Peki Olin Biz de Seni İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olin, haftalardır resmen bir çirkinliğe imza atıyor, 7. olup bizle eşleşmek için, oynadıkları maçlarda kendilerini fazla sıkmıyorlar bu artık çok aşikar ve basketbol kulislerinde fazlacada dillendiriliyor.

Kendi evlerinde Galatasaray'ı mağlup edip, seriye 1-0 önde başlama düşüncesindeler, bu sebeple ligin kaderi ile oynadılar, bugünde Tofaş'a kasmayarak, Tofaş'ın derin bir nefes almasını sağladılar.

Tofaş ve özellikle Trabzon yenilgileri ile resmen küme düşme hattının kaderi ile oynandı, maça konsantre ve kazanmak isteyen bir Olin, 2 takımı da kolayca mağlup edebilirdi, çok ayrca Karşıyaka maçında da evlere şenlik bir basketbol oynadılar, ve mağlup olarak Karşıyaka'yı da Beşiktaş'ın başına bela ettiler :)

Bitmedi daha, her ne hikmetse bu Olin, arkalarında ki Antalya'yı güzelce mağlup etmeyi başardı, resmen şark kurnazlığı yapıyorlar.

Hedef belli, 6. olmamak, 8. olmamak, bunun için itina ile maç kaybediyorlar.....

Güya Seubuitis kadro dışı, eminim bizim maçtan önce, bu oyuncuyu affedecekler, özür diledi bizde kabul ettik diyecekler, kaldıki Seubuitis'e Olin'li ler tapıyor ve koçta çok seviyor bu oyuncuyu, sanki uydurma gibi bu haber, haftaya anlaşılır aslı :)

Bizim için farketmeyecek, bizimle bu saatten sonra sadece 3 maç yapabileceksiniz ve emin olun hepsinde de mağlup olacaksınız!

Ama küme düşmeme mücadelesine yaptığınız terbiyesizlik baki kalacak.....

Madem bizi bu kadar çok istiyorsunuz....

PEKİ SEVGİLİ OLİN BİZDE SENİ İSTİYORUZ :)

Bence doğru bir strateji seçtiler. Sonuçta üstteki takımlara bakıyorsunuz Olinli gözüyle. Galatasaray'ı deplasmanda yenmişsiniz. Bi de evinizde yenseniz 1-0 önde başlayacaksınız saha avantajı açığı kapanacak. Tabi bu şekilde maçlarda yatmaları hoş değil gerçekten, özellikle geçen haftaki sıralamadaki kilit Karşıyaka maçında kasıtlı yenildikleri aşikar...

Yağmurdan kaçarken doluya tutulduklarına göstereceğiz kendilerine Allah'ın izniyle haftaya ligde oynanacak maç ile başlayarak :)

Bu tip çirkinlikleri Banvit yapardı eskiden, sevmediğimiz takımlar listesine üst sıralardan giriş yapmış oldu Olin böylece.

Şayet uzun süre bu ligde kalmayı becerirlerse, Banvit'e yıllardır uyguladığımız tarifeyi onlara da uygulamak farz olur.

Bence doğru bir strateji seçtiler. Sonuçta üstteki takımlara bakıyorsunuz Olinli gözüyle. Galatasaray'ı deplasmanda yenmişsiniz. Bi de evinizde yenseniz 1-0 önde başlayacaksınız saha avantajı açığı kapanacak. Tabi bu şekilde maçlarda yatmaları hoş değil gerçekten, özellikle geçen haftaki sıralamadaki kilit Karşıyaka maçında kasıtlı yenildikleri aşikar...

Yağmurdan kaçarken doluya tutulduklarına göstereceğiz kendilerine Allah'ın izniyle haftaya ligde oynanacak maç ile başlayarak :)
İyide Can, küme düşme mücadelesi veren takımların kaderiyle oynadılar, Karşıyaka maçınada asılmayarak, yukarıda ki dengeleri bozdular, bütün bunlar sahada oynanan oyunun sonucu olmadı, masa başında verilmiş kararlar ile oldu, yazık değilmi insanların emeğine?

Olin bizi istiyor bu net bir şekilde anlaşıldı, bunun uğruna yaptıklıkları bu çirkinlikleri aklım almıyor bir üst sıraya çıkmamak için maç sattıkları öylesine aşikar ki artık yazık çok yazık ha yazık olan bize değil biz her türlü Olin'i ağlatırız bize 1-0 önde başlasalar 3 maç kazanabileceklerini mi zannediyorlar Edirnedi gülerim ben buna sadece ama alt sırada emekleri ile alınlarının terleri ile mücadele eden takımların emekleri ile oynuyor haysiyetsizler yazıkdır ya. Seubitis kadro dışı kalmış kim inanırki buna.

