Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin Ataman: "Şu anda tatildeyim ve henüz transfer harekatına başlamadım. Galatasaray takımında kimler kalacak, gidecek bunları Pazartesi günü göreceğiz. Dünya üzerinde serbest olan her oyuncu, ihtiyacım doğrultusunda listemde olur. Ben Beşiktaş Kulübü'nde antrenörken son 1,5 ay Beşiktaş yönetimine oyuncuların kontratlarının uzatılması için yalvardım. Baktığımız zaman Beşiktaş takımının bütün oyuncuları serbest. Yani Avrupa'nın her takımına transfer olabilirler. Eğer herhangi bir oyuncu herhangi bir takıma transfer olursa bunun sorumlusu yönetimdir. Pazartesi günü oyuncu ihtiyacı duyduğum bir bölge görürsem ve bu oyuncu Beşiktaş Kulübü'nün oyuncularından bir tanesi ise benim listeme girer. Tekrar söylüyorum. Dünya üzerinde serbest olan her oyuncu ile görüşürüm."

haber1903

Şöyle bir açıklama var. Doğru mudur orası muamma.

adam haklı ben bjk den hawkins ve ercegi isterim 3 4 ihtiyacı gün gibi aşikar takımın birkan ve kerem ve engin atsür umarım alınabilir ben keremin geleceğine inanıyorum

ayrıca kaukenas serbest alınabilir atamana güveniyorum başkanda biraz daha elini cebne atarsa şık kadro kurulabilir .

savoviç dedoviç cevheri lakoviçi istemiorum

Pota altına Bonsu'yu getirmeli mutlaka, oldukça dominant oynuyor Bonsu ve Andric gibi basit hatalar yapmıyor.. Bir de Erceg gelse iyi olur ama Bonsu mutlaka olmalı !

Beşiktaş'tan fazla oyuncu alınacağını zannetmiyorum zaten sözleşmesi bitse bile yine para ödenecekmiş. 1 oyuncu alınırsa Hawkins, 2. alınırsa Zoran Erceg çok mantıklı hamleler olur özellikle Erceg geçen sene neler yaptığını birlikte izledik.

Besiktastan oyuncu almak cok sacma neden 2 kat para harcayalim hawkin icin 2 milyon dolar harcayacaz misal o paraya cok kalite isimler getirilir nbaden bile

ben yabancı konusunda ergin hocaya güveniyorum
beşiktaş dan da kimsenin alınacağını da sanmıyorum
her zaman çok kaliteli oyuncular getirdi ergin ataman
bütçemizde bana göre yeterli
mutlaka iyi isimler takıma kazandırılacaktır

Ender, Göksenin, ilkan ve furkan'ın kadroda olacağını düşünüyorum.eğer erman kunter ile anlaşsaydık cenk akyol ile anlaşacağımızı duymuştum.transferin erman kunter'e ne kadar bağlı olduğu konusunda bir fikrim yok.engin atsür ile anlaştımığızı fb ülker cephesine yakın kişilerde söyledi.ergin ataman aklından geçeni direk söyleyen birisi son açıklamasından sonra enazından bir oyuncu bjk kadrosundan bizim takıma katılacak gibi gözüküyor.şahsi olarak hawkins'i tercih ederim.ergin ataman’ın da ilk tercihinin hawkins olacağını düşünüyorum.

takımın yabancı kadrosu nasıl oluşacak merak ediyorum.lakovic'in sözleşmesi devam ediyor ve sözleşmesinin şartları çok ağır.bence milyon dolar alan lakovic'in sözleşmesini feshetmemek adına gordon ile yolları ayıracaklar.hawkins ile anlaşırsak shipp ile de yollar ayrılır.nasılki coach transferleri bir coach bir takım ile anlaşınca diğerleri ip söküğü gibi devam etti.yabancı transferlerimizinde aynı şekilde oluşacağını düşünüyorum.

Oluşmasını istediğim kadro yada beklediğim diyeyim.

Ender-gordon-engin
Göksenin-henry domercant
Shipp-birkan
İlkan-yabancı
Furkan-yabancı-kerem gönlüm

12 kişilik 5 yabancılı ideal bir kadro.engin atsür 1 ve 2 numaralarda kerem gönlüm’de 4 ve 5 numaralarda oynayabilir.shipp in yerine hawkins’i isteyebilir ataman ve fazla bir fark olacağını sanmıyorum.henry domercant ismini ise örnek olarak verdim,o da olabilir yada o tarz bir oyuncu.bu traz bir oyuncunun eksikliğini geçen sezon bence 5 numaradan daha çok hissettik.drew nicholas’da iki numara için boşta olan oyunculardan.ayrıca Oktay hocanın ayrılmasından sonra oluşan kalp kırıklığını kadroda sevilen gordon, shipp gibi oyuncularıda göndererek soğukluk diyelim dahada çoğalmaz.

SS ‏@seckinserin
Transfer konusulur mu bilmem ama Su an ergin ataman ve kerem gonlum alacatida yemekteler
Maliano tarafından retweetlendi

ibrahim seten de açıkladı kerem gönlüm geliyor diyebiliriz
zaten ünal aysalda yine attı 2020 olimpiyatları için amatör branşlarda da iddaalı bir galatasaray geliyor bütün branşlarda tam bir avrupa takımı olacağız demiş...

başkandan inciler devam ediyor..

Önce:tüm transferlerimizi 25hazirana kadar açıklayacağız..

Sonra(bugün): transferlerimizi 25-30 haziran arasında açıklamayı planlıyoruz.. Temmuzada sarkabilir..

Biri başkanı durdursun, pardon sustursun..

mahmuti sürecinden sonra artik ister istemez küçük büyük her ayrıntıya dikkat ediyorum.. Özellikle yönetimle alakalı olanlara.. O yüzden görmezden gelinebilecek birşey gibi gelmiyor bana..

Sadece bugünki yazdığım ayrıntı futbolla alakalı ama genel anlamda gercekten iyi yönetilmiyoruz.. Insallah ben yanılırim..

Onu Onur YAVUZ'a sormak lazım başlık açıyorum kapatıyor tamam sıkıntı yok ama haber doğru çıkıyor, o zaman kilitlediğin konuyu açacaksın başka bir konu açtırmayacaksın.Yiğidi sevmeye bilirsin ama hakkını vermen lazım

Eze geçen seneyi nerede geçirdi ? Armani de geçirdi gibi gözüküyor ama 2011-2012 sezonuna dair bir istatistiki yok adamın oturdu bu tüm sezon ?

Hücum yönü kısıtlı daha çok savunma yönü ile öne çıkan bir oyuncu değil mi kendisi yanılıyor muyum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...