Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eze geçen seneyi nerede geçirdi ? Armani de geçirdi gibi gözüküyor ama 2011-2012 sezonuna dair bir istatistiki yok adamın oturdu bu tüm sezon ?

Hücum yönü kısıtlı daha çok savunma yönü ile öne çıkan bir oyuncu değil mi kendisi yanılıyor muyum ?

Yanlış bilmiyorsam,Milano ile sözleşmesi vardı ve bütün sene oynamasa bile parasını alarak oturmayı tercih etti.Daha çok savunmacıdır evet fakat bu sene bize katkı sağlar EuroCup'ta.Akingbala veya Eze iyi olur bize.

şahsen atamanın eze yi alacağını sanmam atamanın sistemi bence hücum yönü daha kuvvetli isimlerden kurulu olacaktır...Eze yi transfer edeceğini düşünmüyorum...Eze geçen yıl oynamadı devre arasında olympiacos transferi yattı diye biliyorum....

Kerem Gönlüm'ü çok severim fakat İlkan Karamanın da artık bizde oynaması lazım Cevher de (2 senelik kontratı vardı)bu sene en azından diger 4numaralarla süre verimlilik açısından daha iyiydi.
4 numaraya Kerem gönlüm alınırsa yabancı bir pf alınmamalı.Kerem Gönlüm,İlkan Karaman ve Cevher özer yeterlidir.
Ship'in bu sene türk olamayacagını düşünürsek

Ender Tutku, Gordon
Lakovic ,Göksenin
Ship,Hawkins vs
Kerem gönlüm,İlkan,Cevher
Furkan,big safo

Shumpert'in durumu nedir bilen var mı?Geçen sene sözleşmesini uzatmıştık diye hatırlıyorum fakat bjk serisinde takım gerideyken tribünden sertaç ile lakayıt tavır takınması hiç yakışmadı.Türkiye' Ergin ataman getirmişti ama tutulacağını sanmıyorum.

Kötü oyuncu değil tabi de bir uzun Furkan iken diğer uzun biraz daha sırtı dönük iş yapacak bir oyuncu olsa hücum yönü daha iyi bir oyuncu olsa daha iyi olurdu sanki Kerem'in geldiği doğru is ELde İlkan'da var 4 uzun eder ki Dar Rotasyon meselesini de düşününce bu dördünün üzerine daha dominant bir uzun daha alınmaz sanırm.Benim pek içime sinmez.Bir de koca sezonu boş geçirmiş.

şahsen atamanın eze yi alacağını sanmam atamanın sistemi bence hücum yönü daha kuvvetli isimlerden kurulu olacaktır...Eze yi transfer edeceğini düşünmüyorum...Eze geçen yıl oynamadı devre arasında olympiacos transferi yattı diye biliyorum....

Bende hücum yönü kuvvetli oyuncu bekliyorum yalnız geçen sene BJK'yede Eze'yi ciddi şekilde istemiş ama klüp oyuncuyu çok bekletince yatmıştı iş diye hatırlıyorum

Bende hücum yönü kuvvetli oyuncu bekliyorum yalnız geçen sene BJK'yede Eze'yi ciddi şekilde istemiş ama klüp oyuncuyu çok bekletince yatmıştı iş diye hatırlıyorum

ama o dönemler beşiktaşın sponsoru yoktu ve her bulduğunu alır durumdaydı...ve parasızlıktan başta anlaşıp çoğu oyuncuyu elinden kaçırmıştı Milko Bjelica-Andre Smith- Nedim Yücel-Ersin Görkem'-Benjamin Eze ile anlaşılmış ancak parasal durumlardan dolayı imzalar atılmadığından oyuncular kaçmıştı diye hatırlıyorum...

ama o dönemler beşiktaşın sponsoru yoktu ve her bulduğunu alır durumdaydı...ve parasızlıktan başta anlaşıp çoğu oyuncuyu elinden kaçırmıştı Milko Bjelica-Andre Smith- Nedim Yücel-Ersin Görkem'-Benjamin Eze ile anlaşılmış ancak parasal durumlardan dolayı imzalar atılmadığından oyuncular kaçmıştı diye hatırlıyorum...

