Bu nedir yahu biz mi kurtaracağız koca ülkeyi vatan millet Sakarya edebiyatını niye sadece bizim oyuncularımız yapmak zorunda. :?
Bene mesele Sabri Ahmet Mehmet değil bizim oyuncular bizden sakat gidip milli takımda oynayabiliyor ama karşı suların sağlam oyuncusu takımında oynarken milli takımda "sakat" olduğu için oynamıyor.Uğur Güven' Alıntı:sabri için bu kadar üzüleceğimi tahmin edemezdim..
Umut Öncel' Alıntı:
sol kalça kaslarında kısmi yırtık oluştuğu. [/quote]
Milli takıma gidip k.çını yırtarsa gerçekten yırtılır.. Her zman gidip oynasın ama bunlar profsoyonel oyuncu diyemiyor mu hocam sakatım yada sakatlıktan yeni çıktım zorlamıyim.. Ama yok iki maçta oyna..
Biz hazır değil diye 45 dakika oynatıyoruz milli takımda 2 maç 135 dakika oynasın..
Burda bence Oğuz Çetin kadar Sabrinin de suçu var..
Umut Öncel' Alıntı:Yönetim çok pasif kalıyor.El atması lazım bu işe.
Darius Srna alternatif değil ama oranın kralı odur Maicon ve Ramos'u bir kenara koyarsak ve gerçekci düşünürsek.Alperen Küçük' Alıntı:Ya bu adamın alternatifi bi yerden çıkarılıp gelecek floryaya yada bizim işimiz zor bundan sonra)
Milli takıma hiç oyuncu göndermeyelim mi?En çok süre bizim oyuncular alıyor çünki en çok onlara ihtiyaç var.Kimseyide sakat sakat oynatacaklarını düşünmüyorum.Oyuncu oynamak istiyorsa hoca da oynatır. Gökhan gönül de milli takımda sakatlanmıştı.Bu konuyu uzaktışça hem milli takıma hemdemilli takımda oynayan oyunculara zararı olur diye düşünüyorum.Merve Durgut' Alıntı:Şu durumda konu ne Ali Turan ne de Serkan Kurtuluş'tur..
Bizim sakat sakat milli takımda oynatılan oyuncularımız var..Napılacaksa yapılmalı , Adnan Polat bari buna bi tepki göstersin..bi açıklama yapsın bişiler desin..Şu haberi gördüğümde Sabri'nin sakatlığına üzülmekten çok sinirle doluyorum..İnsanı milli takımdan soğutuyolar zaten soğumak için birçok neden varken bide üstüne bunlar !! Rijkaard bile basın toplantısında bu konuya bi gönderme yapmıştı.Adnan Polat bu takımın başkanıysa takımı sahiplenmesi gerekir bana göre, bu konu hakkında birşeyler demeyecekse ne zaman konuşacak ?