Ben aslında yorulmamak adına Olin'i istemiyordum ama artık bu saatten sonra Çeyrek finalde istediğim tek takım Olin'dir ben onlara tribünü dar edeceğim saha içinde de zaten aslanlar var bi kere şansa yendilerya ne sandılarsa kendilerini.

İyide Can, küme düşme mücadelesi veren takımların kaderiyle oynadılar, Karşıyaka maçınada asılmayarak, yukarıda ki dengeleri bozdular, bütün bunlar sahada oynanan oyunun sonucu olmadı, masa başında verilmiş kararlar ile oldu, yazık değilmi insanların emeğine?

Ben zaten yaptıklarının doğru olduğunu savunmuyorum Murat abi . Sadece kendi stratejileri açısından doğru yaptılar bence, yoksa yaptıkları şey etik açıdan çok yanlış. Dediğiniz gibi, birçok takımın da kaderiyle oynayıp büyük ayıp ettiler. Yeni mücadeleye etmeye başladıkları ligdeki ilk sezonlarında oynadığı basketbol ile birçok kişinin takdirini ve sempatisini kazanan bir takıma hiç yakışmadı bu hareketleri gerçekten.. Gerekeni çeyrek finalde yapacağız onlara...

Güya Seubuitis, alan savunmasına itiraz edip, takımı adam adama oynatmış, bunu gören koçta onu kadro dışı bırakmış!

Kim inanır?
Kadir İnanır, ama Galatasaray taraftarı inanmaz ve yutmaz, hafta içi Seubuitis hatasını anlayıp koçtan özür diledi haberini okuruz önce, sonrasında da aftan yararlanır ve takıma geri döner....

Peki bu küçük hesaplar tutarmı? Tutmaz, sadece daha iyi motive edersiniz bizi, daha kalabalık geliriz maçlara, yiyeceğiniz sayı farkını yukarı çekersiniz.

Olin konusunda herhangi bir çekincem yok. Burada yenildiğimiz maçta bile biliyorsunuz 10 sayı fark attık ilk yarı. Sonra tribünde takımda konsantrasyon sorunu yaşadı 3. periyot durum değişti. Olin dediğin takıma içeride dışarıda fark atarız. Ben hiç kaale almıyorum. onların açısından bakınca 6-7 sürecinde kalmak isteyeceklerdir ama Efes'in 3. bitirme ihtimali var. Bu yüzden ligi domine eden Efes ve FBÜ yerine GS2ı tercih etmeye çalışmaları normal. En azından seride 1 galibiyet almak isteyeceklerdir. Yoksa yarı final rüyaları olduğunu düşünmüyorum. Ha bizden bunu alırlarmı? Bence alamazlar. O haklarını normal sezonda kullandırdık onlara. Olin tüm maçlarına kazanmak için çıkıyor bunu FBÜ ile oynadıkları maçta gördüm. SOn maçlarını bilmiyorum ama ligde kızdığım takımlardan biri değiller. Umarım bize çıkarlar rahat yorulmadan yarıfinal görürüz. Benim derdim Banvit-Efes sürecinde hangisinin 3. oalcağı...

Olin konusunda herhangi bir çekincem yok. Burada yenildiğimiz maçta bile biliyorsunuz 10 sayı fark attık ilk yarı. Sonra tribünde takımda konsantrasyon sorunu yaşadı 3. periyot durum değişti. Olin dediğin takıma içeride dışarıda fark atarız. Ben hiç kaale almıyorum. onların açısından bakınca 6-7 sürecinde kalmak isteyeceklerdir ama Efes'in 3. bitirme ihtimali var. Bu yüzden ligi domine eden Efes ve FBÜ yerine GS2ı tercih etmeye çalışmaları normal. En azından seride 1 galibiyet almak isteyeceklerdir. Yoksa yarı final rüyaları olduğunu düşünmüyorum. Ha bizden bunu alırlarmı? Bence alamazlar. O haklarını normal sezonda kullandırdık onlara. Olin tüm maçlarına kazanmak için çıkıyor bunu FBÜ ile oynadıkları maçta gördüm. SOn maçlarını bilmiyorum ama ligde kızdığım takımlardan biri değiller. Umarım bize çıkarlar rahat yorulmadan yarıfinal görürüz. Benim derdim Banvit-Efes sürecinde hangisinin 3. oalcağı...
Sühan pes doğrusu :)
Yahu Fener'i, Efes'i tabiki yenmek isteyecekler, karşılaşma ihtimalleri var, Karşıyaka maçını izledinmi?
Bilerek maç kaybediyorlar, bizimle eşleşmek için, küme düşme hattının kaderi ile oynadılar resmen.

