Rixos Cup 12-16 Eylül Antalya

Erkek Basketbol Takımımız hazırlıklarına Rixos Cup' ta devam edecek. Maçlar NTV Spordan canlı yayınlanacak.

Maç Programı:

12 Eylül Çarşamba
18.00 Banvit – Unics Kazan
20.15 Beşiktaş – Cibona Zagrep

13 Eylül Perşembe
18.00 Galatasaray MP - Banvit
20.15 Anadolu Efes- Cibona Zagrep

14 Eylül Cuma
18.00 Beşiktaş – Anadolu Efes
20.15 Galatasaray MP – Unics Kazan

15 Eylül Cumartesi
14.45 A1 - B2
17.00 B1 - A2

16 Eylül Pazar
A1-B2 Mağlubu / B1-A2 Mağlubu 3.lük – 4.lük maçları
A1 -B2 Galibi / B1-A2 Galibi FİNAL MAÇI

İlk maça gitmeye çalışacağım. Arzu edilirse ve maça gidebilirsem sonrasında maç ile ilgili bir yazı paylaşabilirim...

Antalya ve çevre şehirlerden gelecek arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz. İstanbul'dan güzel bir grupla beraber Antalya'da olacağız.

Bu sene beni en çok heycanlandıran takım erkek basket takımımız maçların biran önce başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum . Antalyada olsam bu maçların hiçbirini kaçırmam. Ndong ne zaman katılacak takıma bilen varmı arkadaşlar.

Bu sene beni en çok heycanlandıran takım erkek basket takımımız maçların biran önce başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum . Antalyada olsam bu maçların hiçbirini kaçırmam. Ndong ne zaman katılacak takıma bilen varmı arkadaşlar.

Murat Özyer Twitter'dan takımın eylül ortasında tam kadro olacağını yazmış, yani Rixos Cup takımın tam kadro olarak çıkacağı ilk maçlara sahne olabilir.

Turnuvada kesin sampiyon oluruz diye düşünüyorum..özellikle ilk maçta banvite 25 sayı fark atarız diye düşünüyorum çaylak orhun rezil olur çıkar.. Erginin karşısında kimse duramaz bu ligde...tam kadro ile bizi durdurabilecek takım ligde biraz fb zorlarsa zorlar maksimum 1 maç alır..sihirbaz domercant,hawkins yeterde artar..

Turnuvada kesin sampiyon oluruz diye düşünüyorum..özellikle ilk maçta banvite 25 sayı fark atarız diye düşünüyorum çaylak orhun rezil olur çıkar.. Erginin karşısında kimse duramaz bu ligde...tam kadro ile bizi durdurabilecek takım ligde biraz fb zorlarsa zorlar maksimum 1 maç alır..sihirbaz domercant,hawkins yeterde artar..

Öyle Banvit'e 25 sayı fark gibi bir durum olacağını sanmıyorum.Tamam gerçekten çok iyi bir koçumuz ve oyuncu ekibimiz var ama Banvit'de çok iyi bir takım.
Bu kadar abartı yapılması taraftarı değilim.Tek korkum kaos basketbolu oynamak.Geçen sene play off'lar hariç Beşiktaş böyle bir oyun oynadı normal sezon boyunca.Çok kolay rakiplere kaybetti.İnşallah böyle bir durumla bu sefer karşı karşıya kalmayız.

Ülker,Efes,Bjk ve Banvit öyle güçsüz kadrolara sahip değiller asla.Dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum.

İnşallah daha sezon öncesi alınacak bir kupa hem bize hem de teknik ekip ve oyunculara müthiş bir moral olur ve diğer takımlara da gözdağı olur.

Bu turnuvanın başlaması için sabırsızlanıyorum...

ülker bizi zorlar ligde.. diğerlerinden pek cacık olmaz.. bjk bu sene 4.ancak olur..efesede maksimum 3. olur diye düşünüyorum..jordan farmer olmasa durumları daha da fena.. 1 ve 2. lik için ülkerle çekişiriz..coach gücü bizde..kalite bizde.. bo mc caleeb uyum sorunu yaşarsa normal sezonu rahat bir şekilde 1. bitiririz.. banvitten bu sene ancak 5. veya 6. sırada yer verebiliyorum.. orhun ene gibi feci dandik bir coach ömrümde görmedim..oyuncularıda ortalama bjk seviyesinde..karşıyaka zorlar kendilerini..

Tahmini skorlar... Bakalim.

12 Eylül Çarşamba
18.00 Banvit – Unics Kazan 57-74
20.15 Beşiktaş – Cibona Zagrep 62-67

13 Eylül Perşembe
18.00 Galatasaray MP - Banvit 91- 63
20.15 Anadolu Efes- Cibona Zagrep 72-70
14 Eylül Cuma
18.00 Beşiktaş – Anadolu Efes 64-71
20.15 Galatasaray MP – Unics Kazan 86-78

Finali Galatasaray-UNICS oynar bana kalirsa.. Diger takimlardan bir cacik olmaz..

Güzel bir ekip ile salonda olacağız, kırmızı tişörtlerimiz ile :)

Salona gelecek olan varsa buradan çağrı yapalım; bir bütün sağlayabilirsek ne ala, kırmızı olalım :)

Umarim Efes ile oynar onlari parcalariz..fb ye 10 sayi fark atiyorsak Efese 20 sayi atmamiz lazim.