Playoff Kıbrıs Ayağı 3. maç | Galatasaray - Beşiktaş

Bu maç dönmez çünkü şut sokamıyoruz savunma yapamıyoruz, canları sağolsun bunun İstanbul'u da var. Federasyon'a rağmen sen şampiyon olacaksın.
 
Boş döndüler 1.30 dan az var 2de1 attık fark 4 sayı Tam saha pres ile topu kaptık ama şutu sokamadık son 1 dk 2 atış kullanıcaklar. 69 63 oldu.Özgür 3lük 66 69 oldu. Pardon 2 verdi hakemler. 65 69 gene 2 atış kullanıcaklar. 65 71 son 42 sn
 
Bu ahlaksız düzeni kuranlara karşı, İstanbul'da gövde gösterisi yapacağımızdan adım gibi eminim. O hakemlere ve bugün maç boyu küfür eden Beşiktaşlılara elbet bir cevabımız olacak.
 
Şampiyonluk gitse bile canları sağolsun Aslanların.Ayrıca biten bir şey yok.Tek üzüntüm engelli basketbol maçında küfür eden çapsızların,federasyondaki kirli adamların sevinmesi.
Umarım genel averaja bakılır.Son turnike artı serbest atışlara yazık oldu öteki türlü.
 
Eğer genel averaja bakarız ayakları yaparlarsa su an biz öndeyiz, ikili averaj olursa da zaten Beşiktaş'ı o farktan fazla yeneceğiz..
3-5 Haziran'da arkadaşlar 2. tur maçları... Herkesi bekliyoruz...
 
Tekerlekli sandalye federasyonu ve hakemlerini kutlamak lazim Besiktas gibi bir takimin bizi yenmesini saglayabildiler.Bunu basarmak kolay degil.
 
Bunlar genel averaja felan tanimaz, cünkü ozaman kargalarin hic sansi kalmiyor. Ikili averaja bakilir büyük ihtimal. Saranda bizi yendigine pisman olmustu bunlarda aynisini yasayacak insallah.
 
Arkadaşlar İstanbul ayağı ne zaman başlıyo bu maçların ? Dehşet bilendim sinirden dudağımı ısırıyorum şu an. Dayaksa dayak , saldırmaksa saldırmak ama bu oyuncularımıza küfredenler cezasız kalmamalılar. Ve bunu hiçbir oyuncuya küfretmeden yapmalıyız. O takımın oyuncuları da bizim için çok değerliler çünkü biz insan gibi düşünüyoruz o Beşiktaşın hayvanları gibi değil. (onlar insan değil kusura bakmasın kimse) O yüzden rakip oyuncuya ya da personele küfreden insanlık hainidir benim gözümde formasının rengine bakmaksızın. Ama o hayvanlara İstanbul'da acıma gösterilmemelidir. Anlayacağı dilden ilişki kurulmalıdır.
Takımıma ise asla kızmam. Canınız sağolsun. Eminim ki her biriniz benden çok daha fazla Galatasaraylısınız.
 
Öyle olmuyor işte Deniz Beşiktaş o kadar boş bir takım değil, hakemleride arkalarına alırlarsa ve tabi bugünki gibi günlerinde olursa bizimkilerde kötü gününde olursa yenilebiliyoruz.
 
BJK TV'de Bağcılar dediler abi maç sonu.Resmi siteden anladığım kadarıyla ikili averaj geçerli.Oynanan oyunların üstüne serbest atışlardan veya son saniyede kaçan boş turnikeden şampiyonluk giderse çok yazık olur.Farkımızı hissettirmemiz lazım İstanbul'da.
 

Üst