Hocaya saygı duyuyorum, güvenmiyor da değilim ama gerçekten bazen çok şaşırıyorum, Ergin Hoca gibi bir hoca nasıl yapar bunu, benim dahi görebildiğim bariz şeyleri nasıl göremez ya da görmek mi istemez, bunu anlamıyorum. Furkan şu maçta 18 dakika mı oynar? Tamam Bonsu ara sıra iyi işler yaptı fakat çok kopuk oynuyor, iki tarafı da savaşarak oynamıyor ve Furkan gibi içeriden dışarıya servis yapamıyor, takımdan ayrı bir parça gibi oynuyor. Sinan'ı kullanamadığımız, Hairston'ın maçta olmadığı bir günde Euroleague'de bile süre verdiği Göksenin neden denenmez? Ergin Hocanın mola almaması/az mola alması huyunu da sevemedim bir türlü, ekstra bir şey söyleyemeyeceksen bile oyunu soğutursun o an en azından, oyuncular bir nefes alır falan. Son olarak gördüğüm kadarıyla bizim şu dönemde genişten öte dar rotasyonda süreklilik sağlayan bir ilk beşe ihtiyacımız var ki maçın kopma anlarında vurup geçebilelim. Bonsu ve Erceg aynı anda oyunda olmamalı eğer kısalarda yeterli sertlik yoksa. Bugün Erceg'i ilk defa bu kadar beğendim, blok bile yaptı adam, şaşırdım. Yalnız Erceg'in bu şekilde etkili oynamasının en önemli sebebi bence Furkan ve Markonun aynı anda sahada olması ve onu maça direkt sıcak başlatmalarıydı.