Play Off 1. Maç | Galatasaray CC 94 - 90 Beşiktaş Cola Turka

bjk 3-1 veya 3-0 ile gececegimizi düsünüyorum.yarı finalde banvit gelir diye düsünürsek banviti elememiz iki oyuncuya bağlı.Ermal ve Andric.5 numaralı oyuncularımızdan ikisinden en azından biri mac içinde faul proplemi yasamazsa kazanırız.Cünkü kısa oyuncularımızın kalitesi efes ve fb hariç diger takımlardan daha iyi.Kaldı ki kısa oyuncularımız hem efes hem de fb nin kısalarıyla basa cıkabilecek kalitede.Tek proplem herkesin bildigi gibi uzun pozisyonunda yeterli rotasyonuna sahip olamamız.İnş paly-off da bu sıkıntıyı yaşamayız.
 
İlk maç çok önemli serinin gidişatını hatta çeyrek finalin galibini gösterecek en önemli maç alırsak 2-0 olur ve BJK de arka arkaya 3 maç alamayacağını düşünerek teslim olur. Ancak ilk maçı kendi sahamızda verirsek 1-1 olur ve BJk yi ortak ederiz ki işte bu çok kötü olur.
İlk maç en önemli maç!
 
Çok önemli bir maç bence,ve bir hayli zor maç,beşiktaş gününde olduğu zaman hücüm olarak çok potansiyeli olan bir takım,öncelikle taraftar olarak salonu doldurmalıyız.Bu maçı kazanmak zorundayız,kazanmalıyız,kazanacak güçteyiz,son haftalardaki formsuzluğu üstümüzden atmak gerek.Eğer bu maçı alırsak Serinin akatlarda biteceğini düşünüyorum,neyse önce kazanalım İpekçi'de de gerisi gelecektir.
 
Öncelikle şahsi düşüncem bu serinin sanıldığı kadar kolay geçmeyeceği. İlk maç çok kritik cidden, eğer bir kaza yaşarsak rakibi çok umutlandırmış oluruz. O yüzden mutlaka ilk maçı kazanmalıyız... Ben biraz karamsarım açıkçası seri ile ilgili. Karamsar derken şöyle, serinin ben son maçta biteceğini ve o şekilde yarı finale çıkacağımızı düşünüyorum. Bunun nedeni de deplasmanda hiçbir önemli maçı alamamamız. Sadece ölü Beşiktaş'ı son topta yenmiştik deplasmanda kaydedeğer olarak. Ama şunu da hesaba katmak gerek, bizim genel olarak senelerdir Beşiktaş'a şansımız tutuyor. Umarım yine tutar da kısa keser bitiririz seriyi...
 
ligin en iyi hucüm takımı beşiktaş ama savunma leş savunma takımı olarak playofflarda avantajlıyız seriye önde başlama saha avantajı her şey bizim lehimize
 
Final yolunda ilk maç. Serinin bizim için sorunsuz geçmesi için mutlaka kazanmamız gerekiyor. Kimse bir maç yüzünden takıma küsüp koca senenin meyvelerini alacağımız play off döneminde takımı yalnız bırakmasın lütfen.
 
Final yolunda ilk maç. Serinin bizim için sorunsuz geçmesi için mutlaka kazanmamız gerekiyor. Kimse bir maç yüzünden takıma küsüp koca senenin meyvelerini alacağımız play off döneminde takımı yalnız bırakmasın lütfen.
Sonuna kadar katılıyorum. Bu forumdan kimsenin yalnız bırakacağını düşünmüyorum da zaten.
 
Merakla beklediğim playoflar nihayet başlıyor.Perşembe günü akşamı zorda olsa maça gideceğim inşallah.Son yenilgimizi bu maçla unutturmaları lazım bize.İpekçi'de seyirci desteği ile 2-0 ile gideriz inşallah Akatlar'a.


Birde bir şey merak ettim.Biz Beşiktaş'ı,Olin'de Banvit'i elerse yarı finalde Olin bize karşı 1-0 mı başlayacak?

Evet öyle olacak
 
Chatman eğer oynamayacak ise işimiz kolaylaşır gerçekten. Bekleyip göreceğiz bakalım taktik icabı mı yapılmış birşey yoksa gerçekten mi oynamayacak..
 
benim tahminim Beşiktaş ilk maçı gözden çıkardı...
kendi salonlarında oynayacakları maça hazırlanıyorlar...
chatman o maçta oynar...
 
Bu seride formumuzu bulmamız gerekiyor. Rakibin kadrosu yetersiz ve iyi değil fakat koçu Ergin Ataman çok iyi bir antrenör. Galatasaray'ımız ilk maçı kazanıp seride durumu 2-0'a getirmeli ve Akatlarda alacağı bir maç ile adını yarı finale yazdırmalıdır.

Bu sene hakkımız final bence ve de final oynarsak seneye EL'de oluruz diye düşünüyorum. Seneye EL 4'lü finalde ülkemizde olacağı için çok güzel bir sezon olur. HAYDİ GALATASARAY !
 

Üst