Vaay Alperen, yine mi başkent yolu gözüküyor sana?Alperen Kaplan' Alıntı:Yaz abi,beni de yaz...![]()
Vaay Alperen, yine mi başkent yolu gözüküyor sana?Alperen Kaplan' Alıntı:Yaz abi,beni de yaz...![]()
Vaay Alperen, yine mi başkent yolu gözüküyor sana?Barış Şişman' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":26zyfuf3]Yaz abi,beni de yaz...![]()
Maşallah, hayırdır yahu bizim buraları mesken mi tuttun?Alperen Kaplan' Alıntı:Barış Abi benim bir ayağım Ankara'da...![]()
Mart ayından sonraki 4. ziyaretim olacak bu başkente, beşincisi de mayısın 21'inde..![]()
Bir defasında da düzgün heceleseniz olmaz mı?fuat can amasya' Alıntı:eyüp abi beni tekmi bırakcan=)yetkili mercihlere ileticem anladın sen onuhaber bekliyoruz senden bekle ankara GE-Lİ-YOR-UZ
Volkan kardeşim gelecek misin,verdin mi kararını?Volkan Kızıltaş' Alıntı:Sınavım olmasa neden olmasın?
Volkan kardeşim gelecek misin,verdin mi kararını?Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Volkan Kızıltaş":2uky4ulj]Sınavım olmasa neden olmasın?
Tam belli değil ama Onur Balcı'nın da gelebilme ihtimali var..Alperen Kaplan' Alıntı:Durun yahu,Onur Yavuz'u unuttuk.![]()
1-PINAR FİLİZ
2-Cevdet Akay
3-Murat Cantaş
4-Kerem Porazan
5-Şamil Turançiftçi
6-Gökçe Başaran
7-Önder Çiçekoğlu
8-Ali Bozgeyik
9-Umut Erdem
10-Eren Pirli
11-Fuat Can Amasya
12-Bağdat Hoca
13-Alperen Kaplan
14-Barış Şişman
15-Halime Bozgeyik
16-Fuat Can Amasya
17-Onur Yavuz
Cumartesi okul var da biz mi bilmiyoruz? Söyleyin Onur Balcı´ya, adamı hasta etmesin bu bahar havasında. : )Barış Şişman' Alıntı:Tam belli değil ama Onur Balcı'nın da gelebilme ihtimali var..