Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Galatasaray LH 70-72 Beşiktaş IF

Taraftarlar, takim ve yönetim ile bütünlesmesi gereken bir play-off basliyor. Tam konsantre ile maclara girmemiz lazim. Kazandikca öz güvenimiz ve performansimizin artarcagina inaniyorum. BJK serisini 2-0lik bir seriyle geceriz. Ama Abdi Ipekci de ki macta minimum 6 bin taraftar olmasi lazim, bundan daha az taraftar olursa bizim icin bence kötü bir baslangic olur.

Burçin Badem @burcinbadem · 2 sa.

Beşiktaş maçı için şu ana kadar satılmış bilet sayısı 2.660

Taraftarlarımız maçın öneminin farkında değil galiba. Kaybedersek eğer elenme ihtimalimiz %60

Maç başlamadan elenebiliriz falan nasıl bir umutsuzluk yav. unutmayın bu takım barçayı zorladı cska ve real ile kafa kafaya oynadı beşiktaşı rahat geçeriz

Çok önemli bir maç Allah korusun kaybedersek deplasmanda dolu ve kazanmayı çok isteyen bir BJK ile oynamış olacağız ve 2 maç üzerinden oynandığı için elenme riski ile karşı karşıya kalırız.
Bu yüzden salonu iyice doldurup takımımızı desteklemeliyiz.

Ergin Hoca ve başta Arroyo olmak üzere takıma güveniyorum, şampiyon oluruz, inşallah buradanda 2-0'la uzamadan çıkarız, bu takım kupayı tekrar alcak inşallah...

Bu turda ne ölçüde değerlendirme yapabiliriz bilmiyorum,yalnız son 2-3 hafta gerek zihnen gerekse saha içinde bir toparlanma emaresi doğurmadıysa bu turu geçsek dahi Banvit serisi ıstıraba dönüşür.

Yarın akşam 20:45'de oynayacağımız sezonun en önemli karşılaşmasına şu ana kadar satılmış bilet sayısı 5.040

Via @burcinbadem

Kombine-salon önünde satılacak biletler ile berber 7-8 bini buluruz...

Vizeler sağ olsun gelemiyorum maça.Hatta en az 10 arkadaşım bu nedenle gelemiyoruz.Takımlarımıza sahip çıkma sözü vermiştik arkadaşlarla ve bayanlarda maç kaçırmadan desteklemiştik.Nitekim o taraftar 1 çeyrekte maç aldı.Yarın işi olmayan herkes gitmeli.2'ye ulaşanın bitirdiği seride kazaya kurban gitmeyelim.

Çok önemli bir maç Beşiktaş şut ritmini bulursa çok tehlikeli bir takıma dönüşüyor.
Lofton ve Breakhoff , M.yağmur gibi iyi şutörleri var.Alan savunması yapmamalıyız.

Savunmayı hiç elden bırakmamalıyız. Rakip oyunculara boş dış atış şansı da vermememiz gerekiyor. Bazen çok yüzdeli atıyorlar çünkü. Arroyo önderliğinde kazanırız inşallah..