Preston Shumpert

Re: Shumpert'ın Vatandaşlık Meselesi

Bence yeni yönetmelik bu hâliyle daha doğru. Bir yabancı transfer edildiğinde istikrarlı bir şekilde ondan yararlanılırsa Dudley gibi o Türk olsun. Ama bu değişikliğin zamanlaması dikkate alındığında ise aziz ve çetesinin iş başında olduğu, Preldziç'in durumu ve o konuda tbf başkanı malum şahsın açıklamaları sonrası açıkça ortada. Aslında doğru bir değişiklik olmasına rağmen Polat'ın masaya yumruk vurması ve başvurunun önceki yönetmelik çerçevesinde sonuçlandırılmasını sağlayacağına inanıyorum.

Shumpert kesinlikle Türk yapılmalı yapılmaz ise Galatasaray camias ve biz taraftarlar bu çifte standarda sessiz kalmamalıyız ...

Pazar gecesi Merter McDonald'sta Shumpert'ı gördüm ve sorduğumda vatandaşlık konusunda bir problem olmadığını, Türk statüsünde oynayacağını söyledi.

Uğurcan Günel' Alıntı:
Pazar gecesi Merter McDonald'sta Shumpert'ı gördüm ve sorduğumda vatandaşlık konusunda bir problem olmadığını, Türk statüsünde oynayacağını söyledi.
Şayet öyleyse neden bir yabancı alınmıyor.Eğer Shumpert Türk yapılmış olsaydı teknik heyetin yabancı oyuncu konusunda bir çalışması olurdu.

Faruk Balak' Alıntı:
[quote="Uğurcan Günel":3uisizw7]Pazar gecesi Merter McDonald'sta Shumpert'ı gördüm ve sorduğumda vatandaşlık konusunda bir problem olmadığını, Türk statüsünde oynayacağını söyledi.
Şayet öyleyse neden bir yabancı alınmıyor.Eğer Shumpert Türk yapılmış olsaydı teknik heyetin yabancı oyuncu konusunda bir çalışması olurdu.[/quote:3uisizw7]
Yabancı oyuncu daha alır mıyız almaz mıyız bilemem ama Shumpert TÜrk olursa çok güzel olucak :) Yeni bir transfr yapmasakta

5. yabancı oluyor... Taylor shipp andirc ve rancikle 4 yabancımız var şuan

Shumpert Türk olsa ve biz yabancı almasak da bu bizi bir adım ileri taşır. Çünkü rotasyonu rahat ugulayacağız bu sayede. 12 oyuncunun kullanılmasına zaten karşıyım bu yüzden 5. yabancıyı almamak mantıklı gibi

bol basket programında eyüp yıldız, Shumpert'in Türk statüsüne geçtiğinin müjdesini verdi. hayırlı olsun. şimdi iyi bir yabancı daha alabiliriz ve şampiyonluğun tartışmasız en büyük adayı oluruz.

Deniz Baskın' Alıntı:
Shumpert Türk olsa ve biz yabancı almasak da bu bizi bir adım ileri taşır. Çünkü rotasyonu rahat ugulayacağız bu sayede.

tamamen katılıyorum deniz'e..
sihirli sözcük rotasyon..
yabancı gelse de gelmese de, shumpert'in sahada kalma süresi artacaktır.

Re: 9 # Preston Shumpert

Hazırlık maçlarındaki istekli görüntüsü dikkatimi çekti.Hücumda ve savunmada en hareketli oyuncumuzdu.Yeni çizgilere alışınca şutlarıda girmeye başlayacaktır.Oyun kurucu görevini yapabilirse çok faydası olacak.

Re: 9 # Preston Shumpert

Burak SACI' Alıntı:
Shumpert'ın bu takımda skor açısından biraz daha sorumluluk alması gerekiyor.

Evet hazırlık maçlarında Beşiktaş'daki değilde Efes'deki rolünü üstleniyor gibi idi.