Play Off 1. Maç | Galatasaray CC 94 - 90 Beşiktaş Cola Turka

Onca zamandır çektiğimiz çilenin, zorlu deplasman yollarının, meyvelerini toplamaya başlayacağımız play-off süresince, genci yaşlısı herkesi salona takımımızı desteklemeye davet ediyorum.
Bizim bu takıma küsmeye lüksümüz falan yok.
Sonradan "keşke" dememek için sarı-kırmızı renklere gönül vermiş herkes perşembe akşamı salonda yerini almalı...

Kolay seri olmayacağı bir gerçek Beşiktaş' la ligde oynadığmız iki maçta iki galiyet alıp deplasmanda 71 (73-71), kendi evimizde 73 (81-73) sayı yemişiz. Hücumda oldukça alternatifi olan Beşiktaş' a karşı en büyük kozumuz kazandığımız maçlarda da görüldüğü üzere savunmamız. onları yine 70' li sayılarda tutabilirsek seri bizim için kolay olur. Zira maç başına attıkları sayı ortalamsı 83 ve bizden fazlalar (79). Tabi bu arada deplamanda oynadığımız ilk maçta Chatman olmadığını da hatırlatalım. Yine öyle söylentiler dolaşıyor ama ben bu sefer oynamayacağına inanmıyorum. Ergin Ataman bu turu geçmek için bütün kozlarını en iyi şekilde kullanacaktır.

Taraftar olarak Beşiktaşlılardan kat be kat daha fazla ilgiliyiz. Eminim bu ilgi maçlar ilerleyip finale yaklaştıkça en tepe noktasına ulaşacaktır. Güzel bir basketbol seyircisi oluyor artık İpekçide. Aynısını Akatlar için söylemek zor.

Ofans - defans çekişmesi olacak bence.

Biz strateji olarak sürekli mücadele, asist üzerinden sayı, zaman paylaşımı üzerine kurulmuş bir takımız.

Beşiktaş ise ofans, bireysel yetenek üzerine kurulmuş bir takım.

Bizim çok daha pozitif yönlerimiz var. Ancak Beşiktaş'ın günlük performansları çok etkili olabilir. Her şeye rağmen uzun vadede yani seri genelinde galip gelen tarafın biz olacağımızı düşünüyorum.

Beşiktaş, bu ligin en iyi hücum takımı, eğer ritim bulmalarına izin verirsek, büyük bir hüsran yaşarız.
Ve ben bizi hiç konsantre görmedim :(

Herhalde hiç kimse maçların kolay geçeceğini düşünmüyordur zira play-off maçları artık.Rakipte tecrübeli oyuncular ve tecrübeli bir koç var ancak herşeye rağmen Oktay Hoca iyi hazırlıyordur takımı mental olarak.Yani hafife alınmayacaktır diye düşünüyorum.

Taraftarda bütün sezon her yerde destekledi ve artık hasat zamanı olduğunun farkında bu yüzden desteğin giderek artacağına inanıyorum.Klasik beşiktaş maçı olsun ve kazanalım.

Kolay seri olmayacağı bir gerçek Beşiktaş' la ligde oynadığmız iki maçta iki galiyet alıp deplasmanda 71 (73-71), kendi evimizde 73 (81-73) sayı yemişiz. Hücumda oldukça alternatifi olan Beşiktaş' a karşı en büyük kozumuz kazandığımız maçlarda da görüldüğü üzere savunmamız. onları yine 70' li sayılarda tutabilirsek seri bizim için kolay olur. Zira maç başına attıkları sayı ortalamsı 83 ve bizden fazlalar (79). Tabi bu arada deplamanda oynadığımız ilk maçta Chatman olmadığını da hatırlatalım. Yine öyle söylentiler dolaşıyor ama ben bu sefer oynamayacağına inanmıyorum. Ergin Ataman bu turu geçmek için bütün kozlarını en iyi şekilde kullanacaktır.

Taraftar olarak Beşiktaşlılardan kat be kat daha fazla ilgiliyiz. Eminim bu ilgi maçlar ilerleyip finale yaklaştıkça en tepe noktasına ulaşacaktır. Güzel bir basketbol seyircisi oluyor artık İpekçide. Aynısını Akatlar için söylemek zor.

abi dediklerine katılmakla birlikte akatların yeri çok kötü, hayatımda bir kere gittim ama sora sora bir saatte falan bulmuştum bir daha da gideceğimi sanmıyorum. Gerçi Abdi İpekçi'nin de yeri kötü sayılır.

Bu maca biz taraftar olarak hala konsantre olabilmis degiliz.Umarim takimda ayni konsantrasyon kaybi yoktur.Son iki maci unutturup rakiplere gozdagi ve geri donus icin iyi bir firsat takima.

Bu maçta tribün olarak onlara sahayı dar etmemiz lazım arkadaşlar. Lütfen herkes elinden geldiğince maça seyirci getirmeye çalışsın, kalabalık olalım, omuz omuza coşalım!

perşembe günü biz de ordayız,
Cumartesi gününün stresini gerginliğini bi taraftar olarak biz üzerimizden atamamışken umarım basketbolcularımız çoktan silkinmişlerdir..
Artık mağlubiyet istemiyoruz..

Saha içi biletlerden bile satılmayanlar var.Taraftar konstrasyonu düşük bu maça.Umarım takıma olan aşırı güvendendir

abi dediklerine katılmakla birlikte akatların yeri çok kötü, hayatımda bir kere gittim ama sora sora bir saatte falan bulmuştum bir daha da gideceğimi sanmıyorum. Gerçi Abdi İpekçi'nin de yeri kötü sayılır.

Levent ya da Etiler'i bilmediğinizden o kadar sürmüştür. 4.Levent metrodan doğru yönde yürürseniz 15-20 dakikadan fazla sürmez. Etiler'den de Akmerkez civarından aynı sürede ulaşılır.

Seryi tek mac olarak dusunebiliriz.Bu maci almamiz lazim.Alirsak direncleri bitecek.Akatlarda seri sonlanir.Ama dusunmek bile istemiyorum kaybedersek serinin donmesi cok zor.O yuzden bu tek maca taraftar olarak konsantre olmaliyiz.

Arkadaşlar bu maç öyle kolay maç olmayacak 1 senenin emeğini o gün toplayacağız, Antalya maçında takım gerekli motivasyonu sağlayamadı kıytırık Henderson'u durduramadık ki Beşiktaş'da onun gibi 5 tane adam var. Savunmamızla kazanacağız taraftar orada olup takımın bir an bile oyundan düşmemesine katkı sağlaması lazım. Ergin sever böyle hedef maçlarını ilk maçı alıp umutlarını tamamen kırmamız lazım yoksa işimiz çok zora girer.

Sözün özü bu maçı kazanacaksak savunmamızla kazanacağız savunma yapacaksak tribünlerin buna katkısı çok fazla olacaktır. Lütfen herkes gelsin hatta bi arkadaşını gelmeye ikna etsin ya.

bir playoff videosu yapılsa fena olmazdı.nba tarzında sezon içi görüntüleri ve playoff un başladığını vurgulayan şekilde.kadın takımına yapılan video çok güzel olmuştu.