Playoff 2012-13

Efes seriyi eşitledi. Öldürmeyen şey güçlendirecek mi acaba

İş kazasıydı sanki TED maçı. Bu maç ağırlık koydular, ciddiyetle oynadılar ve sonucunda rahat kazandılar. Çok yüzdeli dış atış attılar bunu es geçmemek lazım tabi. Mahmuti'nin takımı karakter koyacaktır. Bir şekilde finale kalacaklar gibi geliyor. Banvit'e elenmeleri de benim için sürpriz olur.

İş kazasıydı sanki TED maçı. Bu maç ağırlık koydular, ciddiyetle oynadılar ve sonucunda rahat kazandılar. Çok yüzdeli dış atış attılar bunu es geçmemek lazım tabi. Mahmuti'nin takımı karakter koyacaktır. Bir şekilde finale kalacaklar gibi geliyor. Banvit'e elenmeleri de benim için sürpriz olur.
Banvit 2-0la geçerse besiktasi, 1 mac az oynamanın verdigi enerjiyle Efes deplasmanında ilk macı alıp ev sahibi avantajını Efes'ten calabilir. Efes biraz daha şanslı final için ama Banvitin şansı da az değil.

Ben BBL de bize rakip görmüyorum.

Tedbirli konuşanlarada katılmıyorum. Ergin Ataman tedbirli olsa yeterde artar bile.Birde Arroyo sakın ha sakın sakatlanmasın.

Gerisini takım halleder.Bu sene ki takım geçen seneki gibi değil.Arroyo,Gordon,Manu,hatta Cenk gibi çok silahımız var.

Rahatça ve zevkle şampiyonluğumu bekliyorum.Söyledi dersiniz.

Ayrıca be takım açık ara maçlar oynasada son dakikaya kadar başabaş mış gibi de seyretmekten keyif alıyorum.

Sevgiler Saygılar:)

Allah bizi Erman Kunter'den kurtarmış. Ben rotasyonu bu kadar kötü kullanan başka bir koç görmedim. Son periyotta Serhad'ı kenarda unutması ile maçı resmen Banvit'e hediye etti. Markota da Türkiye'nin en kötü 4 numaralarından biri. Tek o değil gerçi,Beşiktaş'ın tüm pota altı oyuncuları öyle. Belki biraz Cevher işte idare eder. Ergin Hoca gibi bir hocamız olduğu için ne kadar şükretsek azdır. Allah başımızdan eksik etmesin inşaAllah...

Orhun Ene'nin koçluk birikiminin Erman Kunter'e üstünlük sağladığını izledik bu akşam. Özellikle ikinci yarıda Beşiktaş'ın her hamlesine cevap verdi Banvit ve onu skor olarak gerilerden getirip önlere çıkaran da hücumda yaptığı birkaç hamle oldu. Beşiktaş daha doğrusu Erman Kunter ne oyunu tutabildi ne de sağlıklı oyuncu seçimi yapabildi. Chuck Davis istediği gibi oynadı, oynattı. Gerçekten bu ligi dikkatli taip ettiklerini düşünmüyorum. Ne oyuncu anlamında ne de taktik olarak rakiplerini analiz ettiklerini söylemek güç Beşiktaş adına. Banvit için skor olarak 2-0 ile kolay bir seri olsa da çok fazla tehdit edici yanları yok. Başlıca önlem alınacak birkaç şey var ve büyük ihtimal turu geçen Anadolu Efes bunu kullanarak finale ulaşacaktır.

Salt Markota'dan yola çıkacaksak kağıt üstünde Beşiktaş'ın tek doğru transferiydi bence. NBA görmuş, gencken büyük yıldız olacak gözüyle bakılan biriydi ve çıkışa gecmek için o da besiktasi seçti. Sonuçta tutmadı ama bence Markota transferi çok zekice bir hamleydi

İnanılmaz derecede rahatım başımızda Türkiye' nin en iyi koçu var inanılmaz silahlarımız var , her maç salonda olamasam da açıyorum televizyonu rahat rahat maçımı izliyorum .. Hocanın elinde bir de Göksenin , Engin , Henry ve Hawkinste olsa demek ortalığın önce tozunu attırıp süpürecekmişiz .. Şampiyonluk bekle bizi bu sefer 5e 8de olsanız geliyoruz ..

