Preston Shumpert

Özlediğimiz Shumpert'tan ufak bir kesit izledik.Son maçlardaki performansı kahretti hepimizi.Ancak Shumpert'ın bu olmadığını biliyoruz.Umarım dünkü maç bir başlangıçtır.

Sezon sonu muhakkak yollar ayrılmalı Shumpert ile. Eğer ki EL de iyi bir hedef takımı olacaksak Shumpert gibi işin savunma anlamında inanılmaz yetersiz bir oyuncu ile yola devam edilemez. Dün attığı sayılara bakmamak lazım. Alan savunmasına 3-4 pozisyonda turnşke yedik çoğu Shumpert'in hatası. Hele ki bir dönem Antic tek başına Shumpert yokmuş gibi oynadı

Sezon sonu muhakkak yollar ayrılmalı Shumpert ile. Eğer ki EL de iyi bir hedef takımı olacaksak Shumpert gibi işin savunma anlamında inanılmaz yetersiz bir oyuncu ile yola devam edilemez. Dün attığı sayılara bakmamak lazım. Alan savunmasına 3-4 pozisyonda turnşke yedik çoğu Shumpert'in hatası. Hele ki bir dönem Antic tek başına Shumpert yokmuş gibi oynadı

yazmak istemıyordum ama madem bahsi geçmiş ben de şu fikre katılıyorum malesef...

3 şut soktu eyvallah ama savunmada yerlerdeydi...

Geri dönüş sinyalleri veriyor gibi. İyi oyna canımızı ye

Hoş geldin küçük maçların büyük oyuncusu!..

Shumpert´in kötü bir dönem geçirdiği sıralarda Emir Hoca bir soruya verdiği yanıtta çok şeyi belli ediyordu aslında. Bazı oyuncular şutuyla yaşar, bazı oyuncular sahada gösterdiği savunma hırsıyla... Ondan mükemmel savunma beklemek vs. hata olur.

Sezon sonu teknik kadro ne karar verir bekleyip görelim ama değişmeyen bir gerçek var; "iz bırakanlar unutulmaz"...

Ben sezon sonu yeni transfer topicine yazıcaktım madem yazılmıs bende kendimce bir seneryo yazayım.

Shumperta tessekur edip ship`i türk yapıp(3 sene türkiyede oynamıs oluyor bu sezon sonu eger bir takımda 3 sene ise kural tam bilmiyorum beklicez demektir.) simas jasaitisi geri getirmekle cok doru bir iş yaparız.Oktay hocanın sistemenine uygun avrupadaki sayılı saf 3 numaralardan cok temiz şutu var savunması iyi hırslı gerektiginde cok soguk kanlı

bence shumpert tamam vefalı oyuncu fakat ,duygusal düşünmemek lazım euroleagude başarı istiyorsak kumaşı belli oyuncuları almamız lazım,shumpert bence euroleague oyuncusu değil ,

Adamsın, çok önemli kritik bir deplasmanda mükemmel bir performans ortaya koydu.

Bir dipnot: beğenilmeyen Shumpert bu sezon ligde %53.2 ile üçlük atmış.

#SeriKatilSampiyonlukIstiyor

Adamsın, çok önemli kritik bir deplasmanda mükemmel bir performans ortaya koydu.

Bir dipnot: beğenilmeyen Shumpert bu sezon ligde %53.2 ile üçlük atmış.

#SeriKatilSampiyonlukIstiyor

trabzon deplasmanı için de kritik ya da önemli gibi yakıştırmalarda bulunulmasın lütfen...hani trabzon deplasmanından bahsediyoruz...bu adamlar lige geçen sene yükseldiler...ellerinde 2 amerikalıları dışında şu ligin seviyesinde bir tane oyuncuları yok...

aynı shumpert EL'de %29 ile şut attıgı için eleştirildi zaten bolca...

ligdeki yüzdesini de şu son iki maçta o seviyelere çıkardı...

ve son ekleme;kesinlike 4 numara gibi oynamıyor...ceza atışlarını sokan 3 numara rolünü belki üstlenebilir...