Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Galatasaray LH 70-72 Beşiktaş IF

Şu benzetmeyle Arroyonun sezonun en önemli maçlarından birinde isteksiz,vurdumduymaz oynayışını haklı çıkartıyorsanız birşey demeyeceğim size. Saygı duyarım.

Forumdaki herkes gibi Carlos'un bu takımın can damarı olduğunu biliyorum. Keşke vurdum duymaz yöneticilerimiz takımın para problemini çözebilse. İş işten geçiyor. Cuma sezonun en kritik maçı var.
Carlos'un yaptığı doğru yanlış tartışılır. Benim demek istediğim kendini onun yerine koyman. 2 - 3 maaş almasan kiranı, cep telefonu faturanı ödeyemezsen nasıl hissedersin.
Büyük kulüpsen, EuroLig'in değişmez takımı olmak istiyorsan en önemli oyuncunun maaşını ödeyeceksin.
Sözleşmesinde açık olsa Whalen gibi çekip gider bile, arkasından bakarız.

Melih abi şu noktada ayrılıyorum,ayrılıyoruz sizden.Dün maça çıkmasaydı gık demek şöyle dursun desteklerdim.Yalnız sahaya çıkıp el freni vazifesi gören bir oyuncuya saygı duymamın yolu yok.Ek olarak kira,cep telefonu gibi örnekler kadar ajite durumda olduğunu sanmıyorum.Yönetime dair ne söylüyorsanız altına imzamı atıyorum.

Bizim yöneticiler bütçe/nakit planlaması konularında oldukça vasıfsız/beceriksiz/ilgisiz olsa da oyuncunun parasının bizde kalmayacağı belli, eninde sonunda ödenecek.
Eğer gerçekten kasıtlı olarak oynamadıysa, takımın ve kendisinin tüm sene verdiği emekle kumar oynayarak kulübe, takım arkadaşlarına ve taraftara büyük ayıp etmiştir.
Telafi edemeyebiliriz bu yenilgiyi.

Ayni zamanda zaten basketbol bir tutku isi.Bircok insan onlarin yerinde olmak istiyor.Ornegin bakkalda calisan bir ciragim.Veya marketteki bir gorevli.Egerki o isi para kazanmak icin yapiyosam be baska is olup ayni parayi verseler ve 3 ay maasimi alamasam tabiikide isteksiz olurum.Ama basketbolcu ve futbolcular 25 milyon taraftarin oldugu bir sporu yapiyolar.Bu buyuk bir sorumluluk.Ihtarnameni cek tamam cok dogru.Gerekirse antrenmanada cikma.Ama mactada oyna kardesim veya oynamayacaksanda zarar verme.Karsi takimin guardi 22 sayi fazla atti arroyodanve daha az top kaybi yapti.Isteksiz olinabilir ama yuzde 5 inlede oynama kardesim.

Melih abi dedilerinizin yuzde 99.9 unda halisiniz ama bu adamda bi dunya yildizi bi ornek bu adam gidip kirasini odemeyecekki durumu olmayan bazi emektarlar gibi.Kendimden bir ornek vermek istiyorum yanlis anlasilmazsa.Arkadaslarim bazen borc istiyor ve 1 ay icinde odeyeceklerini soyluyorlar.Bende seve seve kardesim diyip veriyorum.Ama bazen o borcu almam 4 5 ay suruyor.Ama hic kirilmiyorum cok sukurki o paraya acil ihtiyac duymadigimdan dolayi.Arroyonunkide boyle bisey su anda.Sonucta buraya geleli 2 ay olmadi.

Ben de eğer Arroyo kasıtlı olarak oynamadıysa çok ayıp etmiş yorumuna katılıyorum, verilen iş örneği, kira ödememe örneği aynı durum değil. Evet yönetim hatalı, evet paraların zamanında yatması gerekir bu konuda hemfikiriz fakat her sporcu bence amatör ruhunu korumalı ve o işi zevk aldığı için yapmalı. Parası kalmayacak sonuçta ve alacağı paraya da muhtaç olduğunu düşünmüyorum, insanların o para bizim olsa hayatımız kurtulur dediği parayı bir senede alan oyuncular bunlar. Maça çıkıp maçı sabote etmesini, taraftarları üzmesini, canla başla oynamış olan takım oyuncularının emeğinden yemesi hoş bir durum değil

Söylenmesi gerekenleri söylemişler bence de verdiğiniz örnek Arroyo'nun durumu pek uyuşmuyor. Sahada ki duruşu ve takımı yalnız bırakışı kabul edilemez.

Bir pozisyonda Ender top kaybı yaptı Ergin hoca çok sinirlendi normal olanı Enderi çıkarması ama o dipte bekleyip 2-3 hücumda hiçbir sorumluluk almadan git-gel yapan Arroyu çıkardı. En basit buradan anla tepkimizi.

Melih abi dedilerinizin yuzde 99.9 unda halisiniz ama bu adamda bi dunya yildizi bi ornek bu adam gidip kirasini odemeyecekki durumu olmayan bazi emektarlar gibi.Kendimden bir ornek vermek istiyorum yanlis anlasilmazsa.Arkadaslarim bazen borc istiyor ve 1 ay icinde odeyeceklerini soyluyorlar.Bende seve seve kardesim diyip veriyorum.Ama bazen o borcu almam 4 5 ay suruyor.Ama hic kirilmiyorum cok sukurki o paraya acil ihtiyac duymadigimdan dolayi.Arroyonunkide boyle bisey su anda.Sonucta buraya geleli 2 ay olmadi.

Tabiki benim örneğim olayı sporcu olup M $ kazanan insanlardan bizlerin seviyesine indirmek, Arroyo'nun 300-500 TL'ye ihtiyacı yoktur.
Ama koskoca GALATASARAY Basketbol Şubesinden sorumlusun. Bu şubenin giderleri neler gelir neler bilemiyecek bunları dengeleyemiyecek kadar basiretsiz adamsın.
Yoksa bütçe sezon ortasında maaş problemi olacaksa Bonsu Malik vb alınmasaydı da kaderimize razı olsaydık.
Alıyorsun ama takımın %70'i olan adamın maaşını ödeyemiyorsun.