I
imported_Mehmet Tuncer
Misafir
Re: Atkins şoku !!!
ya bune herkes sakatlanıyor nasıl iş bu :roll: inş 2. yarıya yetişir
ya bune herkes sakatlanıyor nasıl iş bu :roll: inş 2. yarıya yetişir
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:Kutay kötü oldu ama belliydi böyle birşey olduğu. Umarım çok ciddi birşeyi yoktur, yinede bir takviye lazım bana göre. Kerem Tunçeri olsa çok iyi olur Galatasaray adına.
Tugay Aktepe' Alıntı:Chatman'i verirsiniz artık bize.
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":1pb1t770]
Chatman'i verirsiniz artık bize.
Can Akogul' Alıntı:Telekom maçından 1 saat sonra Atkinse neden oynamadığını sorma fısatım oldu.
Omzundaki ağrı nedeniyle ilaç kullanmış ve ilaç midesini etkilemiş , hastanelik olmuş. Bjk maçında da midesinden sorun yaşamıştı ama yine de oynamıştı. Aliağa maçında gaza en uzak oyuncu olmasına rağmen en çok o etkilenmişti. Hassas bir bünyesi olduğu ortada. (doktor gibi konuştum
Nedir bizim bu sakatlıklardan çektiğimizCan Akogul' Alıntı:Telekom maçından 1 saat sonra Atkinse neden oynamadığını sorma fısatım oldu.
Omzundaki ağrı nedeniyle ilaç kullanmış ve ilaç midesini etkilemiş , hastanelik olmuş. Bjk maçında da midesinden sorun yaşamıştı ama yine de oynamıştı. Aliağa maçında gaza en uzak oyuncu olmasına rağmen en çok o etkilenmişti. Hassas bir bünyesi olduğu ortada. (doktor gibi konuştum
Burak Barut' Alıntı:Can Abi, yeri değil ancak bir kaç kere daha yazmıştım sanırım görmemişsin.
Bir ricam vardı o zaman senden.
Milo'ya ya da diğer yabancı oyunculardan bir tanesine Zizic'in sergilediği tutum takımı ve onları nasıl etkilemiş ?
Bunu öğrenebilmenizin mahsuru var mıdır : )
Atkins'in ilaçlara çok hassas olması bana bir tek kişiyi hatırlattı.
'Annanem' : )