Rixos Cup 12-16 Eylül Antalya

Ender neyse de Domercant da izinli olması sebebiyle oynamayacakmış. Üzücü oldu, takımın gerçek gücünü test edebileceği ve bizim de şahit olabileceğimiz ilk maçlarda en önemli yıldızımız olmayacak.

Ender ve Domercant olmasada bizim için şu ana kadar ki en ciddi sınav olacak bu turnuva hem de bizim takımı görebileceğimiz ilk maçlar olacak .

Domercant'in olmaması bizim için bir eksik.Ama takım müthiş isimlerden kurulu gerçekten.Onun atacağı sayıları Gordon,Engin,Cenk,Hawkins,Ersin ve Macvan'dan ortaklaşa kapatabiliriz.

Çok ciddi bir turnuva olacak bizim için.Şampiyonluk sezon öncesi diğer takımlara büyük bir gözdağı olur.

Başarılar...

Hem domercant hem ender olmayacagı için engin-göksenin-gordon bolca dakika alacaktır. özellikle göksenin için milli takımın ardından iyi bir terapi olacak.

lakin ben en çok macvan'ı izlemeyi bekliyorum.ndong'un da ne kadar saglıklı oldugunu görme fırsatımız olacak..

ha buarada ek olarak beşiktaş'ta adamakıllı süreler alacak olan vidmar'ı izleyin diyorum...

Takımımızı ilk defa televizyondan izleme fırsatı bulacağız. Öncelikle sakatlıksız bizim için faydalı geçen bir turnuva olmasını diliyorum. Bunun yanı sıra yeni sezon formalarımızla çıkarız diye umut ediyorum yarın ?

Beşiktaş hafife alınmayacak bir takım olmuş, beğendim bu maçlık ama bir de daha zorlu takımlarla oynarken görmek lazım.

Turnuvada kesin sampiyon oluruz diye düşünüyorum..özellikle ilk maçta banvite 25 sayı fark atarız diye düşünüyorum çaylak orhun rezil olur çıkar.. Erginin karşısında kimse duramaz bu ligde...tam kadro ile bizi durdurabilecek takım ligde biraz fb zorlarsa zorlar maksimum 1 maç alır..sihirbaz domercant,hawkins yeterde artar..

şahsi düşüncem, turnuvada efes ile final oynarız. ancak efesi daha yakın görüyorum şampiyonluğa şu an için ama. çünkü bizde pota altı oyuncuları henüz takıma katılmadı. koç değişse de efesin genel olarak çekirdek kadrosu aynı, lucas ve bir kaç ekleme oldu. koçları da bizi gayet iyi tanıyor :)

Kim kaldı ki geçen seneden takımda Oktay Hoca bizi tanısın, bir de şu şampiyonluk çok mu önemli yahu sonuçta hazırlık turnuvası ama grubu en kötü ikinci bitirelim ki takımı daha fazla izleyebilelim hazır canlı yayın var iken.

Milli takımdan dönen oyuncularımız turnuvaya katıldı sanırım Ender hariç ama bence Göksenin ve Furkan'a da izin verilse iyi olurdu.Neredeyse tatil yapamadılar yaz boyu,biraz izin verilse hem mental hem de fizik olarak yararlı olabilirdi

Şu Domercante izlemek yine nasip olmayacak galiba :) Son izlediğim maçı canlı gözle Abdi İpekçide Unics maçıydı.Bizi yıktığı maçtı aynı zamanda :)

tv molasına 5-7 geride girdik izzetin çabalarıyla burdalar savunmamız bence hiç te fena değil ilerde hcumda oturunca farka gideriz