Peki Olin Biz de Seni İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Düşünüyoruz bişeyler ama şimdilik gerçekleşme ihtimali düşük ama kovalıyoruz genede bir iki güne netleştiririz olsun diye her şeyi yapacağız ama.

Gelelim sadede,

Burada isim verip kimseyi zan altında bırakmam ama bi Olin yetkilisi bi yakınına diyor ki Karşıyaka maçında yenilmek istiyorduk çünkü Galatasaray ile eşleşmek istiyoruz. Gerçi ben bunu bilgiye ulaşmasam ne olur ki biz zaten herşeyin farkındayız.

Şimdi şöyle şeyler çalınıyor kulağıma Federasyon bugünün diyetini bize Olin maçında ödetecek. Bu kalleşliği yapmalarına izin vermeyelim arkadaşlar sesimiz gür çıksın çünkü Turgay Demirel Kadın takımımızın şampinyonluğunu çaldıktan sonra Erkek takımımıza da kafayı takmış durumda çalınanlar çalınmayanlar vs.

Küfürsüz bi tepkiye anons yapıldı varmı daha ötesi.

Olin maçının hakemlerine dikkat!

Arkadaşlar, bugün yapılan demokratik protestolardan sonra, federasyon bizi finale çıkarmak istemeyecektir, bizim finale çıkmamız demek, Demirel'in iyice teşhir olması anlamına gelecektir.

Ayrıca hakemlerin Demirel'e ne kadar sadık olduğu, suç olmayan, küfür içermeyen bir tezahürata bile anons yaptırmalarıyla anlaşıldı.

Galatasaray, Efes değildir, Galatasaray'ın hakkı yendiğinde, bu ülkede olay olur, kadınlar serisinde ki olaylardan, hep birlikte ders aldık ve çok tepkiliyiz, finale çıkmamız durumunda, kadınlar serisinde olduğu gibi hakkımızı yiyemeyecekler, iyice kamuoyuna teşhir olacaklar.

Hiç bir kamuoyu baskısı olmayan, Efes'i finale çıkarmak, sonra hakkını gaspetmek, bence bu saatten sonra Demirel'in tek isteğidir.

Ayrıca Olin gibi, şark kurnazlığı yapan bir takımla eşleşmiş durumdayız, bizimle eşleşmek için, bir sürü maçı satmış durumdalar, bu hafta bizi yenerlerse, play off larda saha avantajı Olin'de olacak.

Şimdi taşları birleştirelim, 25 milyonun üzerinde taraftarı olan, ve basketbolda en aktif taraftara sahip olan Galatasaray'ın finale çıkmasına izin vermek demek, Fener'i şampiyon yaparken, rezil olmak anlamına gelebilir!

Bu sebeple, Galatasaray'la eşleşmek için, haftalardır herkesin altına yatan, Olin'e ufak bir hakem desteği, Galatasaray'ı saf dışı bırakmak için yeterli olacaktır.

OLİN MAÇININ HAKEMLERİNE DİKKAT!

Olin Edirne, Beko Basketbol Ligi 28. Hafta maçında 23 Nisan Cumartesi günü Bursa Atatürk Spor Salonu’nda TOFAŞ’a konuk oluyor. Maç saat 18:00’da başlayacak.

Ligin 27. haftasında, 20 Nisan Çarşamba günü Edirne Mimar Sinan Arena’da liglin güçlü ekiplerinden Pınar Karşıyaka ile karşılaşan ve çekişmeli bir mücadele sonunda rakibine 85-71 mağlup olan Olin Edirne 16 galibiyet 11 mağlubiyet 43 puanla Beko Basketbol Ligi’nde 7. sırada yer alırken, rakibimiz TOFAŞ 10 galibiyet 17 mağlubiyet 37 puanla 11. sırada bulunuyor. TOFAŞ basketbol takımı geçtiğimiz hafta oynanan 27. Hafta lig maçında İstanbul Akatlar Cola Turka Arena’da Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşmış ve rakibine 85-79 mağlup olmuştu.

İlk yarının on üçüncü haftasında Edirne Mimar Sinan Arena’da karşılaştığımız rakibimize karşı takımımız sahadan 76-56 galip ayrılan taraf olmuştu.

