Rakibimiz PAOK - Yunanistan

Otel falan neyimize yahu, baktım geceliği 15 €'ya mis gibi hostel var. 10 kişilik odayı kapatırız, curcuna güzel olur, banyosu içeride olan da var, hostelworld'de çok beğenmiş herkes. Zaten, bira ucuz ve iyidir muhtemelen oralarda, odanın yolunu bulursanız iyi, her türlü uyursunuz.

Gecenin bu saati İspanya'da hostel ayarlarken görünce dayanamadım.:) Yoksa, gelmem mümkün değil o aralar Madrid ve Paris'te oluyorum. Aslında kışın maliyet azken denk getirip ucuz şehirlerden birinde deplasman yapmak güzel bir hayal.

.
 
2000 lira çok para ,ama takım ile birlikte konaklama denilince tahmin edileceği üzere normal bir para , çünkü takım lüx yerlerde kalıyor.

Eğer maç yunanistan da olsaydı,değil 30 kişi 3000 kişi bulunurdu :)
 
takımla kalmak şart değil ancak Vilnius a direk uçak olmadığı için uçak ve maç biletleri konusunda bir çalışma yapılırsa çok talip olan olur diye düşünüyorum.

Hostel e gerek yok, Vilnius da çok güzel 1-2 odalı stüdyolar var geceliği de 150-160 lt i geçmiyor, 1 EUR = 3.5 LT filan yani 2-3 kişi geceliği 40-50 EUR apartmanlarda kalabilir. hatta 3-4 katlı apartmanları 10-12 kişi komple kapatabiliriz pazarlık yapıp.

ben sadece uçak ve maç bileti konusunda destek arıyorum. kalacak yer illa ki hallolur. adamlar Eurobasket'ten çıkıyor, birçok otel hostel apartman yenilenmiş durumda
 
Riga'ya gidiş-dönüş uçak bileti 300 euro. Oradan Litvanya'ya ulaşımın da kolay olduğunu düşünürsek kulübün biçtiği 2000 TL fiyat gerçekten biraz tuzlu gibi duruyor.

Bunların yanında maç bileti hiç sorun olmaz, gidecek olan olduktan sonra maç bileti konusunda kulüp destek verir diye düşünüyorum.
 
iyi hoş da rigaya nasıl gidilir. ucuz olmasa gerek. aslında bu tür spor organizayonları turistik geziler olma açısından çok hoş oluyor. ama benim için fiyatların sarsıcı olmaması önemli, hele şu aralar. neyse bu beni ilgilendiren kısmı tabi. eğer uygun ulaşım yolları bulabilirsek buralarda paylaşmaya devam edelim.
 
Air Baltic ile Riga aktarmalı Vilnius uçuşu için 29 Eylul Persembe gunku fiyatlar yükselmiş, ancak cuma günü gidiş, pazartesi günü dönüş olarak yarı final ve final maçları seyredilebilir (bir aksilik olmazsa, ben PAOK u rahat geçeriz diye tahmin ediyorum) cuma günkü uçuş saatleri maçı kaçırıyor.

cuma gidiş - pazartesi dönüş 312 EUR şu anda.

bunun yanında dediğim gibi THY ya da PGS ile Kopenhag'a oradan Air Baltic ile aktarmalı uçulabilir Vilnius'a. Ancak onda da Riga aktarması yapılıyor, mil ya da hediye bilet kullanmak isteyenlere opsiyon olabilir THY ile Kophenag mesela
 
Aslında yönetimin gerekise subvanse edip organizasyon yapması gerekirdi şimdiye kadar oradaki ortam da takımın yalnız kalmaması çok önemli .
 
Aslında yönetimin gerekise subvanse edip organizasyon yapması gerekirdi şimdiye kadar oradaki ortam da takımın yalnız kalmaması çok önemli .

katılıyorum. maalesef çok umursamaz kalındığını düşünüyorum bu turnuva için. en azından takımla birlikte direk Vilnius a gitmek için bir girişimde bulunulabilinir.

bu aradada geceliği 40 ila 80 EUR arasında 2-4 kişilik, Vilnius merkez, Old Town kesiminde çok güzel apartmanlar var. örnek;
http://www.apartments-vilnius.lt/en/index
 
Taraftar ve Takım Birlikte Vilnius'a Gidiyor

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 29 Eylül Perşembe günü, Euroleague Ön Eleme Turları'nın gerçekleşeceği Litvanya'nın Vilnius kentine hareket edecek.

