Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Galatasaray LH 70-72 Beşiktaş IF

Arroyo'da bir sorun vardı bugün bilerek oynamadı gibi. Yine paralar mı ödenmiyor nedir var bir şeyler ama bakalım. Hairston içinde geçerli aynı düşüncelerim.

Demiştim yine bir şeyler var diye. Zira, Ergin Hoca onu son dakikalarda oyuna sokardı en azından Arroyo kötü oynasa bile maçı alır diye. Ama sokmadı çünkü o da biliyor ki Arroyo oynamak istemiyor.
Paraların ödenmemesi yüzünden boş yere BJK ye 2. yenilgimiz oldu bu. Yazık yok yere rakip takımı umutlandırdık. Şimdi paralar ödense bile hiç kolay bir maç olmayacak sıradaki maç

Soma'daki göçükte 157 ölü olduğu açıklanmış.Tüm keyfim kaçtı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tüm sezonun emeği bir devrede gitti.Artık gelecek sene eurocup'ta ve ligde başarılı olmak istiyorsak kadroyu elden geçirmek gerekiyor.İlk yarı vurup geçecekken hücum ribauntlarıyla rakibi ayakta tuttuk.Sinan bir başladı sakatlanana kadar 6 sayı,erceg her attığını soktu,cenk akyol tüm sezon bu maçı bekler gibiydi.Ama arroyo yoksa oyundaki hücum istikrarını bütün maça yayamıyoruz.Adam gününde değildi ama takım iyi gidiyor diye kenarda unutursan sana maç sonuda katkı veremez.Geniş rotasyonu sevmeyen koçun arroyoyu dinlendireceği tuttu en kritik maçta.En azından son iç saha maçımız olabilir diye maçtaydım ve haklı çıktım.Takımı eleştirebiliriz ama tribünleri doldurmayan nasılsa daha ilk maç diyen taraftara ne demeli.İlk maç son maçımız oldu işte kına yakın.Gelen taraftar yeterli etkiyi yaptı ve maçı bu yüzden kaybetmedik ama barcelona maçına gelipte bu maçı es geçen taraftar bu gece rahat uyusun mışıl mışıl.İlk tur serilerinin 3 maçlık olması sürprize çok imkan veriyor.Bu seri bizim lehimize bitmiş olsaydı da fikrim değişmezdi.5 maçlık seride gömeriz ama 3 maçlık serinin tek maçtan farkı yok.İspanya'yı örnek alacaksak iyi taraflarını alalım:)Bu sistemde keremli realin ligi 1 bitirip 8. malaga'ya 2-0 yenildiğini hatırlıyorum.Bizim ligimizde 6 iyi takım varken bu takımlara adil seriler oynatmak federasyonun görevi.bizim seri ve efes-ksk serisi ne kadar uzasa o kadar izlenilirlik olur.fazladan en az 2 maç olsa herkesin yararına olur.İtalyada tüm serileri 7 maçlık yaptılar mesela.Fazla abartılı italya ligi seviyesi için ama bizim sistemden daha mantıklı olur.Bugüne kadar sürprizler yaşanmaması bu sistemin devamını sağladı.Rakiplerini eleyen favoriler az maç yapıp yıpranmamaktan memnundular.Ama artık biz ses çıkarırız diye tahmin ediyorum.

Arroyo demek ki hiç profesyonel değilmiş. Para alamadı diye takımı sabote etmekte ne demek. Para alamadı diye ligin en önemli maçında oynamamazlık eden oyuncuyla k.bakmayın işimiz olmasın.

Ben inanmıyorum Arroyo'nun bilerek oynamadığına...Adam kaç senedir Türkiye'de Beşiktaş'ta ve bizde para alamadığı bir sürü maç oldu hiç böyle bir maçı olmadı...Bu kadar kritik playof maçında mı oynamayacak...Türkiye'de sistem böyledir ama adam 3 sene her maç güzel oynar bir maç oynayamaz hemen başlar karalamalar...Adam bütün sezon sırtında taşıdı bizi, birden hain konumuna sokmaya bayılır basın...Takımında bir tane yaratıcı oyuncu varsa, böyle kazalar olunca ağlamanın manası yok...

Eğer haber doğruysa şu maçta yapmaması lazımdı Arroyo'nun. Bir bakımdanda adama hak veriyorum; Bir olur, iki olur, üç olur baktı ki Türkiye'ye gelelden beri bu işin sonu gelmiyor tepki göstermişte olabilir. Bu adamlar çok kazanıyor, buna mutakip çokta harcıyor. 3.5 ayda çokmuş. En büyük korkum bu olay yüzünden seneye Arroyo'yu kaybetmek olur.

Yönetiminde düşünmesi lazımdı Playofflar başlıyor maçlar öncesi bir ödeme yapıp oyuncuların moralini yüksek tutmalıydı. Olaya nerden bakarsak bakalım elimizde kalıyor.

CNN Türkte Manisa Belediye başkanı söyledi. Kurtarma operasyonunu yöneten AFAT'tan almış sayıyı, canlı yayında söyledi.

Her yerden onaylanması gerekiyor , bu tür bilgiler direk doğru niteliği taşımaz bu konuda hassas olalım . bu tür bilgiler orada ailesi olan kişileri daha çok tedirgin etmekten başka bir şey ifade etmiyor .

edit: bu bilgilere inanmak istemiyorum lütfen biraz duyarlı olalım.

Az bile yapmış.
Babanızın oğlu değil Arroyo. Çatır çatır vereceksin bu adama hakettiğini.
Aynı kafa geçen sezon Whalen'i kaçırmadı mı ?
Niye bu işbilmezlik, niye bu çavuşluk. Hiç mi ders alınmıyor ?

Maaslarini sadece Erceg ve Cenk aldi herhalde mactan once.

Kendi evinde kos kos at oynayan takima 10+ farktan mac verdik ya daha da soylenecek bir sey yok.