Preston Shumpert

Basketbolu bırakmışda mahalle maçında arkadaş arasında oynuyormuş gibi bir görüntüsü var.Maalesef tam kadro olduğumuzda ancak "garbage time" oyuncusu olur Shumpert.Sene sonunda da yollarımızı ayırmak zorunda kalırız...

Kendisini çok severim hatta geçen sezon Banvit ve Beşiktaş serilerinde seriyi kazandıran 1 numaralı faktör olarak görürüm ama bu sene başabaş maçlarda oyuna girmesi sadece rakip takımın işine geliyor.

Shumpert'ın kaçırdığı üçlükleri sayanlar için Wade'in bu sezon 3'lük başarısı yok :)) Shumpert için durum o kadar da vahim değil neticede takım iyi giderken üstüne bu kadar oynanmamalı ki hoca son maç oynatmayarak rahatlamasını istedi diye düşünüyorum, umarım iyi olur...

Reis çok ciddi bir mental sorun yaşıyor. Dünkü Antalya maçında bile kendini gösteremedi. Şu anki forumyla Cevher 4 numara rotasyonunda Shumpert'ın yerini alıyor.

Şu anki Shumpert düşme potasındaki takımlarda bile oynayamaz malesef. Yaptığı tek şey set hücumlarında dış oyuncular arası köprü olup şut kaçırmak. Kendine gel şampi.

Shumpert'ı çok seven biriyimdir, haftalardır tel tel dökülmesine rağmen de başlığına uğramamayı tercih etmiştim ama bugün gerçekten yeter artık.

İçine Songaila'nın ruhu kaçmış durumda resmen, feci berbat bir halde. Bu kadar fazla deneyip, bu kadar fazla çember dövmesi inanılmaz gerçekten, uzun zamandır dublörünü izliyor gibi hissediyorum kendimi...

Şu anki Shumpert düşme potasındaki takımlarda bile oynayamaz malesef. Yaptığı tek şey set hücumlarında dış oyuncular arası köprü olup şut kaçırmak. Kendine gel şampi.

Bence bir iki yada üç neyse artık dinlendirilsin kadroya alınmasın..Çünkü shumpertı bu halde görmek canımı çok sıkıyor ve üzüyor..Shumpert bu değil..Ciddi bir düşüş var uzun süren ve bu zaman ne kadar uzarsa o kadar tatsızlaşıcak artık önlem alınmalı birşeyler yapılmalı

Bir yerde geri dönecek ben inanıyorum ama ne zaman. Acaba Formsuzluğunun yanısıra başka bir sıkıntısı falan mı var? Ailevi durumlar falan olabilir mesela. Tamam zaten çok gülmeyen bir adamdı ama şu ara çok daha fazla moralsiz.

Rancik'i hatırlatıyor bana şu performansı. Boş şutları sokamadıkça takımda savunma olarak düşüyor. Şutu girmez anlarım ama sorunu sadece şut değil bence. Şutu sokamazsın kendine kızarsın hırslanırsın. Shumpert şutu sokamayınca kafasını eğiyor molada kafasını havlunun altına sokuyor. Onda ısrar etmek ne derece doğru şu durumda emin değilim.

Yavaş yavaş kendine gelecektir. Shumpert bu boru değil. Gücünden çok şey kaybedebilir ama şutundan kaybetmez.