Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4.maçta salona erken girenler görmüştür uzun süre tek başına çalıştı.durumu iyi gözüküyordu hatta maç öncesi deneniyor,durumuna göre oynatılacak diye düşünmüştüm.benchte bile oturmadı.umarım bu maç oynar.
Rancik muhakkak oynamalı...
Sahada olması mühim değil, kenarda dursun yeter...
Bu takıma hem moral verir hem de uzunların faul stresi yaşamasını engeller...
yaa arkadaşlar oynayacak durumda olsa oynar kesinlikle .." fedakarlık zamanı.. fedakarlık yapsın artık" falan gibi laflar görüyorum.. demek ki yeterli değil henüz.. sizden daha çok istediğine eminim.. görmüyor musunuz her maçta formasız da olsa parkede bile takımıyla beraber maç bitiminde beraber .. her basket atışımızdaki sevincini .. o para atıldığındaki kızgınlığını görmediniz mi ?
Rancik zaten bu sezon pek olmayan ritmini de tamamen kaybetmiştir artık, bu sakatlık sürecinde.
"Bence" takıma zarar verme riski yüksek eğer oynatılırsa.
1-2 basit hata maçın sonucunu belirleyebiliyor.
verdiğimiz hücum ribaundlarda gözlerim çok arıyor kendisini. eğer hazırsa ve oynarsa hücumda pek fazla opsiyon olacağını ve fazla süre alacağını düşünmüyorum. ama maç içinde ribaundlarda sıkıntı yaşadığımız ya da shumpert'ı dinlendirmek istediğimiz anlarda süre alsa çok rahatlatır bizi.
Gazetede, internette falan yazılanlara bakarsak oynayacak gibi görünüyor. En azından 6. maçtan Allah'ın izniyle zaferle ayrılırsak 7. maçta mutlaka süre alacaktır. Ama yarın da süre alırsa 10 dakika kadar falan çok iyi olur. Orjinal 4 numaramız olmaması bir kenara orada oynayan Shumpert ve Haluk'un da tam sağlıklı oynamadığını hesaba katarsak Rancik az da olsa süre olması çok rahatlatır rotasyonu. Umarım oynar...
10 dakika süre alması gerçekten çok kritik. Şutları girmeyebilir, kısa sürede fauller yapabilir sakatlıktan yeni döndüğü için ama 10 dakikada ribaundlara vereceği katkı çok önemli olacak. Ve sanıyorum ki onu son kez izleyeceğiz Abdi İpekçi'de, bu yönden de ayrıca oynamak isteyecektir bence.
Bencede final serisinde 1 dakika bile olsa oynamalı ama ribaundlarda katkı vermesini beklemek fazla iyimserlik olur. Dış şut tehdidi oluşturması nedeniyle oyunsal anlamda katkı verebilir, asıl katkısının psikolojik yönde olacağını düşünüyorum takıma.