gerçekten bir rehavet havası var seyircilerimizde bunu forumda çok net hissediyorum umarım istanbulda ikamet edipte maça gelmeyen seyirciler bu nedenle gelmiyor değillerdir..takımımızın aylardır istim üzerinde olduğu gerçek,çok zeki bir koç ve ligin açık ara en iyi guardı ile şu ana kadar çok başarılı bir dönem geçirdik ama unutmamamz gerekn bir durum var playofflarda günlük performanslarda çok belirleyici oluyor,ALLAH korusun tekrardan bir sakatlık bir anda dar olan rotasyonu iyice sıkıntıya düşürür,tofaş serisini ALLAH'ın izni ile geçersek yarı final bizim açımızdan çok zorlu olucak,ksk bir adım önde ve bugün saha avantajı ve seyirci baskısı ile fb yi gecicek die düşünüyorum,esasında anlatmak istediğim hala o salon bomboş ve bunu takım kesinlikle haketmiyor ,hatırlıyorumda murat özyer başımızda iken rakip takımı tam olarak hatırlayamasamda(hedefi olmayan bir takımdı)ayhan şahenk'i kaç bin kişi ile doldurmuştu taraftar,şimdi playofflara gelmişken hala neyi bekliyoruz hemde yıllardır hedefe bu kadar yaklaşmış ve inanmışken!lütfen kimse gs futbol takımının maçını yada saat erkendi die bahane etmesin,başta Ergin hoca ve bu kadar yürekten oynuyan takım varken,o boş salonu hiç ama hiç haketmiyorlar...