Radoslav Rancik

giderken havaalanına mı gitsek ne yapsak :)
bilmem kaç sene sonra 2 sene takımda kalan ilk yabancı oyuncu bile olması onun değerini ortaya koyuyor,yolu açık olsun.
 
Sana söyleyecek söz bulamıyorum.
Her maç sonrası çektirdiğin üçlüler gözümün önünde.Hiç bir yabancı oyuncuyu bu kadar sevdiğimi hatırlamıyorum. Senin de yolun açık olsun..
 
2009-2010 sezonunda yaptiklariyla benim için bir efsane olmustur. Gerçekten hakki ödenmez, hersey için tesekkürler. Yolun açik olsun...
 
rado başlığını okurken dahi tüylerim dike diken oldu...keşke şu sisteme uyum sağlayaydın da kalabileydin be rado...lucass neill baskılı dahi tshirt varken gsstore'larda bi tanecik da şu adamın baskısının oldugu bi tshirt olsa fena mı olurdu...yemin ediyorum hiç düşünmeden gider alırım...
 
Radonun bu sene istenileni verememesinde OKtay hoca ile bir turlu yildizlarinin barismamis olmasinin rolu buyuk.Tribunden rahatlikla anlasilan bir durumun oyuncunun performansini etkilemiyecegini dusunmek saflik olur.Final serisinde takim icin ne kadar onemli bir parca oldugu hatirlandi ama biraz gec oldu.Her zaman takimda 6 ci yabanci olarak gormek isterim Rado gibi bir karakteri.
 
Gs forması ile seyrettiğim en iyi oyununu azovmasha karşı oynamıştı. Ahmet Cömertte. Şimdi o takıma gitti demek:))

Hakikaten o maç neydi öyle yahu. Bi de tam olayların üstüne gelmiişti. Ahmet Cömert'te az kişiydik , ben de tek itmiştim maça. Toplasanız 300 kişiydik en iyi ihtimalle. Rado ne atsa giriyordu o maç gerçekten. Rakipte de Eric Daniels çok iyiydi.
 
Hakikaten o maç neydi öyle yahu. Bi de tam olayların üstüne gelmiişti. Ahmet Cömert'te az kişiydik , ben de tek itmiştim maça. Toplasanız 300 kişiydik en iyi ihtimalle. Rado ne atsa giriyordu o maç gerçekten. Rakipte de Eric Daniels çok iyiydi.

Sadece Gs formasıyla deil, Eurocup kariyerindeki en çok skor yaptığı maçtı. Yolu açık olsun, en zor günlerde bu takım için yüreğini koyarak mücadele etti, her şey için teşekkürler Rado Rancik.
 
Benim için bir oyuncudan çok daha fazlası. İstikrarın ilk adımlarından. O taraftarı, biz de onu çok sahiplendik.

Emeklerin için sonsuz teşekkürler Radoslav Rancik!
 
Kulüpde 2 yıl üst üste oynayan nadir yabancı oyunculardan biri olması bizim için ne kadar değerli olduğunun zaten bir göstergesi.Yolun açık olsun rado.
 
bu yazı çıkmadan önce takımdan ayrılması yönünde görüş bildirmiştim ileriye yönük hedeflerimiz için ama şuan bu yazıyı gördükten sonra insan duygusala baglamadan edemiyor...rado allaha emanet ol yolun açık olsun...
 

Üst