Play-Off Yarı Final 4. Maç | Galatasaray Liv Hospital: 73 - Banvit: 66

Geldiginden beri diyorum Hairston'i mutlaka isin icerisine sokmaliyiz, bu adamdan Gordon performansi bekliyoruz geldiginden beri. Sutu olmadigi halde adamin eline topu verip hadi kendine pozisyon hazirla diyoruz ondan sonrada Hairston niye boyle diyoruz. Yaptigi top kayiplarinin buyuk cogunlugu bu sekilde oluyor sutu olmadigi icin mecburen kalabaligin icine daliyor. Ilk geldigi bir kac macta ona ozel setler oynuyorduk, alan aciyorduk, simdi o alani acamayinca adamin hareket alani sifira iniyor.

Bonsu'yu kenara alacak olursak Hairston ve Erceg bizim sampiyonluk sansimiza direkt etki edecek oyuncular, digerlerinden zaten belli katkiyi her zaman aliyoruz. Sadece Sinan'la bu isi goturemeyiz. Ergin hocada mutlaka farkindadir bunun ama artik biseyler yapilmasi lazim.

Bonsu'nun rotasyon disi kaldigi bir mac olur umarim, rotasyonu dalartma vakti geldi geciyor olen oldu kalan saglar bizimdir bundan sonra. Vurup geceriz bu aksam.

bir real madrid maci hatirliyorum madridte yenilmistik ama o kadar sakat oyuncuya ragmen cok iyi top dolastirip hep iyi sut bulmustuk. su an herkez topu elinde tutuyor 10- 15 saniye civari ya son saniyede atiyoruz yada 2-3 pasta. biraz top dolastirip savunmanin dengesini bozmamiz lazim.

Maça yüksek tempo ve iyi savunmayla başlarsak rahat alırız. İnşallah Bonsu hiç oynamaz, Ender en fazla 5 dakika süre alır, Furkan ve Cenk uzun süreler alır, Arroyo ve Marko zaten her zamanki gibidir.

Kazanıp bitirelim işin tadı kaçmadan. Kuşları fazla bekletmeyelim! Ellerinden kupa almak güzel olacak..

Formamızı değiştiriyorlar . Banvit 3 maçtır aynı forma ıle oynadı . Ev sahıbı açık renk forma giyermiş saçmalıga bak . Allah aşkına bı yonetici yokmu agırlıgını koyucak . Ergin hoca çırpınıyor orda .

Ersin çok iyi başladı. Sinan ve Marko 2 ledi. Savunmamız malesef yine evlere şenlik. Bonsu post oynayamıyor, hatta bi pozisyonda steps yaptı hakemler atladı faul verdi çizgiye gitti.

Bonsu'yu anladım da Ersin nasıl geziniyor ? Adam bütün ribaundları çekti, yerlerden yerlere atlıyor daha ne yapsın ? Hücumda da onun sayesinde ayaktayız.