Preston Shumpert

Re: Preston Shumpert Galatasaray Cafe Crown'da

Son zamanlarda Galatasaray Spor Kulübü'nden kayda değer güzel bir haber.

Preston Shumpert'ın bu formayı terletecek olmasından dolayı çok mutluyum. Gerçekten iyi bir profesyonele sahip olduk herşeyden önce. Şahsım adına Türk mü yabancı mı kontenjandan yer alacak umrumda değil. Tabii ki Türk olarak oynatmak büyük avantaj ama Shumpert'ın bu kadroda olması daha büyük bir avantaj...

Federasyon bu kadar geri vites yaptığına göre yerli statüsünde oynatacağımızı düşünüyorum. Umarım yöneticilerimiz bizim gibi pasif kalmaz bu konuda, Kerem'in Scoutgs'deki köşesinde yazdığı yazıyı herkes okumalı çok güzel özetlemiş her şeyi.

Ayrıca Kerem'e katılıyorum yabancı gibi oynarken bir basamak atlatacaksa yerli statüsünde en az üç basamak atlatır, hem belki çok gerekli bir noktaya bir transfer daha yapabiliriz. Mesela bir 4 numara.

Ceza şutlarını kesen, skor gücü yüksek, savunma yapabilen ve standartları belli olan bir oyuncu aldık.

Ama transferin güzelliğine güzellik katmak için Türk vatandaşı yapmamız gerekiyor. Böyle bir imkan elimizdeyken, niye oyuncuyu yerli statüsünde oynatıp rotasyonumuzu güçlendirmeyelim ki?

Emirhan Duran' Alıntı:
[quote="Okan Alaşalvaroğlu":hlzqlyjr]sanırım shumpert türk olmuş

Facebookda Galatasaray Amatör Branşlarda Öle Yazıo[/quote:hlzqlyjr]
Bende gördüm şimdi çok iyi haber takımımız şimdi 2 gömlek daha iyi bir takım oldu

Shumpert'in Türk olmasıyla 1 yabancı hakkımız daha doğacak. Bu hakkımızı atletik ve savunmacı bir 4 numarayla kullanmamız lazım bence.

Emin Doğanca' Alıntı:
Shumpert'in Türk olmasıyla 1 yabancı hakkımız daha doğacak. Bu hakkımızı atletik ve savunmacı bir 4 numarayla kullanmamız lazım bence.

4 numaraya kesinlikle transfer yapılmıcak buna eminim belki 2 numaraya olabilir

5 numara alalım kalıplı, shipp götürür 2 numarayı melihle :roll:

Shumpert Türk olursa,bende yabancı hakkımızı 4 numaradan yana kullanmayı mantıklı buluyorum...Savunması iyi,tam anlamıyla bir 4 numara...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Shumpert Türk olursa,bende yabancı hakkımızı 4 numaradan yana kullanmayı mantıklı buluyorum...Savunması iyi,tam anlamıyla bir 4 numara...

Shumpert'ın Türk olması bizi 2 3 kademe yukarı taşır bence.

5. yabancı konusuna gelinirse artık bende 2 ye mi 4 e mi transfer yapılsa konusunda kararsızım. :)

Re: Shumpert'ın Vatandaşlık Meselesi

her kafadan bir ses çıkıyor bu konuda ama son durum pozitif yöndeymiş ama neden uzadı bu kadar bilmiyorum

Re: Shumpert'ın Vatandaşlık Meselesi

Tahminimce, Milli takımın yarattığı sinerjiyi değerlendirmek için klüp takımlarının başarısı için Schumpert'i yerli statüsüne alacaktır TBF.