Takımımız Euroleague 1. Ön Eleme Turu maçında Yunanistan temsilcisi PAOK BC ile 30 Eylül Cuma günü TSİ 18.00'de, Lietuvos Rytas'ın kullandığı ve Türkiye'nin Avrupa Basketbol Şampiyonası E Grubu'ndaki maçlarını oynadığı, 11.000 koltuk kapasiteli Siemens Arena'da karşı karşıya gelecek.

Galatasaray bu turu geçmesi halinde 1 Ekim Cumartesi günü 2. Ön Eleme Turu'nda Asvel Basket - BCM Gravelines maçını kazanan takımla karşılaşacak. Takımımız bu turu da geçmesi halinde 2 Ekim Pazar günü 3. Ön Eleme Turu maçında, KK Cibona Zagreb - Cholet Basket maçının galibiyle, Lietuvos Rytas - KK Buducnost maçının galibinin aralarında oynayacağı maçtan gelecek takımla karşılaşacak. Galatasaray turu geçmesi halinde tarihinde ilk defa Euroleague organizasyonuna kalacak ve C ya da D Grubu'nda kendisine yer bulacak.

Bu önemli süreçte takımımızı yalnız bırakmak istemeyen taraftarımız için Galatasaray ve 1481 I&O işbirliği çerçevesinde 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında basketbol takımımızla seyahat edebilecekleri bir maç organizasyonu düzenlenecek.

Detaylar:

- 80 kişiye kadar yer satılacaktır.
- GS Bonus kart sahiplerine %10 indirim olacak.
- Schengen vizesi geçerlidir.
- Başvuru son gün; vizesi olmayanlar için 22.09.2011 mesai bitimine kadar

İrtibat için telefon: 0212 261 39 39

Organizasyon programı şu şekilde:

29.09 – 02.10.2011

29.09.2011 Perşembe
Atatürk Havaalanı dış hatlar 1481 I&O Galatasaray kontuarı önünde yetkililerle buluşma. Bilet, bagaj işlemlerinden sonra Vilnius ’a Türk Hava Yolları özel seferi ile hareket. Varışı takiben havaalanından otelinize transfer ve serbest zaman.

30.09.2011 Cuma
Kahvaltı sonrası serbest zaman.

01.10.2011 Cumartesi
Kahvaltı sonrası serbest zaman.

02.10.2011 Pazar
THY özel seferi ile İstanbul’a hareket. Varış

Paket program : Crown Plaza Vilnius oteli
İki kişilik oda (Standart) kişi başı: 2.200 TL (KDV dahil)
Tek kişilik oda (Standart) kişi başı: 2.400 TL (KDV dahil)


Ücrete Dahil Olan Hizmetler

• Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul /Vilnius/İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti, (Eco)
• Havaalanı vergileri
• 3 gece oda kahvaltı otel konaklaması
• Alan – otel – alan transferleri
• Maç transferleri
• Maç biletleri

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

• Her türlü özel harcamalar
• Öğlen ve akşam yemekleri
• Vize ücreti
 
maç yayını olacak mı?

Renkdaşlar ntvspor El reklâmlarına başladı 3 seneliğine almışlar yayın haklarını. Acaba bizim eleme maçları için de bir güzellik yaparlar mı? Bi organizasyon yapsak acaba yayınlattırırmıyız?
 
beyler hemen gaza gelmeyin. tamam paok bizim seviyemizde bir takım değil ama bence bu olin maçları bir taktik olabilir. gözümüze sokar gibi bişeyleri göstermek istiyorlar sanki. dibimizdeki takımlarla maç yapmaları özel bir tercih de olabilir. temkinli olmak lazım.
ama yine de rahat geçeriz :)
 

Üst