Rakibimiz PAOK - Yunanistan

bu paoklu serefsızlerın fblilere ne yaptıgını goruduk ayrıca bunlar sanal ortamdanda başlamıs bjklılerle muhabette neyse bızı sarmaz

kac eleme oynuyacagız ? bırı bana soylerse memnun olurum eslesmeye gelırse tek mac olacagı ıcın cok sakat bırmac hıc bırr sey bellı olmaz hele mac unanıstanda olursa ısler daha kızısır bence yunanıstana deplasman yapmalıyız eger yasak yoksa

yıne basladık rehavete basıma cok geldı bu macdan once bır forumda kesın alırız bu macı fark atarızfalan falan maca gelıyor adamlsr kosuluyor yapmaalım boyle lutfen

A'dan biz, B'den Khimki gelirse; Khimki C grubuna düşüyor. Efes, Real Madrid, Maccabi, Partizan, AJ Milano, Khimki. Çok zor bir grup oluyor. Ateş grubuna düşmediğimiz iyi olacak.

Efes, Real Madrid, Maccabi, Partizan, AJ Milano, Khimki

Yalnız şöyle bir grup Euroleague tarihindeki en zorlu gruptur muhtemelen. Efes zar zor 4.olarak çıkar ya da çıkamaz cidden çok zorlu.

PAOK bu maddi krizde geçen senede gördüğümüz gibi pek fazla atak yapmayı seçmiyor artık, zaten kadrolarında da göze çarpan çok isim yok, hali hazırda bir sistem takımı da değiller, her konuda üstün olduğumuz bir takım zorlanmadan rahat bir şekilde geçmek, diğer gün maçlarına ekstra dinlenme ve motivasyon olarak yansıyacaktır.

Tek maç üzerinden oynanacağı ve daha takımların yeni form tuttuğu zamanlar olduğu için ben çekinirim Tony Parkerdan

Konfeti atmak, meşale yakmak Türkiye'de de serbest olsun, görün o zaman neler yapıyoruz.

PAOK'u her yerde evire çevire yeneriz, hiç korkum yok ondan ama diğer zorlu maçlarda da bize karşı tutum sergilerlerse sorun olabilir. Yoksa sırf atmosfer yüzünden dandik bir takıma yenileceksek Eurocup'a geçelim.

Karadeniz Ereğli'de otururken daha 2 sene önce hemen her maç başlarken aynı manzaranın benzerini Erdemirspor maçlarına gittikçe görüyordum hiç te seyircisiz oynama para cezası falan alındığını görmedim. Bu kurallar sadece büyük takımlara mı ki acaba.

Basketbol federasyonuna tepki pankartı açınca, pankartı açılanların spor teröristi ilan edildiği bir ülke de paok lularla aynı koşullarda sayılamayız,ah maçlar yunanistan da olacaktı,2500 asker buradan gitmeye zaten hazırdı, Litvanya nedir :D

BRACKET A: SIEMENS ARENA - VILNIUS, LITHUANIA
Round 1, Thursday September 29, 2011
1- KK Cibona Zagreb vs. Cholet Basket 17:00 CET
2- Lietuvos Rytas vs. KK Buducnost 19:45 CET

Round 1, Friday September 30, 2011
3- PAOK BC vs. Galatasaray 17:00 CET
4- Asvel Basket vs. BCM Gravelines 19:45 CET

Round 2, Saturday October 1, 2011
5- Winner 1 vs. Winner 2 TIME TBC
6- Winner 3 vs. Winner 4 TIME TBC

FINAL, Sunday October 2, 2011
Winner 6 vs. Winner 7 TIME TBC

maç programı açıklandı.perşembe günü ilk maçını oynayanlar cuma günü dinleniyorlar.neye göre belirlerdiler acaba?tüm maçlarımızı dinlenmeden oynamak zorundayız.

http://www.euroleague.net/news/i/86463/180

Çok büyük bir etkisinin olacağını düşünmüyorum ama Yunanistan'da gazeteler PAOK'un Peja Stojakovic ile anlaştığını,Euroleague elemesinde Galatasaray'a karşı forma giyeceğini yazmış.

Başka lokavt oyuncuları ile de ilgileniyorlarmış ... FİBA'nın kararı çok sakıncası oldu bence istikrarsızlığa kapı açtı Avrupa liglerinde.