Solo Baskette Tutku'nun banvitle anlaşmak üzere olduğu haberini okudum umarım doğru değildir.Transfer konusunda elimizi çok çabuk tutmalıyız.Gordon , tutku ve shıp ile ilgili sürekli transfer haberleri çıkıyor bu belirsizlik bir an önce son bulmalı.
Gordon ve Shipp'in yeri sandigimizdan cok daha rahat dolar ama Tutku'yu kaybetmek zarar verir.
Baris Ermis'in Fener'e gittigi, Engin'in de Fener ile yenilemek uzere oldugu bir ortamda Tutku'yu tutmaliyiz mutlaka.
Armani'li Malik Hairston'ın sözleşme durumu nasıl, Gordon vs. gideceği söylenen bir ortamda düşünülebilecek bir isimdir. Ancak tabi Eurocup'ta oynamamız biraz işi zorlaştırabilir.
Transfer bütçemiz konusunda bilgisi olan var mı ?
Birkaç yerde 11-12 M Euro düzeyinde olarak okumuştum ama net bilmiyorum.
Ben de yüksek ihtimal Ergin Ataman'ın yabancılar konusunda sil baştan yapacağını, eğer olursa Gordon'un tutulabileceğini düşünüyorum.
Hairston eğer boşta olsa bizim için iyi bir tercih olabilirdi.
Sil baştan işi çok kolay olmayabilir Lakovic'in sağlam ve yüksek meblağlı bir kontratı var sanırım.Göndermek istese bile tazminat ödemek zorunda kalırız.
Bütçemiz çok çok abartı değilse ki değildir diye düşünüyorum Hawkins gibi son sezonu çok iyi geçirmiş ve ücretini katlamış oyuncular yerine BAnvit'in Mejia hamlesi gibi kalitesini ispatlamış,çok yaşlı olmayan ama son sezon geniş rotasyonlu takımda forma şansı bulamadığı için ücreti düşmüş oyunculara yönlenmek daha mantıklı olabilir.