27 hafta itibarıyla, istatistiklerde Olin Edirne’de Renaldas Seibutis 18.69 sayı ortalaması ile en çok sayı üreten oyuncu olarak yer alırken Renaldas’ı 12,70 ile Predrag Samardjiski izliyor ve onu 12,19 ortalamayla Can Akın takip ediyor.

Ribaunt liderliği Predrag Samardjiski’de. 9,30 ortalamaya sahip olan Samardjiski’yi 5,50 ortalama ile Seth Doliboa ve 3.10 ortalamayla Renaldas Seibutis takip ediyor.

Takımımızın asist lideri 4,20 ortalamayla Renaldas Seibutis, Renaldas’ı, 4,00 ile Can Akın, 2,40 ortalamayla Predrag Samardjizki izliyor.

Blok liderimiz 25 maçta 45 blokla Predrag Samardjiski olurken onu 16 blok ile Seth Doliboa ve 7 blokla Davud Kamer takip ediyor

TOFAŞ maçı öncesi takımımızda sakat oyuncu bulunmuyor.

http://www.olinedirnebasket.com/ind...=item&id=150:tofaşa-konuk-oluyoruz&Itemid=123
-----------------------------------------

Olin resmi sitesinin, Tofaş maçı öncesinde ki açıklamaları, koyu bölümü dikkatli okuyun, sakat oyuncu yok diyorlar, önce çevreye hoca ile tartıştı oynatmayacağız dediler, biz yaptıkları pisliği ortaya çıkarınca, şimdi sakat sırtı ağrıyor demeye başladılar.

Biz şunu net anladık, Olin'de sakat veya kadro dışı bırakılacak bir oyuncu yok, Olin'de sakat ve kadro dışı bırakılması gereken, etik olmayan bazı kişiler var, umarım haftalardır maç satanlar, oyuncularını bilerek oynatmayanlar, biran önce basketbolumuzdan ve Olin'den silinirler!

Olin maçı TV'de de verilmeyecek gibi, katliam yapılmaya çalışılabilir.. Bir tarafım şu iğrençlikler sonucsuz kalsın diye, "eğer yenilirsek biz de inşallah son maçta yeniliriz" diyor.. Play-off öncesi dinlendiririz oyuncularımızı ya da gençlere şans veririz biz de, suç değil ya!
Edit:Maç saatini 13.00 olarak belirlemişler, ben mesajı yazdığımda 17.00 gözüküyordu. TV'de yayınlanma ihtimali şu an daha fazla gibi..

Tofaş maçı sonrası Pazar gününü dinlenerek geçiren Olin Edirne Pazartesi günü yaptığı akşam antrenmanı ile hafta sonu Edirne Mimar Sinan Arena’da oynayacağı Galatasaray Cafe Crown maçı hazırlıklarına başladı.
Oyuncumuz Renaldas Seibutis’te 4 günlük aradan sonra takımla birlikte antrenmana çıktı. Bilindiği gibi Renaldas Seibutis belindeki ağrılar nedeniyle Tofaş maçı kadrosuna alınmamış ve Edirne’de bırakılmıştı. Erdemir maçıyla tekrar başlayan, Pınar Karşıyaka maçından sonra artarak devam eden bel ağrıları yüzünden ve play-off maçları da düşünülerek Edirne’de bırakılan Seibutis bu süre içinde Edirne’de tek başına şut antrenmanlarını sürdürmüştü.
İlk günü hafif bir idmanla geçiren Olin Edirne, Galatasaray maçı hazırlıklarına Salı günü çift idmanla devam edecek.

Bravo Başarabilirsin Olin evet bizle oynamaya hak sahibi olabilirsin.

