Re: Play-Off Çeyrek Finali; Galatasarayımız-Türk Telekom
The END..............
The END..............
Berkay Bindal' Alıntı:hakem katliamı...gerçekten çok yazık !!!
Deniz Baskın' Alıntı:hakemler kötüydü tamam ama herhangibir okul takımının guardı son topu dee brown gibi kullansa soyunma odasında dayak yerdi...rezalet ki ne rezalet...4. periodun başında baktın admaları durduruyoruz ama sayı atamıyoruz o zman çek oyuncularını kenara bi set çiz bi kan değişimi yap...gerçi ilk maçta da 8 dakikadır aynı 5le oynamış ve o 15 sayıyı kapatan beşliyi dinlendirmemişti hocamız...neyse sakin olucam
Fatih Hısım' Alıntı:[quote="Berkay Bindal":f90ow8ou]hakem katliamı...gerçekten çok yazık !!!
Murat Şimşek' Alıntı:Kim nde derse desin takımı kutluyorum bugün çok iyi oynadılar sonanlarda çok saçmaladık ama iyi bi oyun çıkardık..
O hakem denilen yaratıkları anlamak mümkündeğil nedemek kasti faul yaa herşey ozmn kasti faul bune yaa bukadar manasız bi hakem üçlüsü görmedim o telekomlu oyuncular gelcek bizm sahamıza ne oldu belirsiz herifler kaptan bile çıldırdı yaa bunasıl,bide dee nin o girmeyen son üçlüğünde faul vardı orda faul yaptırmak için sıçrad fauldu ama hakem denen ne olduğu belli hakemler çalamadılar....
Yazık oldu....
Murat Şimşek' Alıntı:Reklam panosuna tekme atmak ne zamandır teknik faul biri bana bunu açıklayabilirrmi,o son anlardaki kasti faullere girmiyorum bile pess be kardeşim pesss nedense sabıkalı hakemler hep bize veriliyo nedense????