Yarı finalde Ksk ile eşleşir, sonra geceriz. finalde karsimiza Efes gelsin. Bu sene rahat şampiyon olalım. Tedbire falan gerek yok. Ergin Ataman var bu takımın başında. Bu sezon aramıza yaslanıp izleyelim maclarimizi. :))

gerçekten bir rehavet havası var seyircilerimizde bunu forumda çok net hissediyorum umarım istanbulda ikamet edipte maça gelmeyen seyirciler bu nedenle gelmiyor değillerdir..takımımızın aylardır istim üzerinde olduğu gerçek,çok zeki bir koç ve ligin açık ara en iyi guardı ile şu ana kadar çok başarılı bir dönem geçirdik ama unutmamamz gerekn bir durum var playofflarda günlük performanslarda çok belirleyici oluyor,ALLAH korusun tekrardan bir sakatlık bir anda dar olan rotasyonu iyice sıkıntıya düşürür,tofaş serisini ALLAH'ın izni ile geçersek yarı final bizim açımızdan çok zorlu olucak,ksk bir adım önde ve bugün saha avantajı ve seyirci baskısı ile fb yi gecicek die düşünüyorum,esasında anlatmak istediğim hala o salon bomboş ve bunu takım kesinlikle haketmiyor ,hatırlıyorumda murat özyer başımızda iken rakip takımı tam olarak hatırlayamasamda(hedefi olmayan bir takımdı)ayhan şahenk'i kaç bin kişi ile doldurmuştu taraftar,şimdi playofflara gelmişken hala neyi bekliyoruz hemde yıllardır hedefe bu kadar yaklaşmış ve inanmışken!lütfen kimse gs futbol takımının maçını yada saat erkendi die bahane etmesin,başta Ergin hoca ve bu kadar yürekten oynuyan takım varken,o boş salonu hiç ama hiç haketmiyorlar...

Birçok kişinin aksine gönlümden geçen takım Karşıyaka. Yanlış anlaşılmasın FB Ülker´den çekinmiyorum, daha doğrusu ligdeki hiçbir takımdan çekinmiyorum. Sorun FB Ülker masa başını iyi ayarlıyor hele de basketbolda, hakemler desek keza aynı. Bu kadar da göstere göstere yapmazlar diyoruz, daha beterini yapıyorlar!

Tabii ki taraftar FB Ülker maçına ayrı bir motivasyonla hazırlanır ama bu saatten sonra rakip seçme lüksümüz yok. Takım bunca şanssızlığa rağmen sağlam bir karakter koyuyorsa parkeye, haklarını verme zamanı geldi de geçiyor. Bu Karşıyaka olmuş, FB Ülker olmuş fark etmemeli.

Kaldı ki Karşıyaka ile de hoş anılarımız yok bu sezon. Rakibimiz KSK olursa, taraftarımızın o seriye de gereken ilgiyi göstereceğine inanıyorum, hazır tüm şubeler sezonu kapatmışken.

Bu karşıyakalılar turu geçmelerine rağmen takımlarına ceza aldırırsa şaşırmam..Öyle bir elektrik var gene salonda 2-3 sayı geri düşünce olabilir...Bizim içinde fena senaryo olmaz..

Bu it sürüsünün kuyruk acısı geçmemiş belli. Etmedikleri küfür kalmadı yine. Turu geçerseler deplasman seyircisi alınmasın maçlara. Yoksa çok kan göreceğiz. Potansiyel yüksek.

şimdi maçı baştan sonu izledim,ama hazmedemiyorum doğma büyüme izmirli olmama rağmen takımıma yapılan küfürleri,çok merak ediyorum abdi ipekçiden bu basketbolumuzla ksknın nasıl çıkacağını,sanırım gerekli dersi hakettiler,süpürülünce anlayacaklar o küfürleri...tartışmasız bu ligin en çirkef taraftarı ksk taraftarı...