Tofaş maçı sonrası Pazar gününü dinlenerek geçiren Olin Edirne Pazartesi günü yaptığı akşam antrenmanı ile hafta sonu Edirne Mimar Sinan Arena’da oynayacağı Galatasaray Cafe Crown maçı hazırlıklarına başladı.
Oyuncumuz Renaldas Seibutis’te 4 günlük aradan sonra takımla birlikte antrenmana çıktı. Bilindiği gibi Renaldas Seibutis belindeki ağrılar nedeniyle Tofaş maçı kadrosuna alınmamış ve Edirne’de bırakılmıştı. Erdemir maçıyla tekrar başlayan, Pınar Karşıyaka maçından sonra artarak devam eden bel ağrıları yüzünden ve play-off maçları da düşünülerek Edirne’de bırakılan Seibutis bu süre içinde Edirne’de tek başına şut antrenmanlarını sürdürmüştü.
İlk günü hafif bir idmanla geçiren Olin Edirne, Galatasaray maçı hazırlıklarına Salı günü çift idmanla devam edecek.

Bravo Başarabilirsin Olin evet bizle oynamaya hak sahibi olabilirsin.

http://www.basketdergisi.com/seibutis-idmanlara-basladi.html

Şaşırdık mı ? Tabi ki hayır.

Can Düşünüyoruz bişeyler ama şimdilik gerçekleşme ihtimali düşük ama kovalıyoruz genede bir iki güne netleştiririz olsun diye her şeyi yapacağız ama.

1-2 gün beklerim. Ama mutlaka gitmek istiyorum. Sanırım en büyük sorun bilet bulmak olacak.

Olin sezon başında güzel işler yapıyordu , son haftalarda saçmaladılar, biraz kokmaya başladı. Tabii en güzel ders sahada verilecek olandır.

Çok kötü bir formaları var o renkler o desen şaşı bak şaşır kartonları gibi maçlara zaten bu optik ilüzyonla 2-0 önde başlıyorlar ,Litvanya olmaya çalışıp Burkina Faso olmuş takım,
bu yazı "ad hominem" falan değildir yanlış anlamayın basketbol sahasında Olin le aramızda ciddi fark olduğunu düşünüyorum takıp sinirlenip,gerilmeye gerek olmayacak bir fark

Şamil, Eyüp abi, Murat abi veya ilgilenebilen herkesten bu maç için organizasyon talebinde bulunuyorum. İnşallah güzel haberler alırız sizden. Kesinlikle gitmek istiyorum bu maça. Olmadı Taksim bizi bekleyecek.

Şamil, Eyüp abi, Murat abi veya ilgilenebilen herkesten bu maç için organizasyon talebinde bulunuyorum. İnşallah güzel haberler alırız sizden. Kesinlikle gitmek istiyorum bu maça. Olmadı Taksim bizi bekleyecek.
Gidilemezse Taksim konusunda ben de destek veriyorum..
Tabi bunun için maçı televizyonun verip vermediği konusu da önemli...

1-2 gün beklerim. Ama mutlaka gitmek istiyorum. Sanırım en büyük sorun bilet bulmak olacak.

Olin sezon başında güzel işler yapıyordu , son haftalarda saçmaladılar, biraz kokmaya başladı. Tabii en güzel ders sahada verilecek olandır.
Olin'in salonu şu an çalıştığım yere yürüyerek 5 dakika.Salı baktım biletler satışa çıkmamış,bugün ve yarın tekrar bakarım.Geleceğim,bilet sorunum olur diyorsan,sanada bilet alayım.

Bu G.Taştimur durup dururken beni strese soktu..
Takımımızı ve teknik ekibi de hırslandırmıştır..
Galatasaray'ı Banvit sandılar herhalde..
Biz küçük hesapların yapıldığı, kenar mahalle takımı değiliz.
Böyle takım görmek isteyenler Bandırma'ya baksınlar.
İsterlerse eşleşiriz, nema problema..
Osmanlı tokatı okkalı olursa ağlamak yok ama.

Bu arada bu maça Edirne yapılacaksa, benim ismimi en başa, şimdiden yazabilirsiniz..

Bekle bizi Olin,Seninle görülecek bir hesabımız var,GELİYORUZ !!!

Biletler maçtan 1 gün önce çıkar da büyük maçlarda bilet fiyatını 40 lira yapıyorlar.. Fener maçında 40 liraydı, ben ordaki görevliye tepki gösterdiğimde kulübün paraya ihtiyacı var, sponsorumuz az falan demişti.. Bizim maça da 40 lira çekerler yine.. Ve unutmamak lazım yarım saat maksimum 1 saat içinde biletler bitiyor gidecek olan varsa aklınızda bulunsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...