Preston Shumpert

Basketdergisi ve Basketfaul oynaması zor diyor ama suan için bu haberlere itibar etmeye gerek yok. Zaten kötü bir gelisme olsa resmi siteden bilgilendirme gelirdi.

Kaldı ki Hakan Üstünberk açıklama yaptı durumu yarın belli olacak diye.

Biraz doktor vari olacak ama dua etmekten baska caremiz yok. İnşallah oynar.

abiler ben şimdi diyorum ki;
florya'ya gidelim elimizde çikolata falan (enerji verir :D) bu adamın burkulan bileğine masaj yapalım. :D
Şaka bir yana gerçekten serinin kaderinin belirleneceği maçın kader oyuncusu veya yıldızı olabilecek birini ne olursa olsun yarın sahaya çıkartmamız lazım.

Umarım yarın formayı giyer ihtiyacımız olacak ona ama onsuz da kaybedecek değiliz asla..

Her şeye rağmen denedi, sakat sakat oynamaya çalıştı, bileği daha fazla dayanmadı. Tek şanssızlığı Fb Ülker'in tribünde bile yabancısı varken bizim onun haricinde sadece 3 yabancımız olmasıydı.

5.maçta oynatılmaması gerektiğini düşünüyorum, önümüzdeki sezon bize daha fazla lazım olacak.

Onun devam edemeyeceği belli olduktan sonra maç bitmişti zaten. Hele Rancik'in de yokluğunda...

Sağlık olsun, geçmiş olsun Preston...

Rancik'in yokluğunda zorla dört numarada oynatıldı,sakatlığı da eklendi üstüne sağlık olsun canı sağolsun.
Seneye inşallah doğru yabancı tercihleriyle birlikte saf 3 numara mevkisinde kalacak ve serbest rolde oynayacak bir Preston'ın neler neler yapabiliceğini düşünemiyorum...

Seneye umarım Oktay Hoca 3 numara olarak kullanır.Shumpert gerçek bir 4 numara gibi bir açıklaması vardı galiba hocanın.Bence hata olur bu

Kadro olarak, özellikle de uzun olarak zaafiyetimiz göze çarpıyordu zaten. Düşünün ki Shumpert sakatlandığında, 4 numarada kim oynayacak diye düşünüyoruz. İyi de Shumpert 4 numara değil ki!

Seneye kalacağı kesin, yoksa bunu da tartışalım mı? :)

Yalnız Oktay Hoca'nın onu yine 4 numarada kullanacağını düşünüyorum. Sezon içinde 3 numarada sıkıntı yaşadığımız durumlarda bir kere bile 3 numarada oynamadı Shumpert. 4 numara oynayacak muhtemelen ama gelecek oyuncularla birlikte rotasyon nasıl ayarlanacak, o da Oktay Hoca'nın bildiği iş. Gerçi Türk olacağı için sorun yok, gerekirse 10 dakika oynasın ama maksimum katkıyı versin.