Peki Olin Biz de Seni İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perşembe kazanırda Olin bence Bandırmadaki maç kolay geçmez Banvit adına.

Malum, gazla çalışan bir takım Edirne temsilcisi..

Ben umudu kesmedim yine.

Gökhan efendi çok iyi hocayım diye geçiniyor ama bu kadroyu nasıl kurmuşlar anlayabilmiş değilim. Ellerinde Samardjiskiden başka uzun yok. Davud Kameri saymıyorum bile.. Adam serbest atışta toğu potaya gönderemiyor. Senede 1 maç oynar ve onu da Bandırmada oynadı bitti. Doliboa desen, basketbolcu değil de voleybolcu olsa kafa takımlarda banko oynardı. Zıplamak ve üçlük sallamaktan başka birşey yapmıyor.

Banvit çok iyi kullandı Olinin bahsettiğim zaafını. Aslında Banvitin şu anki performansı hiç iyi değil..
Şu şekilde bize karşı oynarlarsa seriyi İstanbulda bitiririz.

Tabi Edirnede oynadığımız Olin maçı gibi uzunlarımız hakemler tarafından kenara atılmazlarsa..

Olin biz seni istiyoruz da, sen bizi istemiyorsun galiba, biraz daha mücadele...
Seibutis naptın son periyotta kuzum sen öyle? Nedir o top kayıpları? Yakışıyor mu sana, koskoca Olin Edirne'ye?

O muhteşem taraftarınız maçı alamadı mı içinizdeki fenerliler alsaydı bari o da mı olmadı. Bak çok üzüldüm valla ne güzel gelicektik oraya hem tribün dersi hem de basketbol dersi vericektik neyse.

Bu serinin uzaması zaten baslı basına avantajımız. Birde üstüne 4.maçta seri uzarsa yarı finalde hem rakibin fizik durumu hemde bizim daha geniş kadromuz bize final kapılarını sonuna kadar açar.

Yarı finaldede Fener her ne kadar 1-0 önde başlayacak olsada Efes şu form durumuyla işin peşini bırakmaz ve Fener'i yıpratır. Biz aynı Beşiktaş serisindeki gibi Banvit/Olin serisinide ne kadar erken bitirirsek o kadar avantajlı oluruz.

Umarım bir sakatlık olmadan savunmamızla bunu başarırız.

Hayır bestelerde melodiyi çaldınız anlarım da arkadaş sözlerde bari biraz değişiklik yapın ya :) . Hakkaten çok güldürüyor Banvit taraftarı, Olin zaten başlı başına komedi yurobasket liginde kardeşlerimize başarılar umarım Real Madrid ile eşleşirlşer :) .

[video=youtube;q3G-VpI702Q]http://www.youtube.com/watch?v=q3G-VpI702Q[/video]

Olin, 4. periyotta kendini çok bozdu, son 5 dakika bozmaz dedik, ama yine bozdu bari son 3 dk bozmasın dedik, ama önünü alamadılar bozdu bozdu, biryerden sonra bozmaz diye bekledik, fakat olmadı bozmaya devam etti, önünü alamadık son 50 saniye bozmasın derken bozmaya devam etti ve mağlup oldu :D:D

keşke gelse idi olin çok üzüldüm playoff da o dar rotasyonları ile maç alamazlardı eminim. banvit daha zor olacak. artık olini seneye görecez seneye çok daha iyi bir takımımız olacak şunlara 30dan aşağı fark atmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...