Preston Shumpert

Büyük karaktermiş cümle aleme gösterdi. Evet zıplayamadı, evet her zaman yaptığı savunmayı yapamadı ama bugün çıktı ve kendini takıma adadığını gösterdi, tek sözüm olmaz ona.

Son maçta 27 dk ile bu seride ki en fazla süre aldığı macı oynadı.

Sanırım sakatlığını tamamen atlattı.

Başlığı bulana kadar 2-3 dk geçti:D 3. Sayfaya düşmüş

Seni neden bu kadar sevdiğimizi 3. Çeyrekte gösterdin. Bu takımın lakovicle birlikte en önemli şutörü Olduğunu gösterdi.

3.çeyreğin sonundaki üçlüğüne kurban. İki gündür etkisiz olan Shumpert'ın ortaya çıkma zamanı gelmişti zaten. Böyle devam Şampi :D

Bu 3 günlük Eurolaegue maratonu içinde herkes bir gün sazı eline almıştı, ilk gün Gordon&Ender&Furkan, 2. gün Lakovic&Songaila.. Shumpert'ın sahne almadığı bir dönem düşünülemezdi, o da bugün gerekli olduğunda aldı sazı ''bugün bendensiniz'' dedi. Geçen sene verdiği emeklerin karşılığını, Euroleague için final maçında neticeye döktü.

Shumpert 10 dk 4 oynasın yeter.Yoksa Songalia ve Cevher süre bulamayacak zaten onun ayarı yapılıyor.Bugün 50 dk maç oynadık Shumpert 15 dk falan 4 oynadı.Fazla oynamamalı diğer oyuncular için.:)

shumpert takımın en iyi 4 numarası net olarak eşleşme sorunu yaratıyor rakip uzunlara artık 3 numarada kullanılmaması lazım

Miss Match denilen şeyin avantajı olduğu kadar dezavantajı da var..Rakibe göre maça göre bu miss matchler değerlendirilir ve Shumpert 4 numaraya çekilir burada sorun yok,yapılıyorda zaten..Ama Shumpert takımın en iyi 4 numarası demek bu takımın 4 numaraları Songaila ve Cevhere haksızlıktır..

Normalde tecrübesiyle ve bileğiyle takımın en güvenilir şut silahı Lakoviç olması gerekirken ben halen bir Numara olrak Shumpert'ı görüyorum. 4 numarada hücum silahı olarak çok etkili iken rakip akılcı hücum setleri kursa onun tutamayacağı kalın 4 numaralar da bize zorluk çıkartabilirdi.

bugün mükemeldi gercekten harika oynadı.ama takımın en iyi 4 numarası demek gerçekten cevher ve songailaya haksızlık olur. gerektiği zaman 4 numarada kullanılıyor zaten.

Maç başlamadan önce arkadaşıma bugün maçın adamı Shumpert olacak demiştim. Garip bir histi ama gerçekten hissetmiştim bugün Shumpert'ın günü olduğunu. Tribünlerle iletişimi çok iyi, her pozisyonda bize döndü bizi işaret etti maç bittikten sonra bir çağırmadık yanımıza keşke çağırsaydık bir üçlüde o çekseydi. :D

geçen sezon 6. maçı kaybettikten sonra gözyaşlarını tutamamıştı, abd'li bir oyuncunun maç kaybettikten sonra ağladığını ilk defa gördüm, çok duygulanmıştım. tabi o sırada salondaydım, daha sonra tv'den gördüm. ayrıca 5 ve 6. maçlarda sakat sakat oynadığını da biliyoruz. Bugün için bir kez daha teşekkürler shumpert....