Peki Olin Biz de Seni İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biletler maçtan 1 gün önce çıkar da büyük maçlarda bilet fiyatını 40 lira yapıyorlar.. Fener maçında 40 liraydı, ben ordaki görevliye tepki gösterdiğimde kulübün paraya ihtiyacı var, sponsorumuz az falan demişti.. Bizim maça da 40 lira çekerler yine.. Ve unutmamak lazım yarım saat maksimum 1 saat içinde biletler bitiyor gidecek olan varsa aklınızda bulunsun..

Galatasaray taraftarlarına ayırmaları gereken belli bilet sayısı var, o yüzden o problem olmaz ama işte gidilecek mi? Sorun orada biraz, bize kalsa hemen gidelim ama...

Karşıyakaya yatmaları onlar açısından bilmem ama bizim açımızdan çok iyi oldu..
Şöyle ki;lig bu sıralamayla biterse(büyük ihtimal böyle bitecek)Olinden sonra Banvit - Bjk sersinin galibiyle eşleşeceğiz ve eğer Bjk yarı finaldeki rakibimiz olursa 1-0 önde başlayacağız buda benim gözümde final demek..
Banvit gelirse çok yorgun gelecektir ki yorgun gelmeselerde farketmez bu takım bu inançla Banvitide ezip final oynayacaktır..
Henüz erken ama olin-bjk-fb üçlüsünü geçip şampiyon olacak bu takım son maçta taraftar yumruğunu çok sert vurdu masaya akıllı olacaklar bundan sonra.Turgayın gücü yetmeyecek bu sefer.

Bu maça gitmeyi istiyorum. Ayrıca ordan maçtan çıktığımda BJK maçına yetişme ihtimalim de var. İki maçı aynı güne sığdırabilirmiyim onu düşünüyorum. Sığdıramazsam ilk tercihim Olin maçı olacak kuşkusuz.

Tugay, Bizim basket maçı 1'de. 3 de bitse 3 saatte İstanbul'da olacaksak 18:30'da İstanbul'da olabiliriz ama risk taşıyor. BJK maçının saatini de bilmiyorum. Bu yüzden Olin maçına konsantre oldum. Her türlü iyi haber karşılanır pas yapılır :)

Arkadaslar netleşen tekşey cumartesı gunu Galatasaray taraftarı takımının yanında olacaktır.

Yarın muhtemelen netleşir detaylar..

eğer ben maça gelirsem çok güzel bi yerde ciğer yediririm size. herkesin bir numaralı favorisi olan yerde kuyruk oluyo c.tesi de benim dediğim yerde kuyruk olmaz orası da 2. en iyi ciğercidir edirnede :)

Olin'in salonu şu an çalıştığım yere yürüyerek 5 dakika.Salı baktım biletler satışa çıkmamış,bugün ve yarın tekrar bakarım.Geleceğim,bilet sorunum olur diyorsan,sanada bilet alayım.

Serkan çok sağol. Dün görmemişim mesajını. Ben ayarlıycam bilet sanırım. Eğer olmazsa sen de almamış olursan senden rica ederim.

Kayseride görüşemedik, Edirnede görüşürüz artık:)

Günler önce bizde Olin'i istiyoruz diye başlık açmışız hala GS yatarmı diyorlar, arkadaşlar yatan yattı, geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye....

Resmi sitelerinden önce sakatımız yok açıklaması yapıp, daha sonra burda konu açıldıktan sonra, sakattı ondan oynatmadık diyenler, şaibe içindedirler, umarım bir an önce incelenip, etik olmayan davranışları nedeniyle, basketboldan uzaklaştırılırlar.

Temiz basketbol istiyoruz.

[video=youtube;7XBinxx81JE]http://www.youtube.com/watch?v=7XBinxx81JE[/video]

Biraz da meseleye mizahi bakalım, bu şarkı benden Olin'li arkadaşlara gelsin:)

Biz birbirimizi çok sevdik ama sevenleri sevdiğine vermediler
:)

Şuanki üzüntümü anlatacak kelime yok. Basının eline malzeme verdik, olay sadece budur.

Olin'le elbet buluşacağız, bu sene olmadı seneye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...