Rixos Cup 12-16 Eylül Antalya

Hawkins 20 Sayı 4 Ribaund 4 Asist 4 Top Kaybı 1 Top Çalma 1 Blok
Gordon 16 Sayı 1 Ribaund 3 Asist 2 Top Çalma 1 Blok
Macvan 10 Sayı 3 Ribaund 1 Top Kaybı 2 Top Çalma
Furkan 8 Sayı 9 Ribaund 1 Top Kaybı 3 Blok
Dudley 6 Sayı 4 Ribaund 1 Asist 1 Top Kaybı 1 Blok
Göksenin 6 Sayı 4 Ribaund 3 Top Kaybı
Cenk 6 Sayı 3 Ribaund 1 Asist 1 Top Kaybı
Engin 2 Sayı 2 Ribaund 2 Asist 1 Top Çalma 1 Top Kaybı
N'Dong 2 Sayı 5 Ribaund 2 Asist 1 Blok
Can 1 Sayı 1 Asist
Sertaç 2 Ribaund

22/43 2 Sayı - 7/18 3 Sayı - 12/16 SA - 39 Ribaund (15H - 24S) - 14 Asist - 12 Top Kaybı - 6 Top Çalma - 7 Blok

Biraz abartı olacak ama canlı canlı bugün izledim ve diyorum ki eurocupda Gordon-Göksenin-Hawkins-Macvan-Ndong 5ine ligdede Gordon-Göksenin-Hawkins-Furkan-Ndong 5ine sayı atabilecek takım yok.
Takım inanılmaz heyecan veriyor.Takım kurulduktan sonra savunma konusunda pek emin değildim Ergin hocadan ama çok potansiyelli bir savunma takımı kurulmuş ribaund ve blok konusunda da en üst seviyede bir takımız ve kısa oyuncu savunmamız da uzun savunmamızdan farksız.
Hucüm potansiyelimizin en kilit adamı Domercantin olmadığı bir maçta Banvit ayarında bir takıma 77 sayı atmamız hucüm seviyemizide ortaya koyuyor.
3 kupanında en büyük adayıyız.

şu ilkan takımda kalsaydı yerli anlamında çok iyi olacaktık üstelik tam olmuşken bize katkı verecekken adam kahpe bizansı seyretmeye gitti bir anda.=D

Bugün birde domercant olsaydı ne olurdu

Valla bu seneki kadro beni geçen seneye göre daha fazla heyecanlandırıyor, bana daha fazla ümit veriyor. Üst düzey 2-3 yeteneğimiz dışındaki tüm oyuncuların hepsinin ortalamanın üstünde kaliteye sahip olması, her maçta farklı isimlerin ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Çok geniş bir rotasyonumuz var ve bugün hazır olmamamıza rağmen rakibe göz açtırmadık. Ve daha Domercant oynamadı. Bu takım birbirine alıştığında çok daha fazla can yakacak ve açıkçası hiç bir takımdan da çekinmiyorum. Şampiyonluğun birinci adayı olarak görüyorum takımımızı. Umarım uyumu bir an evvel yakalarız.

Domercantı ligde oynatmamak lazım bence..fb anadolu efese karşı bile Domercantla maçlar başlamadan zaten biter..Biraz heyecan olsun di mi...0 yenilgisiz ligi bitiririz bence..En zorlanacağımız maç fb deplasmanı olur onuda 4-5 sayı ile kazanırız..Gerisi full + 7 ve üzeri biter.

Domercantı ligde oynatmamak lazım bence..fb anadolu efese karşı bile Domercantla maçlar başlamadan zaten biter..Biraz heyecan olsun di mi...0 yenilgisiz ligi bitiririz bence..En zorlanacağımız maç fb deplasmanı olur onuda 4-5 sayı ile kazanırız..Gerisi full + 7 ve üzeri biter.
Biraz sakin.:)

Galatasaray ın bu kadrosuyla ligte başabaş oynayacak takım yok.Kısaca yenilmez armadanın özeti budur.

Herkese hayırlı zevkli mutlu şampiyonluklarla dolu bir sene dilerim:)

İlkan Karamanda bu takımda zor forma bulurmuş.Bunuda ekliyeyim.

