Preston Shumpert

İnsanın kendisini tanıması güzel.Eğer Shumpert maç başına 20 sayı atsaydı valizini toplatır mıydınız bilmiyorum. Şuan kötü bir süreç geçiriyor ve form yüzdesi düşük. Durumun aksisi olsaydı Gordon başlığında olduğu gibi burada da methiyeler düzerdiniz. Valla işin açığı sonuçta benim takımım oyuncusu kurtların önüne atmak gibi bir niyetim yok.Takıma bu kadar emeği geçmiş bir adamı. Sımsıkı sarılıyorum tabi.

Dilerseniz HADDİNİZİ BİLİN. "Kurtların önü" deyimi ile biraz sınırlarınızı zorlamışsınız zira. Kimi beğenip, kiimi beğenmeyeceğini size sormayacak insanlar. Bu nedir ya Siena maçından bu yana yokları oynayan bir oyuncu ile yollar ayrılmalı diyemeyecekse insanlar bu forum neden var?
Daha fazla terbiyesizlik yapma hakkı vermiyorum size. GALATASARAY FORMASI BENİM İÇİN BİR İBADET ARACIDIR VE BU FORMA HAK EDENLERE VERİLMELİDİR. Geçmişte güzel işler yapmış olabilir ama bu korkak oyunla devam ettiği süreçte bu takımın parasını haketmeyeceği için gitmelidir.
Efes maçında kaç şutu var Shumpert efendinin. Gruplarda Abdi İpekçi'de oynanan Siena maçında top dahi süremeyen Shumpert değil miydi? Geçen sene neden birşey demedik, Gordon'a neden birşey demiyoruz. Shipp, Jaka neden bu eleştirilere uğramıyor?
Sen sarıl arkadaşım profesyonellik vefa işi değildir. Kimse kusura bakmasın

bir iki maçlık form düşüklüklerine eyvallah...ama bu süreç iyiden iyiye uzamaya başlamışsa bir sıkıntı var demektir...bu süreçte de gelecege dair öngörüde bulunmak normaldir...

İkinci çeyrekte kaçırılan bomboş üç üçlük. Savunmasında adam olsa yine eyvallah... Kosova çok ilginç bir istatistik verdi. 0/21 üçlük. Devam Shumpert devam

Shumpert'ı yavaş yavaş kaybediyoruz fakat Cevher'i kazanıyoruz. Sevinsek mi üzülsek mi bilemedim. Sonuçta gelecek sene Shipp Türk statüsüne geçip İlkan da dönünce Shumpert'ı kadroda tutacağımızı zannetmiyorum.

Shumpert'ı yavaş yavaş kaybediyoruz fakat Cevher'i kazanıyoruz. Sevinsek mi üzülsek mi bilemedim. Sonuçta gelecek sene Shipp Türk statüsüne geçip İlkan da dönünce Shumpert'ı kadroda tutacağımızı zannetmiyorum.

"KURTLAR"ın sayısı artıyor anlaşılan. Üzülerek söylüyorum ki günden güne kötüye gidiyor :(

"KURTLAR"ın sayısı artıyor anlaşılan. Üzülerek söylüyorum ki günden güne kötüye gidiyor :(

belirli zaafları olup şutör kimligiyle ön plana çıkan bir oyuncu son 21 üçlügünü kaçırmışsa varolan sıkıntı had safhaya ulaşmış demektir...önümüzdeki sene devşirme oyuncu tercihinin shumpiden yana kullanılma gibi bir ihtimal oldugunu sanmıyorum...

İnsanlar fikir belli ediyor niye kurt olsunlar ki ? Sanki burada ki insanlar Shumpert'ın düşmanı. Attığı her basketten sonra deliler gibi sevindik. Ama iyi de oynasa kötü de oynasa Shipp Türk statüsüne geçilirse Shumpert'ın gönderilmesinden yanayım. Ama Shumpert sene sonuna kadar bizde kalacak o yüzden desteğimizi esirgememiz lazım.

Neden ben kurt oluyormuşum ki. Mantıklı düşünmek mi kurtluk oluyor. Adamın sonuçta yaşı belli gelecek sene onun mevkisine eklenecek oyuncu belli neden o pozisyonda fazlalık yaratılsın ki. Gelecek sene belki Savovic bile Türkiye'de bir ekibe kiralık verilip kalacak 2 kişilik yabancı kontenjanına bir tane 4-5 oynayan oyuncu ve bir tane 3 numara ile bu takım krallar gibi olur.

Shumpert 3 maç üst üste 15 sayı istatistiklerini yakalasa sessiz kalınacak adım gibi biliyorum. Çünkü tam olarak hatırlamıyorum ama TBL 'nin büyük bir bölümünde Galatasaray'ın en skorer oyuncusuydu,dediğim gibi değişti mi bilmiyorum.Şu an kötü bir zaman geçiriyor.3 maç üst üste olağanüstü şeyler yapmaya başlayınca burada ki mesajlar tabii ki değişecektir.

Ayrıca Hamdi bey haddimi sizden öğrenecek değilim tartışmaya girmek istemiyorum.Cevap vermedikçe beni taşlıyorsunuz. Shumpert'ı bir gün görürsem mutlaka istediğinizi ileteceğim ona bu talebinizi 'bavulunu toplayıp gidecektir' o zaman rahatlayabilirsiniz.

Şunu belirtmekte fayda var burada yazan herkes Galatasaray bayrağını önüne seccade edip namaz kılmıyorsa da,sağlam Galatasaray'lıdır.Bunu belirtmenize gerek yok sizden bu şekilde bir geridönüş beklemiyorum zaten yazdıklarım üzerine. Kurtlar diyerek sizi kastetmemiştim ama siz üzerinize alınmışsınız sağlık olsun diyelim.

Sonuç olarak yazdığınızı tekrar tekrar okuyun anlamadığınız yerlerde ben size yardımcı olayım.Siz Shumpert'ı eleştirmediniz. Orada Shumpert'ı eleştiren bir nokta göremedim.Siz o mesajınız da gördüyseniz lütfen yardımcı olup bana da gösterin.

İlla birbirimizi kıracağız di mi ? Türk Shipp>Türk Shumpert. Benim için olay bu kadar basit. Burada öyle bir inat ediyoruz ki karşımızdakinin fikrini değiştireceğiz sanki.

Reise güveniyorum.Herkesi forumda kılıçtan geçirirken dokunulmayan adam ve takımın en iyisi dediğimiz adam Shumpert'tı.Gözle görülür bir düşüş yaşadı son dönemde ancak formunu bulacaktır.Boş adam olmadığını hepimiz biliyoruz.