Doğrudur öyle oldu bende öle hatırlıyorum ama sonuçta bir şekilde takımında düşündüğü bir oyuncu idi
Üçüncü derken Özyer mi yoksa oyuncu mu ?

Onu Onur YAVUZ'a sormak lazım başlık açıyorum kapatıyor tamam sıkıntı yok ama haber doğru çıkıyor, o zaman kilitlediğin konuyu açacaksın başka bir konu açtırmayacaksın.Yiğidi sevmeye bilirsin ama hakkını vermen lazım

mithat abi,bu konuda onur abi'nin o kadar suçu olmayabilir..resmi siteden açıklanır açıklanmaz ben açtım başlığı..senin başlığını da görmemiştim üstelik..daha sonra da burdan devam edince arkadaşlar bu noktaya geldi..kusura bakma..

benjamin eze geldiyse hayırlı olsun bu takımda en çok görmek isteyeceğim uzun Kristof Lavrinovic'ti benim siena'nın serbest bırakma ihtimali de varmış keşke görüşülseydi....

Benjamin Eze'yi tanımam etmem nasıl biridir açıklarsınız artık. Oktay Hoca Joshua Shipp'i severdi Efes'e aldırmak isteyebilir dedi babam umarım takımda tutulur Tutku ile birlikte teklif yaptılar diye biliyorum umarım bizimle kalırlar.

Dün gece twitter'da Mahmudi Galatasaray'dan 1 oyuncu Efes'e getirecek diye okudum varmı bilgisi olan Efes bizden kimi alacak yoksa masa başı gazeteciliği haberi mi

Kerem Gönlüm'le ücret konusunda çok büyük farklar yoksa bence de anlaşma sağlanacaktır.

Benjamin Eze'de düşünülen oyuncular arasında olabilir. Çünkü Ataman kendisini geçen sezon Beşiktaş'a da getirmek istemişti. Merak edenler için tam bekçi tipi uzun diyebilirm. İçeriyi kapatan, kuvvetli, atletik ve çok sert bir oyuncu. Savunma yönü çok iyi. Hücumda da ikili oyunları oynamayı bilir, sürpriz orta mesafe şutları vardır. Uzun yıllar Siena'nın sisteminde önemli bir yer edinmişti.

Olur da Kerem ve Eze gelirse, kanımca uzun rotayonu şöyle olacak: F. Aldemir, K. Gönlüm, B. Eze... Bu üçlünün ortak özelliği ayakları çabuk, sert, ribaundcu ve savaşçı oyuncular olması. Doğru kimyanın oluşması için o bölgeye şutu olan, skorer bir oyuncu gerekecek.

Efes Jamon Lucas'ı istiyorsa bence en az 1.5 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkartması lazım. Yanılmıyorsam geçen sezon Savonovic'le Barac'a toplam 3 milyon euro civarı bir serbest kalma bedeli ödemişlerdi. Madem Oktay Mahmuti bu kadar istiyor, o halde Barac'a falan bu kadar verdiklerine göre ödesinler...

Bu arada şunu da söylemek lazım: Lucas ile Hawkins aynı durumda değil. Galatasaray'ın Lucas'la sözleşmesi devam ediyor, yani Galatasaray'ın belirleyeceği fesih bedeli olmadan hiçbir kulüple anlaşamaz. Hawkins ise istediği Avrupa kulübüne bedelsiz gidebilir. Sadece Türkiye içinde azami bir yıllık kontrat bedeli ödenerek geçiş yapar. Yani Beşiktaş'a 100-200 bin euro dahi teklif edilse kabul etmeleri gerekir. Çünkü adam yurtdışına gitse beş kuruş alamazlar.

Jordan Farmar gelebilir mi acaba? Ergin hoca sever böyle oyuncuları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...