Reyer Venezia: 73 - Galatasaray: 79

Yeni sezon hazlırlıklarını yurt dışında sürdüren Galatasaray Cafe Crown, bu akşam yaptığı maçta İtalya'nın Reyer Venezia takımını 79-73 mağlup etti. Takımımızda sayı dağılımı şöyleydi:

Erdem 7 (3 asist)
Strickland 3
Zizic 7 (5 ribaund)
Polat 2
Cüneyt 10
Milojevic 18
Gurovic -
Graves 14
Murat 5
Cemal 13 (11 ribaund)

Kaynak: galatasaray.org


Özellikle Cemal'in katkısı sevindirici ama Guroviç'ten verim alamamışız.
 
Re: Reyer Venezia : 73-79 : Galatasaray

Eyvallah Güngör yeni gördüm iyi bir haber.Gurovic fazla kasmıyordur artık malum lig başlayacak zaten kendini kanıtlamış bir oyuncu Gurovic'ten çok diğer oyuncuların verdiği katkıları yorumlayalım!...
 
Re: Reyer Venezia : 73-79 : Galatasaray

Cemal nasıl 13 sayı atar Fatih olsa 30 atardı bu takıma.Hemen gitsin Cemal:))Fatihiiii isterizzzz:)))))
 
Re: Reyer Venezia : 73-79 : Galatasaray

Guroviç değilde Cemal in katkı sağlaması çok sevindirici.Daha da önemlisi guroviç sayı atmadan kazanmamız çok daha güzel.Güzel günler yakın...
 
Re: Reyer Venezia : 73-79 : Galatasaray

Gurovic neden oynamadı acaba?
 
Re: Reyer Venezia : 73-79 : Galatasaray

Cemal'in performansı gerçekten sevindirici. Uzun süre bulmuştur ama yine de bu tip katkı vermesi güzel. Gurovic'i heralde artık lige saklıyoruz. Milojevic'in 18 sayısı oldukça iyi...
 
Re: Reyer Venezia : 73-79 : Galatasaray

Hayret Yenmişiz Galibiyet Yüzü Görmüyorduk Uzun Süre
 
Re: Reyer Venezia : 73-79 : Galatasaray

Cemal anlaşılan forumda yazılan yazıları okudu ve bizim yüzümüzü kara çıkardı.İnşallah sürekli yüzümüzü kara çıkarır.
Guroviç kendini fazla yorma.Kendine iyi bak.Kendini bjk maçına hazırla.
 
Re: Reyer Venezia : 73-79 : Galatasaray

Oyuncu istatistikleri beni muazzam mutlu etti ve umutlandırdı.Tamamdır oldu bu iş endişelenmeye hiç gerek yok bence.Gurovic'in 25 sayı Zizic'in 20 sayı attığı bir maçta gerçekleri göremeyebilirdik ama diğer oyuncuların istatistikleri önemliydi takımın geleceği için ve olumlu sinyallerdi bunlar.Az kaldı olacak bu iş.Cemal'e çok ama çok sevindiğimi söylemeliyim.Potansiyeli olan bir çocuk Tuborg'ta izlemiştim kendisini ben Tuborg'taki Canavar Cemal'i isterdim Galatasaray'da isteğim gerçek olacak bu sezon.Çünkü gerçekten çok potansiyelli bir çocuk tam umudu kestiğim bir anda Cemal'den böyle bir gelişim çok sevindirici.Savunması iyidir,Blok yapar,Dış şutları yoktur ama fiziği yetmez mi iyi bir pota oyuncusu olması için ? Neden Kaya Peker gibi olmasın ?
 
Re: Reyer Venezia : 73-79 : Galatasaray

Cemal double double yapmış :shock: 2 sene sonunda venediğe patladı :)
inşallah devam eder!
 
Re: Reyer Venezia : 73-79 : Galatasaray

bence biraz olsun artık fatihi tartışmayı bırakıp elimizde olan cemalin hicte fena işler yapmadığını son 2 maçta gördük.biraz olsun takıma köstek olmak yerine var gücümüzle bu takımı desteklemeliyiz...takımımız mevcut şartlarda yapılmış takviyelerle ve geçen seneden daha iyi transferlerle en azından biraz saygıyı hakediyor(cemal de)...
 
Mağlubiyetleri önemsemediğim gibi galibiyetleri de önemsemiyorum. Ama Cemal'in performansı güzel görünüyor.
 
cemale çok ihtiyaccımız var inş. daha iyiye gider cemal gibi diğer yerlilerimzde
 
galibiyet önemsiz, önemli olan taslarin yerine oturmasi veya kendini kanitlayamamis oyuncularin özgüven kazanmasi. su macta Cemal'i kazandiysak bu mac amacina ulasmistir. Cücü, Milan veya Dejan gibi oyuncularin ne verecegi belli zaten. önemli olan takima derinlik katmasi gereken oyuncularin kendilerini bulmalari.
 
Vay be Cemal'e bak,milli takım yaramış.Cücü'de artık kimliğini buluyor gibi
Her maç farklı biri kendini gösteriyor geçende Marshall 17 sayı atmıştı sanırım
 
Erdem 7 (3 asist)
Strickland 3
Zizic 7 (5 ribaund)
Polat 2
Cüneyt 10
Milojevic 18
Gurovic -
Graves 14
Murat 5
Cemal 13 (11 ribaund)

Önceki maclara oranla Türklerden iyi katkı gelmiş . Yabancılar zaten bildiğimiz gibi .
Merak ettiğim sey ise son maclarda nedense Gürovic in sayı ortalaması düştü . Eğer form düşüklüğüyse fazla dert edilcek bişi yok cünkü her yıldız böyle bir dönemden geciyor . Gerek Graves in gerekse Milo nun performaansı umut veriyor . Zizic 7 sayısının yanında 5 ribaunt gibi önemli bir katkı yapmıs . Önceki maclara oranla bu mac katkısı az ama bu verdiği katkıda cok önemli . Strickland ise 3 sayı atmıs ama yinede izlemeden yorum yapılamaz . Belki oyunun diğer alanlarına katkı yapmıs olabilir . Cemal konusunda bişey söyleyemem sadece :shock: :) . Cidden son 2 yılda gördüğüm en iyi Cemal . İns bir sakatlık olmazda böyle devam eder .

Simdi kesin olan bişi var , Yerliler hep böyle katkı verirse (Hüseyinle beraber) bu takım sampiyonluğa ve Uleb de basarıya cok yakın .
 
Cemal'in performansı sevindirici ama onu Türkiye Kupası ve Ligde göreceğiz nasıl olduğunu.Benim asıl düşündürücü bulduğum konu Stickland neden istatistikleri bu kadar kötü yani hiç hazırlık maçlarında kendini ispatlamayada çalışmıyor umarım Stickland orta şekerli bir oyun kurucu çıkar..
 

Üst