Peki Olin Biz de Seni İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seubitis'e sen oynama koçum diyemediler çünkü yabancı oyuncu yarın bir gün duyulabilir di hemen bi haber saldılar piyasaya "ya hocayı dinlemedi bizde aklı başına gelsin diye kadro dışı bıraktık" ama tabi biz yermiyiz siz bizi bilinçsiz taraftar mı sandınız Galatasaraylı basketbol severler her şeyin farkında. İnsanlar bi tarafından uydurmadı Kadro dışı haberini bunuda siz söylediniz kimi kandırıyosunuz Allah aşkına, neden kadro dışı kaldığına kadar yayıldı piyasaya kimi kandırıyosunuz.

Hayır dediğim gibi bizim için sıkıntı yok biz Olin'i havada karada .... dediğim gibi ama yazık değilmi emekleri ile terlerinin son damlasına kadar onurlu mücadelesinin hiçmi önemi yok sizde o mücadele ile ikinci ligden geldiğinizi ne çabuk unuttunuz.

Şimdi çok çok daha fazla Olin'i istiyorum gel Olin gel.

Çok şaibeli bir durum var, burda!

R.Seubuitis, kadro dışı haberini kim yaptı? Nasıl yaptı? Kimden öğrendi?

Bu yalanlama için, bizim konu açmamız neden beklendi?

Seubutis'in, ağrıları geçtimi ?

Olin, ayıp işlere imza atıyor, bu ayıbı bize yapmıyorlar, bu ayıbı basketbolumuza ve lige tutunmaya çalışan takımlara yapıyorlar.

Biz Olin'i, içerde dışarda, evire çevire yeneceğiz, burada oynadıkları maçıda 10.000 kişiye oynayacaklar, keşke Fener'e kalsaydık, Efes'e gitseydik diyecekler!

Ünsal'ın tabi konuşması çok zor, ama bu iş sakatlık işi değil, ayrıca bu haberi yapan kişi, resmen senaryomu yazdı.

Koçun alan savunması yapın demesine rağmen, takıma sahada adam adama oynayın diyen Seubutis'i Gökhan Taştimur kadro dışı bıraktı.

Bence, bu oyuncunun neden oynamadığı soruldu, yukarda ki hikaye anlatıldı, buda haber yapıldı, biz burda bunu teşhir edince, Seubuitis'i oynatacaklarını bildikleri içinde, kadro dışı bırakmadık, sakattıya çevirdiler.

Çok net söylüyorum, Olin bu çirkinliği bize yapmadı, küme düşmememe mücadelesi veren takımlara yaptı, biz Olin'den çekineceksek, play off yapmayalım zaten, bizim korkumuz yok, hele bu olaydan sonra dahada hırslandık ki eze eze yeneceğiz.

Yemin ederiz, keşke Efes'e gitseydik, Fener'e gitseydik diyeceksiniz :)

hadi kupa maçı biraz bizim hatamız sebebiyle kafa kafaya denilecek şekilde gitti de son Şahenk'te oynanan maçta da akıllanmadınız mı?...:)
gelsinler bakalım...

Simdi gencler, yazdiklarimdan ' evet olin mac satiyor ama soyleyemem' manasini cikarmissiniz, hos olmadigi gibi yanlis da. Ronnie nin durumunun bahsettiginiz konuyla alakasi yok. Oyle bir konu var mi? Sanmam olsa da sagda solda anlatacak degiller. Surasi bir gercek, gokhan tastimurun takimlari sene basindan belli bir antreman programi geregi son haftalarda dususe gecerler, yillardir boyledir, bu yila ozgu bir konu degil, abartmayi cok normal bulmuyorum. Ronnie ise, 1.5 aydir ciddi agrilarla oynuyor, bu durumdan kaynaklanan bazi sikintilar var denklemin bir tarafi olarak, yani aciklama yanlis degil. Ha denklemin baska taraflari da var, buradan pek anlatmayacagim, ama bu ' ronnie yi oynatmayalim da kaybedelim' degil:) not. Telefondan pek beceremedim, birden cok yazdiysam bire indirin lutfen.

