• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sabri Sarıoğlu

Bu nedir yahu biz mi kurtaracağız koca ülkeyi vatan millet Sakarya edebiyatını niye sadece bizim oyuncularımız yapmak zorunda. :?

3 hafta sonra milli maç var allahtan yetişiyor milli maça ohh rahatladım. İşin kötü yani bir sonraki milli maç 4-5 ay sonra. Sabri'nin 4-5 ay sakatlığını kaldıramayız.

Sabri için bu kadar üzüleceğimi tahmin edemezdim..

Uğur Güven' Alıntı:
sabri için bu kadar üzüleceğimi tahmin edemezdim..
Bene mesele Sabri Ahmet Mehmet değil bizim oyuncular bizden sakat gidip milli takımda oynayabiliyor ama karşı suların sağlam oyuncusu takımında oynarken milli takımda "sakat" olduğu için oynamıyor.

Umut Öncel' Alıntı:

sol kalça kaslarında kısmi yırtık oluştuğu. [/quote]

Milli takıma gidip k.çını yırtarsa gerçekten yırtılır.. Her zman gidip oynasın ama bunlar profsoyonel oyuncu diyemiyor mu hocam sakatım yada sakatlıktan yeni çıktım zorlamıyim.. Ama yok iki maçta oyna..

Biz hazır değil diye 45 dakika oynatıyoruz milli takımda 2 maç 135 dakika oynasın..

Burda bence Oğuz Çetin kadar Sabrinin de suçu var..

2 maç 155 dakika oynadı sabri. Gökhan ise 15 dakika. Ya koca ülkede başka sağ bekmi yok. Kazakistana karşı oynatacağımız? Fatih Terim 2. ligden oyuncular alıyordu gerekirse kadroya. Bunlar gerçekten art niyetli hocalar. Hani Sabri sakat değilims adece gribim diyordu? Vallah kötü kokular alıyorum ciddi ciddi

TFF'nin istatistiklerine göre; Kazakistan maçında 90 dk. Belçika maçında 73 dk. olmak üzere toplam 163 dk. oynamış Sabri.

evet ya 75. dakikamı ne çıkmıştı. bu yüzdne Gökhana15 dakika dedim ama yanlış toplamışım 90 ile 75'i bu benim için tam rezillik :)

Evet Sabri 165 dakika oynadı maçta. Üstelik 1 ay topa vurmamıştı milli takım kampında sakatlandığı için.

Neyse artık Arda ile Sabri milli takımın bir sonraki maçına kadar hazır olurlar!

Şaka gibi 5 hafta ayağına top değmemeiş adamı alır 2 maç üst üste oynatırsan olacağı bu. 3 hafta sonra düzelir gene 2 maç oynatırlar, birde Rijkaard'a kızıyorlar adam biliyor başına geleceği.

Ayıptır ya, Bayern gibi Mahkemeye ver federasyonu diyor deli gönül.

Hani Emre de abisi değil, boğazını sıkmışlığı var ama...

Bilemiyorum.

Yönetim çok pasif kalıyor.El atması lazım bu işe.

Umut Öncel' Alıntı:
Yönetim çok pasif kalıyor.El atması lazım bu işe.

Neye el attı ki buna atsın be kardeşim... Çok iyi niyetlisin valla. :)

Ya bu adamın alternatifi bi yerden çıkarılıp gelecek floryaya yada bizim işimiz zor bundan sonra:))

Alperen Küçük' Alıntı:
Ya bu adamın alternatifi bi yerden çıkarılıp gelecek floryaya yada bizim işimiz zor bundan sonra:))
Darius Srna alternatif değil ama oranın kralı odur Maicon ve Ramos'u bir kenara koyarsak ve gerçekci düşünürsek. :)

İşte Serkan Kurtuluş'a fırsat. Ali Turan bile oynuyorsa Serkan'n formaya el koyması gerekli. Sol bekte bile oynayabiliyorsa sağ bekte de oynatılmalı. Belki Sabri'nin sakatlığında bir hayır vardır. O da budur.

sabri sakatlanmış.Ali turan oynamasında barış,serkan kurtuluşa razıyım valla.

Sağ bek gene Ali'ye emanet.Hoca Serkan'ı pek düşünmüyor nedense?Bu takımın tam kadro ile çıkacağı maçı merakla bekliyorum.

Şu durumda konu ne Ali Turan ne de Serkan Kurtuluş'tur..
Bizim sakat sakat milli takımda oynatılan oyuncularımız var..Napılacaksa yapılmalı , Adnan Polat bari buna bi tepki göstersin..bi açıklama yapsın bişiler desin..Şu haberi gördüğümde Sabri'nin sakatlığına üzülmekten çok sinirle doluyorum..İnsanı milli takımdan soğutuyolar zaten soğumak için birçok neden varken bide üstüne bunlar !! Rijkaard bile basın toplantısında bu konuya bi gönderme yapmıştı.Adnan Polat bu takımın başkanıysa takımı sahiplenmesi gerekir bana göre, bu konu hakkında birşeyler demeyecekse ne zaman konuşacak ?

Merve Durgut' Alıntı:
Şu durumda konu ne Ali Turan ne de Serkan Kurtuluş'tur..
Bizim sakat sakat milli takımda oynatılan oyuncularımız var..Napılacaksa yapılmalı , Adnan Polat bari buna bi tepki göstersin..bi açıklama yapsın bişiler desin..Şu haberi gördüğümde Sabri'nin sakatlığına üzülmekten çok sinirle doluyorum..İnsanı milli takımdan soğutuyolar zaten soğumak için birçok neden varken bide üstüne bunlar !! Rijkaard bile basın toplantısında bu konuya bi gönderme yapmıştı.Adnan Polat bu takımın başkanıysa takımı sahiplenmesi gerekir bana göre, bu konu hakkında birşeyler demeyecekse ne zaman konuşacak ?
Milli takıma hiç oyuncu göndermeyelim mi?En çok süre bizim oyuncular alıyor çünki en çok onlara ihtiyaç var.Kimseyide sakat sakat oynatacaklarını düşünmüyorum.Oyuncu oynamak istiyorsa hoca da oynatır. Gökhan gönül de milli takımda sakatlanmıştı.Bu konuyu uzaktışça hem milli takıma hemdemilli takımda oynayan oyunculara zararı olur diye düşünüyorum.

Geri