Bu kapanma Ocak ayında çok soğuk karlı bir dönem vardı o zaman yapılsa daha iyi olurdu,zaten o dönem evde durmak herkesin işine gelirdi,esnafta o dönem pek iş yapmıyordu ama durdular durdular havaların aşırı sıcak olduğu bu döneme denk getirdiler.Ben böyle olacağını biliyordum o yüzden açtım zaten bu başlığı,bundan sonra olacaklarıda tahmin edebiliyorum,geleceği bilerek yaşamak çok acı verici,çünkü o zaman umut kavramı devre dışı kalıyor.
Psikolojik savaşın,organize kötülüğün ne olduğunu her geçen gün daha iyi öğreniyorum.Keşke çocukluğumuzda o güzel günleri yaşamasaydık,hep böyle acı olsaydı hayatlarımız,o zaman ızdırabımız bu kadar büyük olmazdı
Nasıl bir karanlık gölgeyse bu dünyamızın üzerine çöken,bizim bilmediğimiz neler dönüyorsa .. Bize huzurlu bir yaşam şansını artık tanımayacaklar diye düşünüyorum.
Psikolojik savaşın,organize kötülüğün ne olduğunu her geçen gün daha iyi öğreniyorum.Keşke çocukluğumuzda o güzel günleri yaşamasaydık,hep böyle acı olsaydı hayatlarımız,o zaman ızdırabımız bu kadar büyük olmazdı
Nasıl bir karanlık gölgeyse bu dünyamızın üzerine çöken,bizim bilmediğimiz neler dönüyorsa .. Bize huzurlu bir yaşam şansını artık tanımayacaklar diye düşünüyorum.