Bu sezon Eurocup ve Şampiyonlar Ligi'nde öne çıkan bazı oyuncular hakkında değerlendirme yapabilir misiniz? Burada yazan arkadaşların araştırmaları benim için önemli.
Örneğin Nizhny'de oynayan Deandre Kane, Unicaja'da oynayan Kyle Fogg, Zenit'te oynayan Janis Timma ve Aaron White, Canaria'dan Royce O'neale gibi.
James Bell acayip iyi savunmacı. Hücumda şutuyla yaşıyor. Wyatt ile beraber onu izlemiştim. Wyatt için bir analiz yazısı yazdım. Birkaç gün içinde buraya bırakırım yazıyı.
Jonah Bolden'ın değişik bir hikayesi var. UCLA kolejinde hücumda pek sorumluluk alamadığı için kendi tercihi ile bursuna son vererek daha büyük rol alacağı bir takım istemiş. Gelişimi açısından Avrupa'da oynamanın kendisi için en iyi karar olduğunu, kolejde oynamanın gelişimine katkı sağlamayacağını düşünmüş. Acayip atlet, hatta Avustralya basketbolunun geleceklerinden biri olarak gösteriliyor. Kızılyıldız'ın gözü üzerindeymiş. Draftlara girecek galiba ama bu kafa yapısıyla Avrupa'da bambaşka bir oyuncu haline gelebilir.
Howard Sant Ross klasik atlet 2.5'lardan ama biraz daha izlemem gerekiyor.
Michael Eric'i Oğuzhan Günebakan önerisiyle izlemiştim. Ayakları yere çok daha sağlam basıyor 1.5 ay öncesine göre.
CJ Fair Dusko Vujosevic ile acayip işler yapıyor. Geçenlerde bir maçta ilk yarıda 22 sayı atmıştı. Solak atlet uzun forvetlerden.
Isaiah Miles da Fransa'nın bu sezon kötü takımlarından Dijon'da, iyi şutördür. ve ayakları hızlıdır, yardım savunmasından sonra kendi adamını bulur. Şimdilik aklıma bunlar geldi. Daha sonra ekleme yapabiliriz.
PG: Khalif Wyatt (Holon), Alexander Kaufmann (Maccabi Haifa), Jake Odum (Oliver Baskets), Scott Bamforth (Bilbao)
SG: Julian Washburn (Tübingen)
SF: Howard Sant Ross (Nymburk), James Bell (Holon), Adonis Thomas (Avellino)
PF: Jonah Bolden (FMP Beograd), CJ Fair (Limoges), Nick Minnerath (Saratov), Melvin Ejim (Venezia), Isaiah Miles (Dijon), Rosco Allen (Obradoiro)
C: Michael Eric (Bilbao)