili - Wikipedia, the free encyclopedia
MARKOISHVILI, MANUCHAR - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL
Biraz kafam karıştı doğrusu. 2 mi 3 mü, yoksa hem 2 hem 3 mü.
M.M. transferini ilk duyuran kişi olarak gelecek senenin ilk transferinide ben açıklayabilirmiyim