DeAndre Kane hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu sezon çok iyi oynuyor. Seneye bence bizim için önemli fırsatlardan biri.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu listeye Chris Babb'ı da ekliyorum.
Hiç heyecan vermeyen sezonda bazı liglerden maç izlediğim oluyor arada. Bazen de istatistiklerden takip etmeye çalışıyorum. İki-üç yıl önce epey oyuncu yazmıştım gerek buraya gerekse de kadro yapılanması başlığına. Geçtiğimiz yıl fazla maç izleyip takip etme durumum olmadığından pek yazmamıştım ama bu sezon görüme çarpan oyuncuları posta posta atmaya çalışacağım. Umarım önümüzdeki sezon yönetim değişir de şubeye bir basketbol aklı, bir de taktik açıdan iyi bir koç gelir-ne ekolünden olursa olsun, kolej koçu da olur- ve kadro da büyük oranda yenilenir. Ben basketbol izlemeyi özledim.
G
Will Bynum
Tony Taylor
Jason Clark
Petteri Kopponen
Chris Babb
Joseph Lewis
Sergey Gladyr
Mark Lyons
Jamar Smith
Kyle Kuric
Janis Blums
Ryan Toolson
F
Landon Milbourne
Melvin Ejim
Cameron Clark
Tyler Wilkerson
James Bell
Marcus Landry
C
Ricardo Ratliffe
Alex Stepheson
Justin Williams
Shermadini
Brandon Costner
D League den (izlemedim)
Damion Lee, Ben Gordon, Kevin Looney, Jeff Ledbetter, Keith Benson dikkatimi çekenler.
A.E.K'teki Dixon nasıl olur ???
Raymar Morgan (26, 2.03 PF)
ULM'nin Almanya Ligi'nde finale çıkmasında kilit rol alan oyunculardan biri. Çok kısa süreli bir Karşıyaka deneyimi var ancak son 2 yıldır önemli bir çıkış yakaladı.
4 numara pozisyonunda görev yapan Morgan, atletikliğiyle dikkat çekiyor, dış şutunu çok kullanmasa da üzerine düşüldüğü taktirde bir dış şut tehditi olabilir.
2015/16 ULM | 15.5 sayı - 6.7 ribaund - 1.5 asist - 0.4 blok - 0.7 top çalma - %57 2FG %39 3FG
[video=youtube;o1ENikHenDs]https://www.youtube.com/watch?v=o1ENikHenDs[/video]
2019a kadar sözleşmesi var
Seneye Theodore ve Jefferson kaçırırsak yazıklar olsun Eurocup için gayet ideal isimler .