Preston Shumpert

Re: Preston Shumpert Galatasaray Cafe Crown'da

mm.bmp

Hayırlı olsun.

Yabancı olsun, Türk olsun, uzaylı olsun oyunun kaderini değiştirebilecek bir oyuncu. kadroda böyle güvenilecek bir oyuncunun olması çok önemli.

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu transfer takımımıza hayırlı olur inşallah. Shumpert in transferinin resmiyet kazandığını az önce webaslan com dan öğrendim taraftarların bu konudaki düşüncelerini merak edip bir kaç yorumu okumak istedim fakat gördüklerim beni gerçekten çok üzdü. Galiba birilerinin kendini taraftar olarak düşünen bu insanlara Galatasarayın sadece futbol takımı olmadığını söylemesi gerekiyor.

Shumpert ister Türk olsun ister yabancı olsun demek bu kulübe neler kaybettirecektir farkında mısınız?

Shumpert'ı Türk vatandaşlığına geçirmeliyiz. Öncelikle bu kulübün büyüklüğünün göstermesi için bu gerekli. Galatasaray yönetimi ne yapıp edip bu işi bitirmeli. Preldzic'in hemen Türk olmasına biz Shumpert ister Türk olsun ister yabancı olsun diyerek mi tepki göstereceğiz. Ne rahat taraftarız ya.

Shumpert yabancı olarak bize %10 level atlatacaksa Türk olarak %60 level atlatacak. Shumpert Türk olursa Ermal ve Tutku'nun da verimi artacak bunu da düşünmeliyiz. Ha Türk olmazsa Shumpert'a yine sevinirim ama forumdaki bu tavırdan da rahatısızım. Şubenin burada yazan herşeyden haberi oluyor. Burada da yazmazsak nasıl bizim istekli olduğumuzu, hırslı olduğumuzu anlayacaklar? Salonda anlarlar tamam da Shumpert için o zaman geç olmayacak mı?

Valla Yönetime UYUMA fenerasyon iş basında diye klüb binasına yürüyelim 50 kiside olsa birileri bunlar niye gelmis diye merak eder sanırım ...Gerci GALATASARAYDA transfer bitmezdi dimi :)

Hüseyin Çıtak' Alıntı:

hahahahaha D-Wash'ın kafasını kopartıp bunu koyman süper olmuş y ahahahahah

Hayırlı olsun yıllardır bu takıma çok iyi oturacak bu isim için çok dil dökmüştük.Sonunda oldu...Basket maçları başlasın artık da destekleyecek takım bulalım kendimize.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Shumpert ister Türk olsun ister yabancı olsun demek bu kulübe neler kaybettirecektir farkında mısınız?

Shumpert'ı Türk vatandaşlığına geçirmeliyiz. Öncelikle bu kulübün büyüklüğünün göstermesi için bu gerekli. Galatasaray yönetimi ne yapıp edip bu işi bitirmeli. Preldzic'in hemen Türk olmasına biz Shumpert ister Türk olsun ister yabancı olsun diyerek mi tepki göstereceğiz. Ne rahat taraftarız ya.

Shumpert yabancı olarak bize %10 level atlatacaksa Türk olarak %60 level atlatacak. Shumpert Türk olursa Ermal ve Tutku'nun da verimi artacak bunu da düşünmeliyiz. Ha Türk olmazsa Shumpert'a yine sevinirim ama forumdaki bu tavırdan da rahatısızım. Şubenin burada yazan herşeyden haberi oluyor. Burada da yazmazsak nasıl bizim istekli olduğumuzu, hırslı olduğumuzu anlayacaklar? Salonda anlarlar tamam da Shumpert için o zaman geç olmayacak mı?

Kerem Beye yuzde yuz katılıyorum.;

Yerli statüsünde bir shumpert demek rotasyonda koçun elini rahatlatmak demek, 3 numarada ligin en iyi yerlisine sahip olmak demek, ilerde olası playoff larda veya lig ortalarında takımda taşlar otururken son kursunumuzu cok sağlam boyalı bolgeyi kapatan reboundcu ( bence cok skorer olmasına gerek yok) bir beş numara alabilme luksu demek, bbl de 4 numaradan cok rahat oynayabilecek ve burdan eşleşme sorunu yaratacak bir EUROLEAGUE tecrubesi olan ust duzey yerli oyuncu demek,

Tüm bunlara ek olarak, final oynamak için gercek anlamda bir umut demek.

Hayirli olsun, Oktay Mahmuti'den sonra bu sezonki en önemli transferimiz bence, umarim Türk statüsünde oynatabiliriz.

alatasaray Cafe Crown?un yeni transferi Preston Shumpert, Bahçelievler Medical Park?taki sağlık kontrolünün ardından Galatasaray TV ve Galatasaray.org?a açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Cafe Crown?a geldiği için mutluluk duyduğunu söyleyen Shumpert, ?Üç yıldır Türkiye?de oynuyorum. Galatasaray Cafe Crown?a karşı da defalarca mücadele ettim. Çok iyi bir takım ve inanılmaz bir taraftara sahip? dedi.

Transferindeki ana noktanın üst düzey basketbol oynamaya devam etme isteği olduğunu belirten oyuncu, ?Beko Basketbol Ligi?nin ne kadar büyük bir mücadele alanı olduğunu üç yıldır yakından izleme fırsatım oldu. Galatasaray Cafe Crown gibi büyük bir takımda oynamak benim için son derece önemli? diye konuştu.

