Ender, Göksenin, ilkan ve furkan'ın kadroda olacağını düşünüyorum.eğer erman kunter ile anlaşsaydık cenk akyol ile anlaşacağımızı duymuştum.transferin erman kunter'e ne kadar bağlı olduğu konusunda bir fikrim yok.engin atsür ile anlaştımığızı fb ülker cephesine yakın kişilerde söyledi.ergin ataman aklından geçeni direk söyleyen birisi son açıklamasından sonra enazından bir oyuncu bjk kadrosundan bizim takıma katılacak gibi gözüküyor.şahsi olarak hawkins'i tercih ederim.ergin ataman’ın da ilk tercihinin hawkins olacağını düşünüyorum.
takımın yabancı kadrosu nasıl oluşacak merak ediyorum.lakovic'in sözleşmesi devam ediyor ve sözleşmesinin şartları çok ağır.bence milyon dolar alan lakovic'in sözleşmesini feshetmemek adına gordon ile yolları ayıracaklar.hawkins ile anlaşırsak shipp ile de yollar ayrılır.nasılki coach transferleri bir coach bir takım ile anlaşınca diğerleri ip söküğü gibi devam etti.yabancı transferlerimizinde aynı şekilde oluşacağını düşünüyorum.
Oluşmasını istediğim kadro yada beklediğim diyeyim.
Ender-gordon-engin
Göksenin-henry domercant
Shipp-birkan
İlkan-yabancı
Furkan-yabancı-kerem gönlüm
12 kişilik 5 yabancılı ideal bir kadro.engin atsür 1 ve 2 numaralarda kerem gönlüm’de 4 ve 5 numaralarda oynayabilir.shipp in yerine hawkins’i isteyebilir ataman ve fazla bir fark olacağını sanmıyorum.henry domercant ismini ise örnek olarak verdim,o da olabilir yada o tarz bir oyuncu.bu traz bir oyuncunun eksikliğini geçen sezon bence 5 numaradan daha çok hissettik.drew nicholas’da iki numara için boşta olan oyunculardan.ayrıca Oktay hocanın ayrılmasından sonra oluşan kalp kırıklığını kadroda sevilen gordon, shipp gibi oyuncularıda göndererek soğukluk diyelim dahada çoğalmaz.