Re: Preston Shumpert Galatasaray Cafe Crown'da
Hayırlı olsun takımımıza.
Hayırlı olsun takımımıza.
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Hayırlı olsun.
Kerem SEÇER' Alıntı:Shumpert ister Türk olsun ister yabancı olsun demek bu kulübe neler kaybettirecektir farkında mısınız?
Shumpert'ı Türk vatandaşlığına geçirmeliyiz. Öncelikle bu kulübün büyüklüğünün göstermesi için bu gerekli. Galatasaray yönetimi ne yapıp edip bu işi bitirmeli. Preldzic'in hemen Türk olmasına biz Shumpert ister Türk olsun ister yabancı olsun diyerek mi tepki göstereceğiz. Ne rahat taraftarız ya.
Shumpert yabancı olarak bize %10 level atlatacaksa Türk olarak %60 level atlatacak. Shumpert Türk olursa Ermal ve Tutku'nun da verimi artacak bunu da düşünmeliyiz. Ha Türk olmazsa Shumpert'a yine sevinirim ama forumdaki bu tavırdan da rahatısızım. Şubenin burada yazan herşeyden haberi oluyor. Burada da yazmazsak nasıl bizim istekli olduğumuzu, hırslı olduğumuzu anlayacaklar? Salonda anlarlar tamam da Shumpert için o zaman geç olmayacak mı?
Belki de gercekten öyle olacakti, yönetim isi takip ediyor muydu o da belli degil. Ben kendi adima tesekkür ediyorum olasi bir haksizligi önlemis oldugunuz icinA.Çağlar TORUN' Alıntı:Beklediğimiz yönerge az önce resmi siteye eklendi, uzunca bekleyişin ardından..İlgili madde değiştirilerek elbette ve de arkasından konuyla alakalı bir açıklama yaparak.
'Kamuoyunun dikkatini çeken Türkiye Erkekler Birinci Basketbol Ligi Yönergesi'nin 24.6 maddesiyle ilgili sadece TBF internet sitesine asılan değişiklik ise çalışma gruplarınca yapılan ön çalışmaların sehven yayınlanmasından kaynaklanmaktadır.' denildi bu açıklamada. Sehven derken yanlışlıkla olduğunu kastediyorlar tabii inandıracak birilerini bulabilirlerse buna. Madem öyle bu çalışanlar kafalarından uydurup mu yazdılar bu maddeleri diye sorası geliyor insanın..Kamuoyu diye bahsedilen çevre de sadece Salsabasket, başka yer değil. Bir teşekkür bile edemiyorlar, madem yanlışlık var, ne güzel işte yanlışı düzeltmişiz..
Oturup her sene yönerge okuyanımız yok herhalde aramızda, neyse ki bu sene ayık davrandık da okuduk Emir Preldzic sonrası nasıl bir hamle olacak diye. Yoksa uçurup geçireceklerdi adamlar maddeyi, şaka gibi..
devam ediyor ama neden hala sonuçlanmadığını bende bilmiyorum ..Berkan Çatal' Alıntı:Türk yapılmalı mutlaka. Eğer türk yapılırsa final oynarız bence. Ama yabancı olarak kalırsa çok renkli bir takım olururz fakat büyük maçlarda (playofflarda) engelleri geçemeyebiliriz. Taylordan gelecek verim de çok önemli
Shumpert olayını tam bilen biri yok mu? Türk yapma çalışmaları devam ediyor mu? Eyüp abi cevaplar mısın ya