H
Hamdi Kılıç
Misafir
İnsanın kendisini tanıması güzel.Eğer Shumpert maç başına 20 sayı atsaydı valizini toplatır mıydınız bilmiyorum. Şuan kötü bir süreç geçiriyor ve form yüzdesi düşük. Durumun aksisi olsaydı Gordon başlığında olduğu gibi burada da methiyeler düzerdiniz. Valla işin açığı sonuçta benim takımım oyuncusu kurtların önüne atmak gibi bir niyetim yok.Takıma bu kadar emeği geçmiş bir adamı. Sımsıkı sarılıyorum tabi.
Dilerseniz HADDİNİZİ BİLİN. "Kurtların önü" deyimi ile biraz sınırlarınızı zorlamışsınız zira. Kimi beğenip, kiimi beğenmeyeceğini size sormayacak insanlar. Bu nedir ya Siena maçından bu yana yokları oynayan bir oyuncu ile yollar ayrılmalı diyemeyecekse insanlar bu forum neden var?
Daha fazla terbiyesizlik yapma hakkı vermiyorum size. GALATASARAY FORMASI BENİM İÇİN BİR İBADET ARACIDIR VE BU FORMA HAK EDENLERE VERİLMELİDİR. Geçmişte güzel işler yapmış olabilir ama bu korkak oyunla devam ettiği süreçte bu takımın parasını haketmeyeceği için gitmelidir.
Efes maçında kaç şutu var Shumpert efendinin. Gruplarda Abdi İpekçi'de oynanan Siena maçında top dahi süremeyen Shumpert değil miydi? Geçen sene neden birşey demedik, Gordon'a neden birşey demiyoruz. Shipp, Jaka neden bu eleştirilere uğramıyor?
Sen sarıl arkadaşım profesyonellik vefa işi değildir. Kimse kusura bakmasın