Avrupa?daki kariyeri boyunca Euroleague ve Eurocup seviyesinde birçok maça çıkan Shumpert, Galatasaray Cafe Crown?un yeni sezonda Avrupa Kupaları?nda mücadele edemeyecek olmasının problem teşkil etmediğini söyledi. Başarılı forvet, ?Takımda efektif bir rol almak istiyorum. Bu, basketbol yaşantım boyunca böyle oldu. Galatasaray taraftarları, takımlarını her zaman takip ediyorlar. Onlarla birlikte arkanızda olağanüstü bir destek hissebilirsiniz? ifadelerini kullandı.

Shumpert, Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Oktay Mahmuti ve yeni takım arkadaşları için de, ?Oktay Mahmuti, oyunun her iki yönünün de iyi oynanması isteyen bir antrenör. Takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Takımdaki Türk oyuncuların çoğuyla birlikte veya rakip olarak oynadım. Hazırlık sürecinde arkadaşlarımı daha yakından tanıyacağım? yorumunda bulundu.

Türkiye?deki dördüncü sezonuna hazırlanan oyuncu, Galatasaray Cafe Crown taraftarlarının kendilerine iyi oynamaları için enerji vereceklerine inandığını da sözlerine ekledi.

böyle bir açıklaması var sitede 4.yılı diye baya vurgulamış :)

Hedef iyice yükseldi bu transferin de açıklanmasıyla. Ben bu sene final, seneye şampiyonluk diyorum. Hayırlı olsun tekrar Shumpert klübümüze.

Saygılar.

Türk yapılmalı mutlaka. Eğer türk yapılırsa final oynarız bence. Ama yabancı olarak kalırsa çok renkli bir takım olururz fakat büyük maçlarda (playofflarda) engelleri geçemeyebiliriz. Taylordan gelecek verim de çok önemli

Shumpert olayını tam bilen biri yok mu? Türk yapma çalışmaları devam ediyor mu? Eyüp abi cevaplar mısın ya :)

Re: Shumpert'ın Vatandaşlık Meselesi

Beklediğimiz yönerge az önce resmi siteye eklendi, uzunca bekleyişin ardından..İlgili madde değiştirilerek elbette ve de arkasından konuyla alakalı bir açıklama yaparak.

'Kamuoyunun dikkatini çeken Türkiye Erkekler Birinci Basketbol Ligi Yönergesi'nin 24.6 maddesiyle ilgili sadece TBF internet sitesine asılan değişiklik ise çalışma gruplarınca yapılan ön çalışmaların sehven yayınlanmasından kaynaklanmaktadır.' denildi bu açıklamada. Sehven derken yanlışlıkla olduğunu kastediyorlar tabii inandıracak birilerini bulabilirlerse buna. Madem öyle bu çalışanlar kafalarından uydurup mu yazdılar bu maddeleri diye sorası geliyor insanın..Kamuoyu diye bahsedilen çevre de sadece Salsabasket, başka yer değil. Bir teşekkür bile edemiyorlar, madem yanlışlık var, ne güzel işte yanlışı düzeltmişiz..

Oturup her sene yönerge okuyanımız yok herhalde aramızda, neyse ki bu sene ayık davrandık da okuduk Emir Preldzic sonrası nasıl bir hamle olacak diye. Yoksa uçurup geçireceklerdi adamlar maddeyi, şaka gibi..

Re: Shumpert'ın Vatandaşlık Meselesi

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Beklediğimiz yönerge az önce resmi siteye eklendi, uzunca bekleyişin ardından..İlgili madde değiştirilerek elbette ve de arkasından konuyla alakalı bir açıklama yaparak.

'Kamuoyunun dikkatini çeken Türkiye Erkekler Birinci Basketbol Ligi Yönergesi'nin 24.6 maddesiyle ilgili sadece TBF internet sitesine asılan değişiklik ise çalışma gruplarınca yapılan ön çalışmaların sehven yayınlanmasından kaynaklanmaktadır.' denildi bu açıklamada. Sehven derken yanlışlıkla olduğunu kastediyorlar tabii inandıracak birilerini bulabilirlerse buna. Madem öyle bu çalışanlar kafalarından uydurup mu yazdılar bu maddeleri diye sorası geliyor insanın..Kamuoyu diye bahsedilen çevre de sadece Salsabasket, başka yer değil. Bir teşekkür bile edemiyorlar, madem yanlışlık var, ne güzel işte yanlışı düzeltmişiz..

Oturup her sene yönerge okuyanımız yok herhalde aramızda, neyse ki bu sene ayık davrandık da okuduk Emir Preldzic sonrası nasıl bir hamle olacak diye. Yoksa uçurup geçireceklerdi adamlar maddeyi, şaka gibi..
Belki de gercekten öyle olacakti, yönetim isi takip ediyor muydu o da belli degil. Ben kendi adima tesekkür ediyorum olasi bir haksizligi önlemis oldugunuz icin :)

Şu anda bizi yönetenler,şu şartlarda bile bir oyuncuyu Türk yapamıyorlarsa,Kusura bakmasınlar ama bıraksınlar bu işi,gitsin limon filan satsınlar...Tüm kozlar elinde daha ne olsun...

Bu arada güzel transfer,Hayırlı olur umarım...

Berkan Çatal' Alıntı:
Türk yapılmalı mutlaka. Eğer türk yapılırsa final oynarız bence. Ama yabancı olarak kalırsa çok renkli bir takım olururz fakat büyük maçlarda (playofflarda) engelleri geçemeyebiliriz. Taylordan gelecek verim de çok önemli

Shumpert olayını tam bilen biri yok mu? Türk yapma çalışmaları devam ediyor mu? Eyüp abi cevaplar mısın ya :)
devam ediyor ama neden hala sonuçlanmadığını bende bilmiyorum ..