Vaay Alperen, yine mi başkent yolu gözüküyor sana?Alperen Kaplan' Alıntı:Yaz abi,beni de yaz...
Vaay Alperen, yine mi başkent yolu gözüküyor sana?Alperen Kaplan' Alıntı:Yaz abi,beni de yaz...
Vaay Alperen, yine mi başkent yolu gözüküyor sana? [/quote:26zyfuf3]Barış Şişman' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":26zyfuf3]Yaz abi,beni de yaz...
Maşallah, hayırdır yahu bizim buraları mesken mi tuttun? Şaka bir yana gel kardeşim, başımızın üstünde yerin var. Maçtan önce yine bir araya geliriz, geçen günkü gibi toplanırız aynı zamanda da maçı beraber izleriz..Alperen Kaplan' Alıntı:Barış Abi benim bir ayağım Ankara'da...
Mart ayından sonraki 4. ziyaretim olacak bu başkente, beşincisi de mayısın 21'inde..
Bir defasında da düzgün heceleseniz olmaz mı?fuat can amasya' Alıntı:eyüp abi beni tekmi bırakcan=)yetkili mercihlere ileticem anladın sen onuhaber bekliyoruz senden bekle ankara GE-Lİ-YOR-UZ
Volkan kardeşim gelecek misin,verdin mi kararını?Volkan Kızıltaş' Alıntı:Sınavım olmasa neden olmasın?
Volkan kardeşim gelecek misin,verdin mi kararını?Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Volkan Kızıltaş":2uky4ulj]Sınavım olmasa neden olmasın?
Tam belli değil ama Onur Balcı'nın da gelebilme ihtimali var..Alperen Kaplan' Alıntı:Durun yahu,Onur Yavuz'u unuttuk.
1-PINAR FİLİZ
2-Cevdet Akay
3-Murat Cantaş
4-Kerem Porazan
5-Şamil Turançiftçi
6-Gökçe Başaran
7-Önder Çiçekoğlu
8-Ali Bozgeyik
9-Umut Erdem
10-Eren Pirli
11-Fuat Can Amasya
12-Bağdat Hoca
13-Alperen Kaplan
14-Barış Şişman
15-Halime Bozgeyik
16-Fuat Can Amasya
17-Onur Yavuz
Cumartesi okul var da biz mi bilmiyoruz? Söyleyin Onur Balcı´ya, adamı hasta etmesin bu bahar havasında. : )Barış Şişman' Alıntı:Tam belli değil ama Onur Balcı'nın da gelebilme ihtimali var..