Gecen sene biz play off'a kalmayalim diye rakibine yenilen kus takimi varken. Olin'in ki hic tuhaf gelmiyor.

Testere ses tonu ile sunu diyorum Olin'e. I Want You.

Rakip olamazlar bize.

Canlarını Okuruz Canlarını !!!

Gökhan Hocadan açıklama gelmiş, ama pek inandırıcı değil, Olin kazanmaya çıksaydı, son maçlarda bu kadar yenilmezdi. Yazının linki aşağıda.

Tofaş deplasmanında aldığı yenilgiyle bu sezonki 12. yenilgisini tadan Olin Edirne’de koç Gökhan Taştimur’un maç sonunda düzenlenen basın toplantısında maç ve takımıyla ilgili yaptığı açıklamalar şöyle oldu:

“Tofaş tüm maç boyunca iyi bir savunma yaptı. Hücumda da sonuna kadar son derece disiplinli oynayıp gerekli olan atışları buldular. Onları tebrik ediyorum.

Bize gelince; Haftalar önce Play-Off’a girmenin getirdiği bir özgüven vardı. Artı bugün matematiksel olarak Play-Off’a yedinci sıradan girmemiz kesinleşti. Dolayısıyla bundan sonra Play-Off’ta da yine aynı sloganla gidebildiğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız. Daha önceden de söylediğim gibi Play-Off’ta şu takımla eşleşirsek böyle olur gibi bir arayış içinde değiliz. Hiçbir oyuncum, staff ve ben kesinlikle böyle bir düşünceye sahip değiliz. Konuyla ilgili hiçbir hesap yapmıyoruz.

Benim takımım sezon boyunca herkesin sitayişle bahsettiği bir takım haline geldi. Organizasyon olarak bakıldığında hem takımım hem de kulübüm herkesin beğenisini kazandı diye düşünüyorum.

Henüz daha yolun başındayız. Bu yıl hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gidebilmekti ve bu yolda ilerliyoruz ama önümüzdeki sezonun hazırlıklarına da başladık. İkinci yılımız çok önemli. Altyapı programlarımız, altyapı organizasyonlarımız üzerinde çalışıyoruz. A takımda da genç oyunculara yönelik rötuşlarımız olacak. İddialı insanlarda, kurumlarda hedefler hiçbir zaman bitmez, yolumuza devam ediyoruz.

İki tane daha maçımız var. Önümüzdeki hafta evimizde Galatasaray Cafe Crown, daha sonra da Efes Pilsen ile oynayıp normal sezonu tamamlayacağız. Ondan sonra da Play-Off’ta hangi takım gelirse gelsin elimizden gelen direnci gösterip mücadele edeceğiz.”
İlgili Yazılar

http://www.salsabasket.net/turkiye-...ur-play-off-icin-rakip-hesabi-yapmiyoruz.html

Kısacası Gökhan Taştemur diyor ki istdeiğiniz kadar yırtınının "Artı bugün matematiksel olarak Play-Off’a yedinci sıradan girmemiz kesinleşti." biz alacağımızı aldık satacağımızı sattık. Hadi selametle Gökhan hoca belki birileri kanar sana ama biz kanmayız. GÖRÜŞECEĞİZ...

Kendilerine nasıl yenildiğimizi de unutmadık. Anormal biçimde boş atış kaçırarak kaybettik. Bu bin yılda bir olur. Ayrıca Olin abartıldığı kadar iyi takım değil. 1-0 önde başlasalar da eleriz. Ki deplasmanda kazanırız, adım gibi eminim.

Olin yatmayı iyi biliyor demek ki..
Dikkat etsinler de alışkanlık yapmasın..

Siz kimsiniz ki Galatasarayla eşleşelim diye sağa sola yatıyorsunuz..
İstediğiniz yerde, istediğiniz şekilde eşleşiriz..
Haftaya Osmanlı tokadını yediğiniz de görüşürüz.
Küçük Banvit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...