Rakibimiz PAOK - Yunanistan

Peja ile Maggette transferleri olursa tehlike olur illa ki o kadar küçümsemeyelim, sonuçta 1 maçlı bir elemasyon olacak. O gün Peja ile Maggette'nin ellerinin yandığı güne denk geliriz, bizim şutlar girmez maç gider baskette bunlar olmayacak şeyler değil. Seri olsa bir şey olmaz rakipten bu 2li varken bile derim ama 1 maçlı olunca risk taşıyor bizim açımızdan bu transferler.
 
Peja ve Magette gelirse işimiz zor.Bu lokavt ortalığı çok karıştırdı.Lokavtan sonra gidecek adamlar yüzünden elenirsek Fisher,Stern'den başlar Fiba dahil hepsine fena söverim
 
Olympiakos ve Pana bütçeyi kisarken krize rağmen Paok un bu hamleleri can sıkıcı ve şaşırtıcı ..umarım bu isimler olmaz, oluyosada maliyetlerden ötürü takimdaki dengeler altüst olur :)
 
Peja Yunanistan'a gelemez askerlik sorunundan dolayı. Peja Yunan milli takımında oynamadığı için yaptıkları dayatma tarzı bi durum vardı hatta olimpiyata gidememişti sanırım tutuklanma korkusuyla. Maggette'ye de 10 tl haftalık veririm aga canı isterse gelsin bizim evin orda akşam 6dan sonra basket atıyoruz :)
 
Eyüp abide bugün değindi twitter'da bu konuya bi el atılırsa olabilir mi? Nasıl olur ne kadar masraf olur bi analiz yapılırsa güzel olur.
 
Basketbol şubemizin bu konuya ilişkin bir projesi varmı acaba ? Organizasyonun sponsoru olan THY'nin desteğiyle ( bildiğim kadariyla Vilnius şehrine direk uçuş yok ) kulubunde kısmi subvansiyonuyla ( bilet gibi ) mukemmel bir organizasyon yapilabilir.
 
bence, umarım finale kalırsak, çok güzel 3 günlük bir turnuva olacak. 1 ay gibi bir süre kaldı, bir organizasyon olacak ise biran önce halletmek gerek diye düşünüyorum.

THY'nın Vilnius'a direk uçuşu yok. İstanbul çıkışlı Air Baltic ile Riga aktarmalı olarak Vilnius'a gidilebilir, bu havayolundan da uygun fiyatlı biletler bulunabiliyor. www.airbaltic.com

bunun yanında yine THY ya da Pegasus ile Kopenhag'a oradan da yine uygun fiyatlar ile Air Baltic ya da SAS ile Vilnius'a geçilebilir. Hatta Kopenhag üzerinden gidilirse gidiş ya da dönüşte Parken ziyaret edilip hatıralarak canlandırılabilir :)
 
Bence cok avantajli bir fiyat degil. Ucak bileti riga ya da kopenhag aktarmali 300 eur civarlarina bullunabiliyor. 3-4 gece konaklama ve ucak bileti 500 euro yu gecmez. Sonucta oraya takimimizi desteklemeye gidiyoruz. Kulup bir organizyon yapiyorsa 2000 TL cok yuksek

Ben sahsen 2000 tl yerine kendi imkanlarimla giderim. Mac biletleri hakkinda bilgi edinilirse paylasirsaniz sevinirim
 
Kusura bakmayın Bayram dolayısı ile Memlekette olduğum için foruma giremedim pek. Şimdi şöyle takımla beraber gidip takımla beraber konaklıyoruz ama ayrıntıları bimiyorum pek her şey dahildir muhtemelen. Ama minumum 30 kişi olmamız gerekiyor. Ayrıntıları öğrenirim.
 
Yolumuz açık.PAOK'u rahat geçeriz.Deplase maçı birazCIK zorlu olacaktır sadece.

Ondan sonra Rytas gelir bence.Çok zorlu olur ama şu anki kadro bana çok ümit veriyor bana.Jaka,Songaila,Ender,Haluk,Gordon ve Shumpert gibi tecrübeli oyunculara sahibiz.
 

Üst