Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Galatasaray LH 70-72 Beşiktaş IF

Ergin hoca 2. yarı neden 1 tek mola alır. Lofton çoşmuş al bir mola ya. Son 3 dakikada maçı alacak üçlükler soktu. Beşiktaş bir çok maçta son 2-3 dakikada çok fazla üçlük sokuyor. Buna önlem almak gereg. Allah rızası için sağlam sırtı dönük oyunu olan bir pivot lazım. Çok aradık böyle bir oyuncuyu.

Tek hücum aksiyonları lofton'a çare olamadık.
Ender ne diyimki sana.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Besiktas'ın tam hatirlmiyorum ama dısarda bu tarz bir macını izlemistim . Kesinlikle macın son bölümlerini cok kurnaz ve iyi oynuyorlar . Bir ara 15 sayı fark yapmamiza ragmen acıkcası hep tedirgindim . Farkın son 5 dakika iyice azalmasiylada korktugum basıma geldi .. Lofton denilen adam buraları ciddi anlamda cok iyi oynuyor . Bonsu , cenk ve dudley'in sakatlık dönüsleri form tutamamalari pahaliya mal oldu .. Belkide maca cok iyi baslayan sinan'ın yasadıgı talihsiz sakatlık .. Ne diyelim , herseyde bir hayır vardır.

abi yemin ediyorum ağlıycam yok böyle bişey !! Lofton a son periyot bi Göksenin i ver ya. Hairston ın performansı skandal ötesi zaten.Arroyo da olmayınca çok kötü çooook

Geçen seneki gibi iyi değiliz maalesef. Zaten ligde gereğinden çok fazla maç kaybettik. EL, sakatlıklar gibi sebepler vardı muhakkak. Maça kadar forumda çoğu kişide olan "nasılsa kazanırız" duygusu oyuncularda da varmış anlaşılan. Bjk'nin üçlüklerinin tehlikeli olduğunu biliyorduk. Gerekirse faul yapıp o üçlükleri yemeyecektik. Boş üçlük şansı hiç tanımayacaktık. Gerçi özellikle Lofton'ın potayı görmeden attığı üçlükler bile girdi. Ne kadar kötü olsa da maç sonunu Arroyo ile oynamak işe yarayabilirdi. Furkan veya Bonsu ile ikili oyunlarla sayı bulabilirdik. En yüzdeli atan oyuncumuz Erceg'e de pozisyon hazırlayamadık. Savunma ribaundu da çok verdik. Artık yapacak birşey yok. Deplasmanda kazanacağız başka yolu yok!

Imkanı olupta Maça gelmeyen arkadaşlar kına yakın. Bakın şimdi nasıl trubunleri nasıl dolduracaklar kendi sahalarında.
Taraftar desteği çok azdı bu maçta. Avantajı kaybettik.
Sezonu kapattık gibi...

Ergin hoca 2. yarı neden 1 tek mola alır. Lofton çoşmuş al bir mola ya. Son 3 dakikada maçı alacak üçlükler soktu. Beşiktaş bir çok maçta son 2-3 dakikada çok fazla üçlük sokuyor. Buna önlem almak gereg. Allah rızası için sağlam sırtı dönük oyunu olan bir pivot lazım. Çok aradık böyle bir oyuncuyu.
paul davis veya tibor pleiss . şart .

2. maça ne olursa olsun alacağız başka yolu yok artık. Salsın Göksenin'i Lofton'un üzerine. Göksenin çıktı mı Sinan girsin tek yapacakları iş şu adamı savunmak olsun. Tek başına maç aldı adam. Bir de Furkan daha fazla oynamalı. Furkan ne zaman çıkıyor işte o zaman ribaundlarda çok sıkıntı çekiyoruz. Malik yerine de Henry oynasın. Tamam kötü falan ama şut geldi mi çekinmeden kaldırıp atıyor en azından Domercant. Elinden geleni oynuyor

Lofton inanılmaz iyidi.Arroyo hiç yoktu.Buna rağmen son topta yenildik.Deplasmanda arroyo iyi oynasın alırız.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ergin Ataman,ın kritik anlarda tıpkı Euroleague maçlarında olduğu gibi maçı seyirci misali seyredip müdahele etmeme kötü alışkanlığı devam ediyor,baktın adam atıyor soğutmak için MOLA al bir şey yap karşısına Göksenini koy ama nerdee adam maçı bizim gibi seyrediyor sadece ... olacak iş değil geerçekten !!!

2. maça ne olursa olsun alacağız başka yolu yok artık. Salsın Göksenin'i Lofton'un üzerine. Göksenin çıktı mı Sinan girsin tek yapacakları iş şu adamı savunmak olsun. Tek başına maç aldı adam. Bir de Furkan daha fazla oynamalı. Furkan ne zaman çıkıyor işte o zaman ribaundlarda çok sıkıntı çekiyoruz. Malik yerine de Henry oynasın. Tamam kötü falan ama şut geldi mi çekinmeden kaldırıp atıyor en azından Domercant. Elinden geleni oynuyor
bu kadar basit işte

Hala ender'le devam edelim diyen varmı? Son attığı 3 lük neydi? Lise takımındamıoynuyorsun? Ne acelen var,foul hakkı dolmuş rakibin. Takıma güveniyorum ama bu kadar'da basit hatalar yapılmaz bu yerlerde.

Hocaya saygı duyuyorum, güvenmiyor da değilim ama gerçekten bazen çok şaşırıyorum, Ergin Hoca gibi bir hoca nasıl yapar bunu, benim dahi görebildiğim bariz şeyleri nasıl göremez ya da görmek mi istemez, bunu anlamıyorum. Furkan şu maçta 18 dakika mı oynar? Tamam Bonsu ara sıra iyi işler yaptı fakat çok kopuk oynuyor, iki tarafı da savaşarak oynamıyor ve Furkan gibi içeriden dışarıya servis yapamıyor, takımdan ayrı bir parça gibi oynuyor. Sinan'ı kullanamadığımız, Hairston'ın maçta olmadığı bir günde Euroleague'de bile süre verdiği Göksenin neden denenmez? Ergin Hocanın mola almaması/az mola alması huyunu da sevemedim bir türlü, ekstra bir şey söyleyemeyeceksen bile oyunu soğutursun o an en azından, oyuncular bir nefes alır falan. Son olarak gördüğüm kadarıyla bizim şu dönemde genişten öte dar rotasyonda süreklilik sağlayan bir ilk beşe ihtiyacımız var ki maçın kopma anlarında vurup geçebilelim. Bonsu ve Erceg aynı anda oyunda olmamalı eğer kısalarda yeterli sertlik yoksa. Bugün Erceg'i ilk defa bu kadar beğendim, blok bile yaptı adam, şaşırdım. Yalnız Erceg'in bu şekilde etkili oynamasının en önemli sebebi bence Furkan ve Markonun aynı anda sahada olması ve onu maça direkt sıcak başlatmalarıydı.