Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solo Baskette Tutku'nun banvitle anlaşmak üzere olduğu haberini okudum umarım doğru değildir.Transfer konusunda elimizi çok çabuk tutmalıyız.Gordon , tutku ve shıp ile ilgili sürekli transfer haberleri çıkıyor bu belirsizlik bir an önce son bulmalı.

Gordon ve Shipp'in yeri sandigimizdan cok daha rahat dolar ama Tutku'yu kaybetmek zarar verir.
Baris Ermis'in Fener'e gittigi, Engin'in de Fener ile yenilemek uzere oldugu bir ortamda Tutku'yu tutmaliyiz mutlaka.

Cevher gitti deniyor, Kerem Gönlüm de bitmiş heralde. 4 numara rotasyonumuz için iyi oldu diyebiliriz aslında.

Lucas'ın Efes'e gitme ihtimali düşük bence. Sonuçta 20 küsür milyon euro bütçeli Euroleague takımı Efes, Lucas'tan daha iyisini bulabilir ama Eurocup takımı olan biz, Lucas'ın yerini kolay dolduramayız. O yüzden Oktay hoca talip olmayabilir Lucas'a.

Hawkins de gelirse Lucas - Hawkins ikilisiyle çok can yakarız. Hawkins'e talip olursak bizi seçer çünkü Ataman bizde. Bu nedenle Fenerbahçe haberleri asılsızdır bence.

Zamanında Hawkins'i Siena'ya aldıran adam geldi Fenerbahçe'nin başına istediği doğru olabilir yani, bu oyuncular da paraya bakar kim daha çok verirse ona gider Hawkins

Hawkins Fenere giderse üzülürüm çok kaliteli adam bizde görmek isterdim.Bu arada dün gece Mithat abi Eze diyince bir kaç maçını izledim daha önce hiç izlemediğim bir oyuncuydu iki maçta bir şey anlaşılmaz ama Bonsu ile kıyaslarsak savunması çok daha iyi hücumda aynı sayılırlar gelmesini isterim.

Armani'li Malik Hairston'ın sözleşme durumu nasıl, Gordon vs. gideceği söylenen bir ortamda düşünülebilecek bir isimdir. Ancak tabi Eurocup'ta oynamamız biraz işi zorlaştırabilir.

Biz Shipp'i ve Gordon'u tutalım ben fitim Hawkinsi alamasak da olur önce elimizdekileri tutalım bence

Gordon ve Shipp'in yeri sandigimizdan cok daha rahat dolar ama Tutku'yu kaybetmek zarar verir.
Baris Ermis'in Fener'e gittigi, Engin'in de Fener ile yenilemek uzere oldugu bir ortamda Tutku'yu tutmaliyiz mutlaka.

Shipp'ten baska 3 numarada sadece Caner var, Kaldi ki Shipp genc ve hala gelisme kaydeden savunma ve hucumda etkili bir oyuncu.. Ote yandan Gordon gibi oynayan ve oynatan ve kendini Euroleague'de ispatlamis bir oyun kurucu, sanirim ikisinin de yeri biraz zor dolar..

Gerci belli de olmaz Ergin Ataman farkli bir basketbol oynatacagim derse ikisini de elden cikarmak isteyebilir..

Armani'li Malik Hairston'ın sözleşme durumu nasıl, Gordon vs. gideceği söylenen bir ortamda düşünülebilecek bir isimdir. Ancak tabi Eurocup'ta oynamamız biraz işi zorlaştırabilir.

uzattı o milano ile sözleşmesini..

gordon'un yeri kolay dolmaz bence..çünkü bu sezon basketbolunu çok geliştirdi ve komple bir oyuncu haline geldi..efes onu ciddi bir şekilde isteyebilir..onun seviyesinde bir oyuncuyu bulmak kolay değil ve mahmuti onu,o da mahmutinin sistemini iyi biliyor..dolasıyla istekli olacaklardır.bu yüzden gordon'u tutabilmenin önemi artıyor.eğer tutarsak rakiplerimize de mesaj vermiş oluruz..

shipp hepimiz için özel bir yer edindi,ama ataman onu tutar mı ondan emin değilim..mahmuti'nin sisteminde çok değerli bir isimdi,ama ataman'ın oyun tarzına o kadar uymadığı için ona çok sıcak bakacağını düşünmüyorum..kaldı ki hawkins'i isteyerekten de o mevki için arayışta olduğunu gösterdi..

Birkaç yerde 11-12 M Euro düzeyinde olarak okumuştum ama net bilmiyorum.

Ben de yüksek ihtimal Ergin Ataman'ın yabancılar konusunda sil baştan yapacağını, eğer olursa Gordon'un tutulabileceğini düşünüyorum.

Hairston eğer boşta olsa bizim için iyi bir tercih olabilirdi.

Sil baştan işi çok kolay olmayabilir Lakovic'in sağlam ve yüksek meblağlı bir kontratı var sanırım.Göndermek istese bile tazminat ödemek zorunda kalırız.

Sil baştan işi çok kolay olmayabilir Lakovic'in sağlam ve yüksek meblağlı bir kontratı var sanırım.Göndermek istese bile tazminat ödemek zorunda kalırız.

Aynen Kutay 2 yillik kapi gibi bir kontrati var.. O nedenle en azindan o bizimle.. kalmasi gerekenler arasinda sonlarda yer aliyor ancak buyuk ihtimalle seneye de izleyecegiz Lakovic'i.. Shipp ve Gordon kalsa iyi olur ama Ergin Ataman'in oyun planina uygunlar mi bilemem..

Shipp ve Gordon'a şu halleriyle hayır diyecek bir Avrupa takımı yok bence. Gordon'u çok beğeniyoruz ama Shipp son zamanlarda çok geliştirmişti oyununu nazara geldi...

Bütçemiz çok çok abartı değilse ki değildir diye düşünüyorum Hawkins gibi son sezonu çok iyi geçirmiş ve ücretini katlamış oyuncular yerine BAnvit'in Mejia hamlesi gibi kalitesini ispatlamış,çok yaşlı olmayan ama son sezon geniş rotasyonlu takımda forma şansı bulamadığı için ücreti düşmüş oyunculara yönlenmek daha mantıklı olabilir.

Bütçemiz çok çok abartı değilse ki değildir diye düşünüyorum Hawkins gibi son sezonu çok iyi geçirmiş ve ücretini katlamış oyuncular yerine BAnvit'in Mejia hamlesi gibi kalitesini ispatlamış,çok yaşlı olmayan ama son sezon geniş rotasyonlu takımda forma şansı bulamadığı için ücreti düşmüş oyunculara yönlenmek daha mantıklı olabilir.

Hawkins alınırsa muhteşem 3 lü kurulur hayali bile güzel bence. Gordon Shipp ve hawkins bence savunmada rakip kısalara ıztırab çektirirler. Ama ben Hawkins'i alabileceğimizi sanmıyorum. Bu sene bizi iyice alta itmeye çalışıp hamlelerimizi boşa çıkarmaya çalışacaktır Efes ve Fener. Ben Hawkins ve 4 numaraya şutör bir oyuncunun alınmasının elzem olduğunu düşünüyorum. 5 oynayabilen bir 4 numara da işimizi görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...