Pek hemfikir degilim. Gokhan hocanin takimlari, antreman programi geregi play off oncesi duser. Seibutis konusu , oyuncunun menajeri olarak soylebilirim ki, burda anlatamayacagim kadar karisik. Bir gun toplandigimizda...

deplasmanda ki olin maçı en kader maçlarımızdan biri olacak kesin kazanmamız lazım hem playoff öncesi mesaj hem seride eşitlik...

Pek hemfikir degilim. Gokhan hocanin takimlari, antreman programi geregi play off oncesi duser. Seibutis konusu , oyuncunun menajeri olarak soylebilirim ki, burda anlatamayacagim kadar karisik. Bir gun toplandigimizda...

Abi karışıklık varsa el mecbur affedecekler. Yoksa bütün sene boşuna gider. Tersi bir ihtimal olabileceğini düşünüyormusun?

Cumartesi günü oynanan Tofaş maçında Olin sadece son 3-4 dakika oynadı ama fark 16 olunca geri dönüş için zaman yetmedi. Tabi adil bi maç olduğu umuduyla yazıyorum bunu.
Doliboa diye yakışıklıdan biri var her eline gelen topu 3 sayı çizgisinden potaya salladı durdu ve ilk sayısını 3lük olarak son 3 dakikada geldi ve o ana kadar yanlış sasymadıyssam 0/6 3lük-0/3 2lk ile oynadı ama arka arkaya 3 3lük soktu. Can ise so hücümlarda 2 ez top kaybetti ve kritik serbest atışları ya 0/2 ya da 1/2 ile attı.
Olin'de adı Samardzinki gibi isimli uzun varya eğer olin maç satıyorsa kimse bu adama haber vermemiş demek ki.Adam tek başına maç kazanıyordu. Özellikle orta çizgiye kadar çıkıp bizizm savunma anlayışımıza benzer bir uygulama yaptılar onlarda ve bu adamda her yere yetişti; yetmedi 2 blok yaptı ve eline gelen hemen her topu sayıya çevirdi. Hani parçalı ile yakışıklı durur gibime geldi, yaşıda gençse bu çocukta hayat var. O olmadığı zaman Onur pota altında cirit attı, her içeri giren Tofaşlı ya skor yaptı ya da serbest atış çizgisine gitti.
Bir notta İlkan için. Maça çok iyi başladı 4 sayı 2 ribaunt ile ama çok çok basitçe çalınnan 3 faul ile uzun süre yedek bekledi.

Bu hafta Beşiktaş'a yenilirsek, acaba bize yatar mı bunlar :D Tiksiniyorum valla.. Yalan söylemeyeceğim, 3. olsak da, Banvitle birbirlerini yeseler çok hoş olur.. :) Şu şöyle bu böyle olursa diye uzatmayacağım, korkmuyorum da bu iğrenç mantıktan, ama Banvit-olin eşleşse içimin yağları öyle bir erir ki anlatamam! :)

(Edit) Not:Berabere başlayacaklarmış bir de, sabaha kadar oynasın dursunlar! :D

Fenerbahçe Efes'i yendi ve artık biz 2 Banvit 3 bu kesin. Olin de 7.olacak, önemli maç haftaya. Madem bizi istiyorlar ağızlarının payını alırlar. Şu dağınık Efes veya piliçler dururken bizi isteyen adamlara cevap ancak sahada verilir. Haftaya görüşeceğiz.

Olin, Efes veya Fener ile eşleşse, burda ki maçlarda tribün üstünlüğü onlarda olacaktı, Fener'liler 500 bile gelmezdi o maça, Efes'in zaten kitlesi belli, ama bizi istiyorlar, ilk maçta 7000 kişi ile karşılamıştık, play off larda 10.000 oluruz, 500 kişi köşede cırmalarlar.

Neyse gelin arkadaşlar, bu fasulya 2.5 lira.....

http://www.olinedirnebasket.com//in...-sorunları-nedeniyle-kadroda-yoktu&Itemid=123

Uzay Eriği YERSEN, Olin edirne cephesinden resmi açıklama geldi güya seubitis kadro dışı kalmamış sırtında ağrı varmış tabi bizde yedik, yabancı oyuncuya sen oynama çirkeflik yapıyoruz demediler aptal bi nedenden kadro dışı bıraktılar tepkimiz ses getirince hemen açıklama yaptılar. GSBASKET.ORG çok önemli bi site çok önemli bi oluşum sadece kendi camiamızda değil tüm basketbol camiasında ne denli önemle takip edildiğini görmüş OLDUK.

Bizim verdiğimiz tepkiyi düşme potasındaki takımlar vermeliydi yazık oldu durdular durdular şimdimi sakatlık açıklaması yapıyolar bu açıklama ile ne kadar doğru bi konuya değindiğimizi bu açıklama ile daha iyi anladım açıkçası, yazık oldu düşmemeye aynayan takımların emeğine ne diyeyimki biz Olin'i havada karada .....

Özetle Seubitis sakatmış YERSEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...