Sadece Jamont konusunda endişeliydim..Onu da böyle görünce çoook çok ümitliyim...Kısa oyuncularımız, Avrupada çok az takımın dayanabileceği bir baskıyı koyabilecek kapasitedeler...Sakatlık, takım içi sorunlar vs. yaşamazsak 3 kupayıda alacağız..Nazar değmesin..

Kesinlikle takımı gorunce Oktay Mahmuti ! menejer misko ile artık çalışmasam mı diye kendi kendine düşünüyordur..Dur hele Efes ile de oynayacağız ve oktayın takımını parçalayacağız..!

saygısızlıga lüzum yok. bir galibiyet kazandıktan sonra geçtigimiz 2 sezon nice mutluluklar yaşatmış bir koça böyle sallamak taraftarlık degil.

bu arada yine bir banvit maçı yine bir banvit hızlı hücumunu arkadan deparla yetişip kesen bir sarı kırmızı formalı..bir an shipp gözümün önüne geldi..seni de sevdik jamont lakin bir shipp olabilmen için daha çok çalışman gerek...

Bir Ergin Ataman klasigi.. Kenarda son derece kendinden emin,kurt gibi coachumuz var..Ol de olelim Ergin hocam..Ayni Fatih Terim gibi.. Bi de Orhun Ene ye bakiyorum allah muhafaza...Onu milli takıma alanların ne oldugu ortada zamanında.. spor bakanı olsam 5 er sene boyunca basket ve futbola imparator ve ergin hocayi gorevlendiririm hem klup hem milli takım...sonra gelsin genc oyuncular gelsin kupalar..

Küçümsediğiniz Efes'in bizden aşağı kadrosu olmadığını bir tek ben mi düşünüyorum acaba.Evet iyi bir takımız daha da iyi olacağız ama ona buna sallamak hoş değil bencede.İşimiz kolay değil her maçı 40 dakika tam konsantre olarak oynamak lazım 4-5 sayı ile kazanacağımız Ülker deplasmanı (!) olsun yada içerde Hacettepe maçı olsun.

Lig çok çok zor bu sene şimdiden büyük konuşmak yersiz Haziran'da sevinelim şimdi değil.

banvit duşan,chuck davis,bayramovıc eksigiyle oynadı kimse bunu gözardı etmesin..beşiktaş sessiz sedasız gerçekten dikkate deger bir ekip oluşturdu..ülkeri salla..efes zaten kadro olarak çok iyi durumda ki başlarında mahmuti var..tepeye oynayacak bu ekiplerin yanında playoff mücadelesi verecek diger ekipler de iyi durumda gerçekten.

kısaca lig zorlu fakat bir o kadar harika olacak. kimse maglubiyet almadan 1. oluruz gibi basketboldan uzak söylemlere girişmesin..önce bir dereyi görün..

Oynamadan tüm maçları kazanmışız!! Bir de oynarsak kimse yanımıza yaklaşmasın zaten..
Ligimiz bu sene çok kaliteli ve heyecanlı geçecek.. Böyle bir ligte zirve için mücadele edecek takımımızı
seyretmek ise daha da keyifli olacak..

Bazı arkadaşlar oktay falan filan diyor ayıp ediyor Oktay Hocadır o bu yerlere gelmemizi sağlayan adamların başındadır en çok saygıyı hak eden adamdır..

Ben polyanacılık oynamam ben son 2-3 yıldır hiç şampiyonluk kelimesini ağzıma almadım geçenlerde yazdım halen oktay mahmudi hocanın varlığından kurtulamadığımız günlerde ben dedimki ben şampiyonluk kelimesini kulanmam olamayacağımızı bile bile sezon başı dur daha sezon başı denmesine rağmen eleştirmişimdir hemde çok sert şekilde çünkü o takıma inanmıyordum kendimide kandırmıyorum.

Ama bu sene bu kadro şampiyon olacak dedim hemde daha maç yapmamışken çünkü kurulan takıma bakınca inandım ergin hocaya sistemine göre oyuncu seçimine çok inandım. Lütfen hep berabel inanalım oktay mahmudi konusunu kapatalım bitti artık ergin hoca hocamız arma onun kalbinin üzerinde .

Evet basketboldada ŞAMPİYONLUK ŞARKISI DÜŞMESİN DİLLERDEN.